OROLIG

mm då var det ett tag sedan faktiskt. har inte haft tid och jag kan berätta varför..

igår försov jag mig och var tvungen att rusa till bussen för jag skulle redovisa. sen direkt efter skolan kom mamma och hämtade mig och vi körde till väla. där köpte jag iallafall två koftor och en kjol :) sen skyndade vi oss hem för jag skulle jobba.. påväg till viken ringde jag daniel för att fråga om kvällen.. och jag ringde... och jag ringde.. men han svarade inte.. tänkte att han kanske hade förlagt mobilen någonstans, eftersom det hade varit bal för treorna dagen innan och de hade festat.. så jag antog att han skulle försöka ringa mig och då kunde jag ringa upp efter jobbet.. men efter att jag hade jobbat kollade jag mobilen och han hade fortfarande inte ringt.. pappa och mamma kom och hämtade mig och mamma undrade om jag ville följa med till helsingborg.. jo, tänkte jag.. om jag hade fått tag på daniel hade vi isåfall kunnat hämta honom och köra honom hem till oss.. så jag ringde honom, men inget svar. och så fortsatte det.. jag hängde med mamma till väla ännu en gång där jag köpte en fin vit bomullsklänning.. iallafall så ringde jag, säkert 30 gånger, inget svar.. nu började jag tänka på en massa hemska saker som möjligen hade kunnat hända.. för på natten hade han ringt mig (halv 4 på morgonen) och sagt att han inte kunde komma hem... så jag började föreställa mig en massa hemska saker.. ni anar inte.. så jag ringde en utav hans bästa vänner, som konstaterade att han hade pratat med daniel tidigare på daniel, men att han hade varit lite frånvarande, som om att han var helt nerslagen.. jippi, mycket lugnare blev jag.. nat.. ringde och ringde men inget svar.. jag berättade för mamma om situationen och hon blev också orolig, och började rabbla en massa om polisen och sjukhuset.. och då blev jag bara ännu mer ledsen. så jag ringde hans mormor och frågade om hon visste vart han höll hus, men hon sa bara att han hade stuckit igår kväll, men inte kommit hem idag.  fanfanfan, tänkte jag.. vid detta laget var jag helt förtvivlad.. jag fortsatte ringa till hans mobil i hopp om att han skulle svara. men mobilsvararen gick igång.. jag undrade hur jag skulle reagera när/om han tillslut svarade..... väl i bilen igen, ringde jag ännu en gång.. "Hej, det är Daniel".. DANIEL! VART FAN ÄR DU NÅGONSTANS? sa jag nog ganska argt, men ändå inte, för jag var så jävla lättad! öööh hemma hos kerstin (hans syster).. fasen vad orolig jag hade varit! men hade tydligen gått hem dit igårmorse och sovit... Så jag och mamma körde och hämtade honom och körde hit honom till oss. ååååååh vad ledsen/lättad/förtvivlad/glad jag var.. det var så blandade känslor...

idag sov vi länge och jag ville bara ligga där hela tiden. hålla om honom :)

nu är jag iallafall jätteseg och vi kollar på matrix 2. wää :P SNART SOMMARLOV :D hoppas att ni har det bra!!!

PUSS

jippi jobb

nu har jag fått jobb :D känns jättebra! ska jobba imorgon och lära mig lite till, sen ska jag jobba 100% på söndag. wopidoo! hinner tjäna ihop lite cash innan spanien också. im happyhappy.. men jag saknar daniel som en idiot.. fast snart är det sommarlov och det ska bli helt UNDERBART! :D

solsolsol

hejhej! nu är jag hemma från skolan. så sjukt onödig dag om jag får säga det själv :) kom dit vid halv 9 men på vår historialektion var det bara 7 st typ och det visar sig att man kunde få vara hemma om man ville.. så vi gick därifrån, efter den lektionen skulle vi ha håla och sen lunch alltså nästan 4 timmars håla.. så jag och lovisa gick ner på stan och åt frukost på espresso house. sen kollade vi på avslutningskläder och skor :) NU vet jag nog vad det blir :D trorja. mamma köper det till mig imorgon iallafall. fniess.

nu ska pappa köra alex in till stan (det är bal för alla 3or idag nämligen).. han är så fin så fin så :P vilket nu innebär att jag är ensam hemma! ska lägga mig i trädgården med laptopen nu och sola...

