forever21

superfina&billiga kläder, men synd att frakten är så dyr! får väl ta och åka till usa och shoppa istället ;)


läckra skor för ca 70 svenska kronor

"uniform"kofta för 170 kronor

mysig kofta för 180 kronor

wow för 200 kronor


åh vad sugen man blir :) tänk att bo i usa och köpa fina kläder som är billigare än H&M. jadu.
GODNAAATT :D

aja baja busschaufförer!

idag hade jag sovmorgon till kvart i tolv. helt underbart! egentligen skulle jag börja 10.15 med språk, men efter att slumrat till vid datorn igår och vaknat såg jag att malin hade skrivit att spanskan var inställd. hurra! ställde om klockan sisådär två timmar :) så är man pigg och glad. första timmen såg vi på troja på svenskan. sedan när det var en kvart kvar av filmen, stängde min lärare av den helt abrupt. vi alla bara "hallå? ska vi inte se klart den?" och hon bara "Nä, nu har vi sett så pass mycket av den att vi kan göra en lektion utav det, vill ni se klart den föreslår jag en tjej&killkväll". haha dumma lärare seriöst. utnyttja sin makt. missade fotografisk bild för vi skulle till nicolai och se på världens tråkigaste teater(!!)

sedan stod jag och väntade på bussen vid lassarettet. ett "äldre" par stod också där och de såg ganska sunkiga ut. mannen liknade en uteliggare, hårig, utmärkande&luktande kläder, bärandes på kassar.. så kom buss 3, och därefter kom min buss 220.. 3an stannar vid hållplatsen, men åker lika snabbt igen. paret blir upprörda över att han inte släppt på dem och jag går på min buss. bussen är som vanligt fullsmockad och jag hamnar på en plats långt fram nära busschauffören.. när alla då har gått på stiger mannen fram till chauffören och frågar "går den här bussen till stattena?" vilket den självklart gör! det är den första stationen bussen sedan ska passera. men busschauffören svarar "nej!" och mannen stiger då av. jag gapar häpet mot busschauffören och han vänder sig om antagligen för att se om några hörde/reagerade. så han tittade på mig lite menande som "men hallå? vi kan ju inte ta ombord honom?" och sen körde han. jävla idiot alltså. behandla folk sådär. förhoppningsvis blev inte mannen lidande den här gången. "de han inte vet har han ingen skada av"..... men ajabaja, vissa chauffören borde inte få jobba!!

nu ska jag göra te och krypa till kojs. yes, redan :)

jag såg blått

idag på naturkunskapen, sista lektionen då vi alla var trötta, satt vi längst ner i klassrummet och flamsade. vi var klara med alla uppgifter som behövdes göra så lektionen var väldigt lugn.. jag satt och tuggade på min bäckpenna, fråga mig inte varför. brukar inte tugga på pennor, men vi hade "lekt" en lek som involverade pennor på ett och annat sätt minuterna innan. så sitter jag där och småtuggar medan vi håller en diskution. helt plötsligt trillar baksidan av pennan av och jag känner att jag har något i munnen. tänkte att jag borde hålla för munnen, helt vanligt reflex och lugnt gå ut till toaletterna, inget misstänksamt. men simon vrålar "HAHA VAFAN JOSEFINE *pekar*" så hade ju som sagt botten av min blåa bläckpenna gått av och allt bläck runnit in i min mun och det rann nedför mina mungipor. händerna blev blåa eftersom jag försökte hålla det borta. fyfan vad de asgarvade! jag snabbt ut till toaletterna och lovisa efter. yey,alla tänder helt blåa, likaså tungan :) ack och ve.. allt jag kunde se i spegeln var blått.


hurra!

kom nyss hem från matchen mellan Hittarps IK och mitt förra lag KDFF. Både jag och Elsa hejade såklart på Hittarp och de vann. hurraaaaa! nu går de upp en division, grattis tjejer :D nu måste jag iallafall plugga. ciiiiiiiiiao

stockholm

ligger fortfarande i sängen och tänker på stockholm :) tänker på hur pirrigt det kommer vara när vi går på flyget, hur mysigt det kommer kännas när vi går in i lägenheten, hur exalterade vi kommer vara ute på gatorna, hur skönt det kommer vara att sätta sig ner och äta god lunch när fötterna sviker och hur fantastiskt det kommer kännas att dansa hela nätterna!

