osynlig teater

hej hopp!

igår spelade vi osynlig teater mitt på kullagatan. riktigt roligt, men ack så pinsamt. kände mig riktigt usel efteråt, då min karaktär var ett riktigt svin. söta jonna var en liten uteliggare ^^ hihoo.

min födelsedag var mysig och firades med mina närmsta. om någon är intresserad så fick jag
massa kläder, jättefina chinos från filippa k
en baronväska och plånbok
skor
väskor
film
smycken

och mer :)

av tessan fick jag inte bara ett par fna örhängen, utan också en egen dedikerad låt :'( den var jääättefin.
älskar dig snoffs :D

ikväll ska jag mysa med daniel och tessan och imorgon är det valborg.
tjolahopp :D nu lagar jag mat till min kära familj och passar på att blogga medan maten står på spisen.
Daniel är just nu på stenströms outlet med karl, men han kommer hit snart. saknar honom :D

pyss

3 månader

heeeeeeeeeej.

jag har sovit hos daniel hela helgen och är fortfarande här. vi har passat hans systerdotter. she is sooo adorable :D och jävligt smart måste jag säga.. Ändå är hon endast snart 3 år.

igår fick jag min andra födelsedagspresent av daniel (fyller ju år imorgon,måndag).. Det var ett superfint odd molly linne! Innan dess har jag fått ett blå/vitt burberry linne. WÅÅÅÅ. han är bäst.

Och idag har vi 3 månader. Dock har vi inte orkat göra något speciellt :) Bara tagit det lugnt och varit ute med August (hunden). Igår var det iallafall suuperfint väder, så vi var i trädgården hela dagen med busungen fredrika och august. Jag låg och solade på gräsmattan medan daniel fick slita som häst åt fredrika..

Nu ska jag gå.
PUSSHAJ

fin dag

vädret är så otroligt fint nu. det får inte försvinna..
känns som att man hunnit med en del idag, fast jag inte gjort något alls typ.
har varit ute på promenix med vovvarna två gånger. varav ena gången sprang jag. Bowmore var dock lite smått förvirrad, då han trodde att jag lekte med honom. Så han hoppade på mig hela tiden :C

Jag har gått i shorts hela dagen för att sola benen litta, städat mitt rum, tränat och lagat min mat inför kvällen.
Nu kollar jag på Våra Värsta År och väntar på att mamma ska komma hem, för då ska vi till Höganäs.

Imorgon ska jag äta frukost med Daniel i skolan. Jag längtar <3

torsdag

Godmorgon!

Idag har jag sovmorgon till 12.40 och sen har jag en lektion fram till 14.00.. Tillräckligt jobbigt att ta bussen in till stan (25 min) för att sedan ta den direkt tillbaka igen.. Det värsta med det är dock att lektionen jag ska ha är spanska. Mitt hatämne nummer ett för tillfället. Jag orkar verkligen inte :( Får se hur jag gör.

Igår när jag var ledig var nämligen både pappa och alex hemma (jag är aldrig ensam hemma längre). Så idag vore dagen jag får njuta ett antal timmar i min egen ensamhet, med mina två voffsningar då också såklart.
Så fort pappa åker till Göteborg och Alex åker till skolan ska jag gå ut på långpromenad med voffsningarna i det härliga vädret. Sen är det nog bud på att ligga i trädgården och försöka få lite färg. Nu saknar jag min Daniel så otroligt mycket :( Får träffa honom först på fredag, han är sjuk :C

Men i helgen ska vi passa hans systerdotter :) det ska bli skojsigt. Synd bara att det fina vädret ska avta nu. blä
vill ha fint väder på min födelsedag. Sen helgen efter ska vi nog till Liseberg. Woohoo!

Nu ska jag ut i det fina vädret. ha en fin dag!
/ Josefine

ååååh sommar

Nu sitter jag här och längtar efter sommaren.. finns det något mer underbart?
att äntligen få bli brun (förstår mig inte på dem som har råd att sola i solarium flera dar i veckan) på riktigt..
att kunna gå i shorts och linne. ha kjol eller fina klänningar. när ens blonda hår blir sådär härligt blekt. när alla riktigt skiner upp av att solen står högt på himmeln. att kunna bada utan att frysa, springa barfota och bara inte riktigt bry sig om något :) Ingen skola att tänka på, inga jobbiga bördor. Bara njuta utav dagarna.
Den här sommaren blir underbar, det vet jag. för nu har jag världens bästa pojkvän och vänner i elitklass. inget kan gå fel...


image4

design

det är lite klurigt det här med designen på bloggen. det får ta sin lilla tid. hoppas att det kan se bra ut snarast.
nu ska jag se på simpsons och efter det är det ju fotboll. god kväll
/josefine

btw. såhär fint väder har det varit idag.... shorts!

image2

ledig dag - hurra

wallawalla!

idag var min klass lediga från skolan då alla våra lärare för dagen var på kurs. hurra!
pappa väckte mig vid halv 11, så jag gjorde vid mig och gick ut på promenad med voffsningarna.
efter det åkte jag och pappa till stan för att fixa idkort och nytt bankomatkort till mig. medan pappa sedan klippte sig gick jag nere i stan och kollade på kläder. fyller år på måndag och passar på att önska mig en massa saker.
har hittils önskat mig
väärldens finaste jacka, en duvblå "kappa" från Thomas Burberry
en väska från tiger som jag ska ha som skolväska äre tänkt
en svart liten skinnväska från filippa k
en kort jacka från tricot
blå klänning från tricot
vita fred perry skor
en svart bikini från victoria secret
randig tröja från filippa k
randig tröja från tricot
ankelboots från hope

ooooosv. det blir en del :)

Nu har jag äntligen kommit hem (trött) och ska ut och gå en promenix med vovvarna igen. Need some air.
Dags att börja träna igen. Så ciao
/ Josefine

ååjåjåj

Hej hopp!