PUSSPUSS

GODMORGONGODMORGON!

morrn':D idag var det lätt att vakna! kände fortfarande lyckorus genom kroppen när mina ögon öppnades. så jag skuttade upp ur sängen, eller ja, kanske inte skutta, men det var inte alltför motvilliga rörelser upp mot duschen :) nu har jag 1 timme för mig själv och bara ta det lugnt.. Har som sagt bara 2 lektioner idag och en håla däremellan. SKÖNT :D hemhemhem! ska plugga en massa på bussen in till skolan så jag slipper sånt sen.. nu är det bara 4 skoldagar kvar, 1 dag för picknick och sen är det skolavslutning/student! WOOOÅÅÅE :D skojsigt. har kvar 1 prov och 2 redovisningar (2 inlämningsuppgifter, om jag så orkar)

PUSSPUSS

godnattis

nu ska jag sussa. jag är helt lycklig idag! har varit en jättefin dag måste jag säga och händelserik! först upp och gratta alex  tidigt, sen till skolan för att ha några lektioner, hem, sova en sväng, åka till viken och provjobba, hem och ha kalas, äta tårta, boka biljetter till spanien, städa rummet och plugga. wåå, im good :)

imorgon ska jag försöka ta det lite lugnt.. börjar halv 9 med geografi som ersätts med historia. sen har vi håla i några timmar eller så, så då ska jag och lovisa ner till stan, dricka kaffe och kolla på kläder, sen tillbaka till skolan och ha spanska.. efter skolan ska jag kanske gå till dunkers och fota alex och resten inför balen :) om jag orkar dvs.. annars ska jag åka hem direkt, sova och plugga en massa! nu ska jag iallafall krypa till kojs. desperate housewives laddas ner för fullt och scrubs går på tv.. jag är NÖJD!

PUSS

BOKAD RESA

tjooohooooo! nu är resan till spanien bokad! vi åker den 12 juni och är borta i två veckor. fyyyyyfan vad sköööönt säger jag :D inte nog med det, jag provjobbade idag och det gick skitbra! :D dem sa att det är nog inget snack om saken, jag får jobb där.. de skulle bara prata med "chefen" :D men de skulle rekommendera mig.. wåååhåå. det var jättekul :) satt i kassan i 2 timmar och jag lärde mig allt jättefort! Irene sa att hon aldrig mött någon som lärt sig så fort som mig. kulkul säger jag :D

nu ska jag ta fram kläder till imorgon, läsa igenom kapitlet "Internationell Politik" i samhällskunskapen och krypa till kojs. jag är happyhappy :D

PUSS OCH KRAM


Min söta spanska kusin Eric nu 4 år :)

jobb

aaa nu är jag hemma från skolan.. hade knappt några lektioner. åkte samma buss hem som elin och på stattena hoppar en hel drös ungar på (dagisklass) så vi fick offra våra platser, för busschauffören vägrade köra sålänge barnen stod upp. ackack... nu är jag hemma iallafall, efter en låååång busstur.. ska iväg och provjobba snart. läskigt läskigt.. sen ikväll kommer släkten och alex vänner hit. vi ska grilla och äta tååååååååårta!

PUSS

godmorgon

nu har vi grattat alex :) han fick många jättefina saker, yesyes! av mig fick han en vit filippa k tröja. wååwåå! nu har jag gått och lagt mig igen, ska slöa till kl 8 :) PUSS

godnatt

nu ska jag krypa till kojs, ovetade om vi har lektion imorgonbitti eller ej... jag ska nog satsa på att vi inte har lektion :) på så vis blir man gladare.. min bror fyller 19 imorgon så man måste upp tidigt och gratta ändåså... sen skola till två och efter det till viken och provjobba. sedan skynda mig hem som en galning och äta mat med släkten och alex kompisar.

nu ska jag somna till family guy :) puss på er

åååååååhhhhh

jaha vad ska man göra? måste göra en jävla massa för att få vg eller mvg i samhällskunskap och jag orkar verkligen inte! :( den kursen är verkligen raka vägen mot döden. Lätt den mest krävande kursen iår.. Har aldrig haft så mycket prov, skrivningar, tentor m.m någonsin! vi ska iallafall byta lärare sen. förhoppningsvis mot en mer lugn... jag vet verkligen inte vad jag ska göra.. G är verkligen uselt! det kan jag bara inte låta de stå i mitt betyg. nej, jag måste göra alla dessa jävla uppgifterna. uschuschusch!

har prov i den kursen på fredag också, och en redovisning........ bläääääääääääääääääääää

gladgladglad

heeeej mina vänner!