vi åker om lite mer än två veckor. wuäh! halv 8 går flyget och lovisas pappa kör oss till flygplatsen. vi ska äta en god flygplatsfrukost och jag kaaanske tar med datorn:) jo troligtvis blir det så.. väl framme i stockholm ska vi köpa kort så vi kan åka tunnelbana hela veckan(!) hem till lägenheten och packa upp lite snabbt. ner till ica och köpa hem frukost inför de kommande dagarna. SEN, SEN ska vi ut på stan. äta god lunch och springa runder tills fötterna är som gummi. hem till vår mysiga lägenhet och fixa inför kvällen. varje kväll ska vi ut och äta god mat på någon fin restaurang. sen kommer vi möta upp med mina fantastiska vänner som också är där. TJOHO, fest hela nätterna :D

funderar lite på vad jag ska köpa :) ska försöka få jobba så mycket som möjligt nu innan så jag kan spendera lite. skor är något jag måste köpa. på inköpslistan står det ankelboots från hope (vill), ett par svarta skinnstövlar och ett par fula, mysiga uggs :) sånna man kan gå i när det är 1 m snö ute (joe, det SKA vara snö iår) när man ska ut med voffsingarna.. koftor är något jag också vill ha, massa massa massa! och ett par jeans bör jag också köpa. och tjocka strumpbyxor :D något annat jag ska köpa är också ett par långa skinnhandskar och en fin mössa. lite accessoarer också och kanske en väska. jadu, OOIIIIHHH. ska bli sköjsigt! :D nu ska jag in och duscha, för sen ska jag hämta upp elsa och vi ska kolla på när våra vänner spelar final i fotboll mot vårt gamla lag :D hihihi

poss


fulsnygga uggs (haha varför blev det ful grön bakrund?) aja!

ankelboots från hope

kofta från whyred

pyjamas från hanky panky. den till vänster tack :)

lägenhet

vet exakt hur min framtida lägenhet ska se ut. dock kan man ju inte återskapa tankarna totalt, likaså kan man inte återskapa inredningen. men ett litet besök på ikeas hemsida och jag drog ihop några möbler till mitt framtida vardagsrum<3


det kommer bli dyyyyyrt :(  endast dessa skitmöbler går på 20879:-. Ikeaskit, som pappa alltid säger.

budgetshopping

hej och hå! :)

idag började min dag med samhällskunskap klockan 13.05. mmm sovmorgon om något :) hade världens roligaste lektion. vi fortsatte med landet majaica. nu hade landets diktator dött och partierna trätt fram från "underjorden" också hade vi olika partier x antal platser i regeringen. så nu skulle vi försöka sammarbeta med ett annat parti för att bilda en majoritetsregering. men ingen ville sammarbeta med oss :( delvis för att vi hade kommunistiska "marxist-leninistiska" tankar och mest eftersom vi endast hade 6 platser i riksdagen :P så vi blev uteslutna trots att jag mutade väldigt mycket. Socialliberalerna och Nyliberalerna bildade majoritetsregering och vi andra partierna blev tidningar. vi skulle skriva allt negativt vi kunde om den nya majoritetsregeringen och det var så JÄVLA kul alltså:D vi fick då intervjua den nya regeringen, eller ja, sitta med när de skrev den nya regeringsförklaringen. sedan skrev vi då en massa tidningsrubriker och försökte störta den nya regeringen. hahahahaha. åååh underbar lektion :)

efter skolan gick jag och lovis ner till stan, fixade lite med banken, drack lite kaffe på EH och budgetshoppade. ja mina vänner, det var riktigt roligt.. visst, jag väntar fortfarande på att jag kan köpa den snygga stickade tigertröjan och den blåa farfarströjan från marc by marc jacobs. men jag ska vänta tills vi kommer till stockholm :) så idag budgetshoppade jag. en svart stickad kofta, ett halsband och mysiga vantar. MIIHOOO :)

kom sedan hem vid halv 6 och gick med hundarna till affären där jag handlade lite inför kvällsmaten. och nu lagar jag mat för fullt :) egna pannbiffar, det du :) nästan så att min bror vill sluta vara vegetarian (det var han själv som sa det, inte min egoism som talar) :)

nu ska jag fortsätta med det, sedan blir det städning utav mitt rum och läxläsning. puss