Det har varit en händelserik dag idag måste jag allt säga.
Igår åkte jag till Daniel efter skolan för att överraska honom, och överraskad blev han.. När jag kom stod han ute på trappan och var påväg ut till trädgården för att klippa gräset men så hoppade jag fram, och då ville han inte klippa gräset längre. Så vi la oss på gräsmattan och bara mös. Sen sov jag där och morgonen därpå (idag) åkte vi till skolan tidigt och åt frukost.

Vi hade först samhällskunskap på morgonen för att sedan ha håla i 3 timmar. Efter det hade vi en tråååkig engelskalektion med Marie (LeCacelaca). Skolstaden (Olympiaskolan, Nicolaiskolan, Petri och Tychobrahe skolan) skulle möta FC Helsingborg i en innebandy match så vi begav oss alla till IH för att bevittna denna händelse.

Tyvärr vann FC Helsingborg både tjejmatchen (3-0) och killmatchen (4-0) :( Men det var kalasväder så jag och Daniel gick ner till stan och njöt av vårsolen i bögaparken...

Nu sitter jag här hemma och njuter av att jag är ledig imorgon. faaaaaaaaanken vad skönt. sova så jivla länge ska jag göra. Men jag saknar Daniel, jättemycket.. Han är bäst.

Puss och Kram
Josefine

klipp klipp

Hej kära läsare.

Skolan idag var såå tråkig! Började med nationellt prov i engelska A, uppsatsskrivning i 80 minuter. Det gick iofs kalasbra och jag var tvungen att ta en massa extra papper för jag kunde inte sluta skriva. Sen hade vi en tråkig svenskalektion, min lärare är lite knasig :) och sen hade vi väääärldens tråkigaste spanskalektion. jag svär, jag har den mest tråkiga läraren i det ämnet. Jag satt bokstavligen och kollade på klockan under hela lekionen. Det var nästan outhärdligt.

Men sen fick jag träffa Daniel :) Han hade väntat på mig i skolan två timmar och när jag väl slutat gick vi ner till stan. Han kollade på kläder till studenten och sen blev det drop in tid hos frisyrmakarna där de klippte av hans långa svall. Det var lite sorgligt :( Nu kan han inte ha totte längre. Men det blev snyggt. "Lång" lugg som ligger precis över ögonen och sen ganska kort annars. Han är fin,

Nu är jag så himla trött och vill bara sova. Känner att jag förtjänar det, för om 2 veckor har jag perfekt frånvaro :) Inte missat en enda lektion på hela månaden. Grymt nöjd. Annars är det lätt att ta en extra sovmorgon eller att skippa den sista lektionen efter en lång dag.

Imorgon ska jag äta frukost med Daniel i skolan klockan 08.00. Sen har jag engelska då en utbytesstudent ska komma och föreläsa, sen samhällskunskap (dubbellektion, gaaah) och efter det drama. Vi ska spela upp vår modernisering utav snövit. Det lär bli intressant :) Sen följer Daniel med mig hem och på så sätt gör han mig lycklig! :D

Godnatt, klockan är halv åtta men nu tänker jag somna.

Bloggbesatt - nejtack

Hej hå!

Så tog man steget och skapade en blogg. Mest bara för att man nuförtiden "bör" ha en blogg. Det har blivit lite av en accessoar. Hejdå chihuahuan, hej bloggen. Tänker dock inte ägna timmar per dag,eller ens blogga varje dag bara p.g.a att jag nu har skaffat mig en blogg. Inte därför jag skaffade den. Nej, när det händer något intressant, eller jag bara behöver skriva av mig, postas ett nytt inlägg. Deal with it :)

Livet är så underbart just nu! Skolan går bra (har en helt fantastisk klass som gör det roligt att gå dit), mina vänner är otroliga och min pojkvän är bara helt fantastisk! Ja, allt är för en gångs skull helt perfekt!

Om två veckor fyller jag år (28 april) wiiwii wåå! Har önskat mig massor för en gångs skull! Det enda som är bra med att fylla sjutton är att det bara är ett år kvar till arton ;) Snart fyller Daniel (finisen) 19 år och innan dess tar han studenten. Kommer sakna honom på skolan :( wää..

Nästa vecka är 2 utav våra lärare på kurs vilket innebär, LEDIGHET!!!!!!! fantastiskt!
Skolavslutningen närmar sig och jag väntar förväntansfullt. Ska bli skönt att få lite sommarlov, för att sedan återvända till den underbara klassen, SP1C.

Nu säger jag godnatt för klockan närmar till 12. Måste sova så jag orkar morgondagen.
I helgen blir det fest mest hela tiden. På fredag hittas det på något skoj och på lördagen är det 60-talsfest (HIPPIETIDEN) ska bli skojsigt. På söndagen är det bara till att ligga lite bakis i sängen med Daniel och se någon bra hyrd film.

Godnatt mina vänner!
Carpe diem
image1

Kram Josefine

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0