Lyckans dag idag! :) Jag och Daniel har 4 månader idag. WIIIE. Inte nog med det.. Fick tillbaka engelska nationella idag, fick MVG i allt! Både i muntliga, skriftliga, hör och läsförståelse. Riktigt glad är jag! Dock sa Marie till mig (läraren) att man brukar inte få tenta av saker såvidare man inte bott i USA eller dylikt. Därför kanske jag inte kan tenta av B-kursen i 2an :( Hade varit skönt att slippa det. Men hon ska prata med Kristian om det.. Annars, fler goda nyheter? jajuste, jag kanske har fått ett jobb :) Ska provjobba imorgon. berättar mer om det ifall jag får det. vill inte inge en massa falska förväntningar, speciellt inte för min egen del..

Nu kollar jag både på desperate housewives och simpsons.. måste börja plugga nu också. wää.

PUSS

drama ll

det var skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkul :D it sure was. jag och anna klarade det galant, inga tabbar eller nåt! :D de andra gjorde också ett suveränt jobb. jag är bajsglad nu :D wåååhååå.. ikväll ska jag belöna mig själv för en bra insats med en varm säng och gamla avsnitt av desperate housewives..

btw. intresserad av filmen pans laboyrint som jag såg idag? kolla trailern här
riktigt spännande! puss och godnatt, imorgon blir en jobbig dag <3 love

drama

hejhopp!

nu är jag hemmaaaaa, önskar att jag skulle förbli det men nej, måste tillbaka till skolan vid halv 6.. har drama"premiär". wäää. dagen började med ett besök till filmstaden med spanskagruppen där vi så Pans laborint. UUSCH säger jag! Har nån sett den? Bara massa äckliga saker! Vet inte om den var dålig eller bra? Kanske båda? Eller inget utav det? Sen hade vi iallafall håla till tjugo i 1, efter det drama och sen slutade vi. Jag har iallafall hittat min skolavslutningsklänning nu iallafall, TROR JAG :D har hängt undan den till imorogn. ska kika på den då igen..

En annan sak. Ringde min farbror i spanien idag och frågade om jag och daniel fick komma dit några veckor i sommar och han sa, självklart! :) ska bli skojsigt. Ska ringa imorgonkväll och prata detaljer så vi kan boka biljetter..

Nu ska jag iallafall packa lite till draman och sen iväg! Puss LAAAAAAAAV

ribbon



min vovve är söt när han är blöt <3

besviken!

faaaan vad jag är besviken på desperate housewives episod 17.... har aldrig varit besviken på något avsnitt tidigare, men det här avsnittet. fyfan... bra 40 minuter, men de sista 2 minuterna förstörde allt.... nu vet jag inte vad jag tycker längre. fan :( den enda serien jag följde. jag hatar förändringar! fandå..


studentkläder..

förra veckan berättade jag att jag äntligen hittat studentkläder.. jag skulle ha på mig ett vit ribbat filippa k linne, en röd moonrow kjol och en vit väska från fancy fanny, men helt plötsligt började jag tveka.. Så jag lämnade tillbaka kjolen. Imorgon jag måste jag försöka hitta något annat. Slutar klockan 2 och måste fördriva tid fram till 5, då vi ska tillbaka till skolan för att ha premiär på draman.. Ska försöka hitta något då. Ska in i en butik i höganäs också, men det får jag ta på tisdag!

Nu ska jag se de senaste avsnitten av desperate housewives som precis gått i usa. yeeeey!

pusspuss

wåååhå

Yes, fasen vad kul det var! Jag och Emelie plockade allt först! Jag fick nog med mig över 20 väskor hem så vi blev bundisar med dem som hade hand om väskståndet. Eftersom min pappa är ordförande i fotbollsklubben kunde vi bara gå och plocka allt vi ville och sen betalade pappa det till oss. wååhå. kan fota alla väskor sen. Fick iallafall med mig en stor louis vuitton bag hem, en handväska i samma och en ralph lauren väska. Visst, varför skulle man skänka äkta saker till en loppis? Men som sagt, vi snackar om Viken.. Här är det gott ställt, så det skulle mycket väl kunna vara äkta. Iallafall enligt dem där. Äsch :) Dem var fina ändå. Jättefina!

Jag fick även med mig ett antal filmer hem, sådär 20 stycken :) Och lite kalle anka pockets. hihihi. Just nu kollar jag på en utav filmerna. "Den otroliga vandringen" haha ^^ fast jag måste plugga lite nu också.. Har bränt mig lite idag, så jag har sån linnebränna av mitt acnelinne :P Ser skoj ut!