MUMMA

idag var en superdupermegabaoutaseg dag :( hade dock sovmorgon och det ler jag över. men efter det hade vi samhällskunskap (som å ena sidan var riktig intressant) vi blev uppdelade och fick ett land med militärdiktatur också fick vi en ideologi. vi var då kommunister. så stod det en massa fakta om landets befolkning, naturtillgångar, ekonomi ect. också skulle vi då tänka som kommunister eller marxist-lenanister med ett finare ord. vi skulle iaf rädda det här landet från dess undergång! to be continued :D debatt snart i guess. sen hade vi mitt hatämne, matematik B :( och engelska (som jag iofs gillar).

efter skolan gick jag ner till stan där jag skulle möta lovis. skulle in på telenor och prata om min försvunna mobil som jag gjorde en förlustanmälan på igår. usch vad jag saknar den :( efter ett deppigt samtal på telenor om att jag inte har en försäkring som täcker gick vi till Mezo's uteservering och åt caesarsallad. och nuuueeeee är jag hemma. trött som ett as är jag! :( ska se på 2 ½ men och powernapa lite. LAAAVVV


aaah it's a littoool flowår

förlåt men jag är så himla trött godnatt

oj

hoppsan, jag råkade klicka hem en klänning. ihk. sånt man får ta.

cacoa

hej mina vänner!

idag hade jag bara två lektioner, underbart! men det var lektioner i de tråkigaste ämnena, spanska& matematik. uuhh. sen snabbt hem för emli skulle komma. vi gick ut en runda i det fina höstvädret och fotade lite granna. nu har jag precis lagat mat till hela familjen. kan bli lite knepigt att få ihop det. jag vill äta en speciell kost, alex äter vegetariskt och mamma&pappa är neutrala. aja, jag fixade det! ute med voffsingarna har jag också varit och inga läxor står på schemat. fy tusan vad underbart! så nu ska jag krypa ner i sängen, se lite 2 ½ men i väntan på simpsons och family guy. då ska jag koka en kopp te och äta choklad som pappa köpt till mig. marabou's mörka choklad, 86% cacoa. mums mums!

så godkväll på er <3

min fina vän!

the war is on

hej och hå mina kära vänner.

saknar att skriva lite meningslösa inlägg då det kommer då de kommer om man säger så. idag lyckade jag iallafall med att inte försova mig. hurra! visst, jag sov lite längre än planerat, men jag kom i tid! :D en väldigt meningslös skoldag om ni frågar mig. vi fick utskällning för att vi inte hade dykt upp på friluftdagen (ack), lite mer skäll för att någon satt lås på jaqlines skåp, lite arga blickar från min psykologilärare eftersom jag läste HD och Helsingborg City på hennes uuuuurtråkiga lektion och lite mer skäll av övriga lärare för att min klass är knasig :) men så är det. och jag har överlevt!

efter skolan blev det en fikarunda på EH. försök äta lchf på ett sånt fik. blir en kopp svart kaffe typ. ännu mer avancerat i skolan då det är lasagne. Hmmmm. utmaning. blev även lite fönstershopping och tyvärr fick jag med mig lite saker hem (som jag ska lämna tillbaka imorgon snabbast möjligt) b.la. en tjock tröja, örhöngen och vita benvärmare till mina stövlar. tröjan ska iallafall tillbaks, tror jag.. ska vänta och köpa tigertröjan istället som jag hellre vill ha..

på bussen hem idag iallafall så var det som vanligt väldigt trångt. satte mig snällt på en ledig plats. lyssnar på min ipod och stör ingen. men så ser man i ögonvrån att någon tittar på en.. och man tittar vem det är. jo, då håller personen kvar blicken ett bra tag fast att man tittar rakt på personen i fråga. hallå? återgår till att bläddra mellan diverse låtar och inser att hon nu stirrar igen. vänder mig om och tittar menande på henne.. hon håller kvar blicken ett bra tag, och ser väldigt rolig ut. hon har ett roligt utseende helt enkelt. jag rynkar på ögonbrynen på ett sätt som verkligen skriker "titta på någon annan, du stör mig!" men den jäveln har ätit glosoppa till middag. tillslut kommer vi fram till min hållplats. jag ställer mig upp, stirrar ut henne totalt och hon tittar på mig.. grrr busskrig! på bussen vill man bara sova och sköta sig själv. låt alla stackars människor vara. och lär er, tydligt stirrande är irriterande!

nu ska jag göra en kopp te och titta på 2 ½ men. puss och kram.

livet

Det hela flyter på tycker jag. Jag tvingas gå upp alltför tidigt dag för att ta bussen in till skolan. Även fast klockan ringer och jag vet att jag måste gå upp för att hinna med bussen, överväger jag alltid att skita i det. Vilket resulterar i att jag försover jag 2 till 3 ggr i veckan. Frånvaro lär bli hög endast pga det. Skärpning! Från och med nu ska jag hoppa upp ur sängen när klockan plingar, in i duschen, koka en kopp kaffe och sen gå till bussen med raska steg, lurar i öronen och en termoskopp med kaffe i handen. Då kan det nog gå någorlunda. Det är bara själva grejen med att gå upp ur sängen som grämer.

Igår festade jag till det med gamla skolkamrater. Det hela var superskoj tills vi skulle till bussen för att åka till kulturnatten och lyssna på band och mysa hela natten. Jag borde seriöst övervägt att gå hem innan dess. Det gäller även min vän som skulle sova här. Men nope, det blev inte så och det fick vi sota för. Hemska tanke. Orkar inte ens dra upp något utav det.

Ikväll ska jag på bio med mamma och mormor. Vi ska se mamma mia! Min mamma&pappa hade sett den när de var i Stockholm och mamma tyckte att den var så bra, att hon ringde hem sent på natten, glad i hågen och utbrast att den måste vi bara se. Aja, visst. Jag betalar ju inte så :) Gratis bio med mina favoriter tackar jag inte nej till.

Förövrigt så är det bara 2 veckor tills jag&therese ska passa mormor&morfars hus. Det ska bli superduperkul. Gå upp tidigt på morgonen, bada bubbelbad (en&en) sen äta en gemensam frukost för att sedan gå till bussen. Sen lider man sig igenom en skoldag och efter det åker vi hem tillsammans. Lagar mat tillsammans, hyr en film och bara chillar och dillar. Kvällarna ska förstås avnjutas i utomhustunnan med en kall lemonad, som min mormor&morfar kallar det.

Nu måste jag skutta upp ur sängen och in i duschen. Ska ta ut voffsingarna på promenad. Påtal om något helt annat så tjatar min mamma på min pappa om att hon vill flytta till stockholm. Hellyeh, säger jag. Köp en lägenhet till mig i Helsingborg så kan ni flytta till Stockholm :) Så kommer jag sådär en gång i månaden och shoppar. Men då blir det ett hundproblem. Mamma vill inte att våra gullungar, läs hundarna, ska bo mitt i storstaden när de är vana vid gröna slätter och åkrar. Tänkte att jag kunde ta hand om dem om jag bor kvar här isåfall. Men nä, jag ska ju skaffa mig en egen liten vovve inom sin tid. En fluffig liten dvärgspets. Jatack..

Hej och Hå

i


dagens i-landsproblem.

j


ens rätta jag.

outfit tack

spirit newsletter


jatack till
vitt linne från acne 500:-
kofta från Filippa K 1500:-
jeans från whyred 1600:-
skärp från acne 1200:-
cowboyboots från whyred 3500:-


ciao

höst

kul att ni fortfarande tittar in fast att jag har sagt hejdå.

bryter det lite bara för att säga, guud vad jag älskar hösten! har varit superfint, soligt väder hela dagen, men iskallt! bud på vantar. var nyss ute en runda med brodern min och voffsingarna. kommer sån fin rök ur munnen när man andas, löven ligger på marken i flera olika färger. allt är bara så mysigt. och vi är ensamma hemma hela helgen :)

men det säger jag hejdå. ett avbrott på x antal dar.

hejdå

jag lär sluta blogga närsom, det är så himla värdelöst. blir några sista adjöööööinlägg.

adjö
adjö
adjö

kanske tittar in och säger hej när nåt roligt har hänt. kan dra snabbt allt som händer så slipper jag titta in varje dag.

-går i skolan varje dag i princip
-dricker frapino på espresso house sådär 3-4 gånger i veckan
-passar mormor&morfars hus i början av oktober med daniel
-på helgen där får en massa vänner komma över och bada badtunna och dricka lemonaaad
-åker till stockholm med lovisa och lever livet
- får höstlov och njuter massor
-är ensam hemma väldigt ofta och förfesterna ska hamna här!
-äter hallon

ciao. ska spela the sims 2. muhaha

the sims 2

tihi, har installerat det på datorn nu och timmarna bara flyger iväg! farligt värre. sedan åkte jag och mami till mormor&morfar där vi drack kaffe. ska passa deras hus när de åker iväg på semester. woh, festligt värre! sån lyxhus enligt mig. gaaaalet stor tv, underbara soffmöbler, utomhus"jacuzzi", bubbelbadkar i ena badrummet, en bar med massa goda drycker och stooooor säng. hihi i like. sen är det "lätt" att ta hand om huset också. för de har självvattnande krukväxter, en elektrisk damsugare som själv startar en viss tid på dagen och kör sen igenom hela huset och en elektrisk gräsklippare som klipper gräset helt själv. det enda jag&min vän behöver göra är att mata katterna :) sen blir det grillpartaj på helgen, för morfar har köpt nya fete gasolgrillen. tjiho!

nu mina vänner, måste jag plugga psykologi! Kram

lördag

godmorgon, vilken underbar dag! vaknar till att hela huset städar för fullt. fredagsstädningen blev lördagsstädning istället. idag ska jag njuuuuta av att inte göra så mycket. sen ikväll kommer lilla måns hit :) han ska hjälpa mig ytterligare med datorn och lite annat. för jag får fan inte det att fungera :(

mitt rum borde också städas :/ men morgonen är super för jag hittade världens klänning från asos!


skor från steve madden

fredag natt

hej bloggen!

idag kom jag till skolan, vääldigt trött (!). möter elsa och skämtar om att jag tror att vi ska ha lektion nu på morgonen, men att jag inte visste. klart vi skulle, engelska ju.. står och väntar utanför salen. ingen lärare. ado kommer och säger "Anja är sjuk, lektionen är inställd". jahaaaaa. jag och sonja (utbytesstudent från kanada) sätter oss i cafeterian, dricker kaffe och gör läxor.. när jag sedan skulle ha fotografisk bild så, nähä inställd. blev depp eftersom jag var den enda i klassen som har det IV-valet. fick vänta och vänta. JAHA idrotten är inställd för magnus, vår lärare, är fortfarande i norge med nv-tvåorna.. SEN hade vi naturkunskap. hallå onödig dag! blev en del koppar kaffe därja.

åkte hem och hämtade min dator och sen vidare till karl för han skulle hjälpa mig med en sak, som han misslyckades med! :( så det blev hem till måns och äta thaimat. även hektor och olle joinade. film och brädspel!

nu är jag MEGAtrött :( vill bara sova, men ändå inte likz.. blir kanske lite the sims 2. muhhahaha. godnatt hörs imorogn. puss


torsdag

snart är veckan över, och för varje dag kommer man närmre stockholmsresan.. längtar efter skinnstövlarna från Gant nu! längtar speciellt efter hösten, som också närmar sig!

en väldigt onödig skoldag idag som varje torsdag. lektion, sen håla i över 3 timmar, och sedan en kort lektion efter det. fast idag efter skolan hade vi mentorssamtal som man har väldigt sällan och berne bjöd på fika! ville till spirit och köpa den där dumma väskan från marc by marc jacobs, men fan, får inte :C

woo i vinter kanske vi ska åka till franska alperna och åka skidor. mamma&pappa firar 20 år som gifta, så det blir något iallafall. och snart ska vi boka resan med tjejerna i klassen till spanien. woo på det med! :D plus att det kanske blir val thorens i februari. mm livet är allt fint..

nu ska jag ta och ringa emelie. måste rensa mina garderober, slänga kläder, så nytt kan få komma in. plus att min ena garderob nu ska bli en skogarderob! påtal om skor, måste köpa hopeskorna nu, attans.

kram sålänge


tröja från tiger
moshi moshi!

jatack från odd molly.




nati

NATTI NATTI

höstkläder

det blir en svart höst...

Tröja från Resteröd 500:-

Mysig kofta från Resteröd 900:-

Trosor från Calvin Klein 300:-

Tröja från Tiger 1000:-

Snygg klänning från Tiger 1300:-

Kofta från Fred Perry 900:-

Glöm ej, svart är snyggt! :D

onsdag

tjiho bloggen!

klassfoto idag, kan lova att det inte blir skoj att se fotot :C tyvärr. stod på mittenraden och skulle våga mittbena iår, not good :( aja, ska inte klaga! :D efter en rolig dag i skolan gick jag ner på stan med lovis. skulle bli plugg med lovis men istället blev det gratis lunch med tjejerna. papi hämtade mig och vi körde till väla där jag köpte tjocka strumpbyxor! mysigt, längtar till hösten. vi har hunnit planera vår stockholmsresa (redan!) och filat lite på en resa som vi tjejer i klassen nog ska göra till slutet av tvåan. isåfall ska vi boka redan nu :) blir 1-2 veckor i troligtvis spanien :D dock inte alla tjejer i klassen, utan endast de som har varit där från början. fyyyy KUL:D sol hela dagarna och dansa dansa på kvällarna.

nu ska jag ladda klart the sims 2, vill spela! ha en fin kväääääll.

tisdag

min rygg smärtar och det är svårt att gå. men om 8 veckor stiger vi på flyget, wåå. stockholm! flygbiljetter+boende fixat. nu måste jag bara få ihop lite pengar. hoppas att jag kan jobba i helgen.

nu ska jag krypa ner i sängen och dricka proviva.. puss


stockholm

yes! nu har vi bokat boende och allt. åker på dagen vi får lov tiiiiiidigt på morgonen den 24/10. sen åker vi hem på kvällen den 28/10. underbart! blir en massa shopping och trevliga caféer :) som sagt ska jag spara nu så när vi åker dit blir det höstshopping. stövlar (vill ha de från gant, :D:D:D) halsduk, burberry oversize jatack, långa skinnhandskar från whyred och jacka från thomas burberry + en massa krimskrams och fina saker till daniel. ouh, jag längtar!

för att stilla min längtan, eller tvärtom, kollar jag på kläder..


snygg va?! från wesc. har inget därifrån, om man bortser
från min huvtröja på vinden, och det gör man.

dojjor från fred perry. hiphopstuk. i like.

ulltröja från lyle&scott. hade egentligen velat ha den
i marinblått. men å andra sidan har jag en identisk
tigertröja i marinblått med en guldtiger på bröstet.
måste variera mig.

Gulligull från Dolce&Gabbana

räddningen

16:05 Family guy
16:30 Family guy
17:00 Våra värsta år
17:30 Våra värsta år
18:00 Stargate SG-1
19:00 Cops
19:30 Cops

20:00 Simpsons
20:30 Family guy
21:00 2 1/2 män
21:30 2 1/2 män
22:00 My name is Earl
22:30 Dexter
23:30 Scrubs
00:00 Scrubs
00:30 Spin City
01:00 Skål
01:30 Prison break
02:30 Dharma & Greg
03:00 Dharma & Greg


njut av en tvmåndag

måndag

inte roligt, inte roligt alls. sov urdåligt inatt då jag hade enorma smärtor i ryggen! bara låg och vred på mig, sen när klockan ringde hade jag fått knappt 2 timmars sömn sammanlagt och det var bara att gå upp och duscha och fixa inför skolan. hade så äckligt ont och gick och halvtjöt..

förra veckan hade jag varit på sjukan och fått penicilin mot urinvägsinfektion, men de tabletterna bet inte riktigt. när mamma såg hur dåligt jag mådde imorse ringde hon sjukhuset och vi fick en akuttid dit. kunde knappt stå upp! feber hade jag också. Väl där tog de lite prover på mig och väntan var hemsk.. efter en halvtimme väntan på provsvar kom sköterskan och sa att det inte alls såg bra ut, och sen fick jag vänta ännu mer. tills en doktor tog emot mig och tryckte och klämde över njurarna. det lutade mot fete njurbäcksinflammationen. en enormt förvärrad urinvägsinfektion som klättrar uppåt och infekterar organen. fyy :( har fått fler mediciner och nu är det bara att vänta och se. har även tagit en massa alvedon för ryggvärkens skull. den vill bara inte ge sig.. dumma dumma..

nu ska jag bädda ner mig och sova bort all smärta.

hoppas att ni mår bra

RSS 2.0