PUSSHEJ!

loppis

haje

igår var em här och såg eurovision song contest, det var mysigt men fyfan va dåligt det gick för sverige. wö :(

men idag ska jag och em göra något skoj! vi ska på loppis! mitt gamla fotbollslags årliga loppmarknad.. men vinst på över100 000 varje år. riktigt skoj :D jag och emelie siktar in oss på skor och väskor! nu måste jag duscha för vi ska vara där redan 10 (öppnar 1) för att få de bästa sakerna :D tiihiiiii.

POSSHAJE

wöö

jag kan ju säga att jag INTE är så pepp på skola imorgon.. daniel sover över och han är ledig imorgon så han kommer ju sussa vidare då jag ska upp. bläe, inte kul. men det är kul att han är hemma när jag kommer hem igen :D har viktiga lektioner imorgon, så det går inte att missa..

efter stan ska jag skynda mig ner till stan och lämna tillbaka en kjol på spirit och antagligen köpa en annan :D wiieewåå.. vad har ni för er i helgen då? här blir det nog mycket vila!

puss och kram

resor

hej bloggen!

just nu städar jag mitt rum, det såg/ser ut som ett bombnedslag! :D helt galet. borde tagit före/efter bilder men glömde. då undrar säkert ni "vadan denna städning?" naaat. hehe men iaf, daniel kommer hit imorgon och stannar som en långhelg. ska bli mysigt. ett tag sedan vi var hemma hos mig, förr var vi aaaalltid det :) men det är så mysigt hemma hos daniel. fniess. ikväll får jag laga mat ensam då pappa spelar fotboll och mamma är på tjejmiddag. wääwääää. snart börjar matchen chelsea-manchester. någon som ska se den?

och appropå rubriken på kvällens inlägg.. det är ju så att vi planerar hit och dit om resor. det är som sagt tänkt att vi ska åka till usa i lite mer än 2 veckor, precis efter studenten, alltså den 7 juni. dock är resan dyr.. ca 8000 per person. men vi är fast bestämda att vi ska åka, så vi ska planera lite till imorgon och försöka boka snarast :) sedan kollade jag även upp resor till spanien, malaga där min släkt bor.. en flygresa dit kostar bara 800!!!!!!! :D och hos dem så bor jag & mina vänner/min vän/pojkvän gratis.. det hade inte varit fel att köra en liten instickare i augusti innan skolan börjar.. hihi.. ajja. mer uppdatering imorgon :) nu ska jag se på försnacket inför matchen.. och krya på dig kenza ;*

puss&kram

skola

hejhopp!

Idag hade vi uppsamlingstid i svenskan från 08.45-10.05 och jag skulle hålla ett föredrag. Även Adrian och Kalle skulle vara där, medan resten av gökarna hade sovmorgon.. Men Kalle och AD dyker inte upp så jag får stå ensam inför min svenskalärare och hålla mitt föredrag. Pirrigt värre! Fanns bara en person i hela rummet att titta på! :D Men det gick jättebra iallafall. Hoppas på att ännu ett år ha MVG..

Iallafall så slutade jag skolan 11.30 idag (inställda lektioner) men sitter fortfarande kvar här fast klockan är 14.20. Har pluggat lite och hållt Daniel sällskap som sliter med det sista inför studenten. Nu är han dock på sin sista lektion, engelska c och sen ska vi ner till stan och ta en fika på espresso house. Naaaaajs :)

Jag hade hemskt gärna åkt hem till honom efter skolan, men jag måste hem, städa rummet och gå ut med vovvarna :( isch.. Kanske kan åka till honom på kvällen. Iallafall så ska det hem folk till honom ikväll, trevligt.

Nu ska jag tråka vidare fram tills då han ringer mig och säger att han har slutat!

PUSS&KRAM

klar yeeh

Så nu är jag helt klar och ska ta bussen till stan. mitt rum ser ut som en katastrof! kunde verkligen inte bestämma mig vad jag ska ha på mig imorgon. isch :( vi får väl se vad det blir.. tog med några olika plagg ^^ jag tar dock inte med mig datorn, vill inte ha med mig den i skolan imorgon.. men jag kan blogga från daniels dator!

nu ska jag rusa till bussen! PUSS

godmorgon

nu har jag sovit ut, mmmmm :) skönt. så nu ska jag ta ett långt skönt bad, för jag är ensam hemma. efter det ska jag laga lunch och sen åka till daniel. ska dock först inom stan och se om min fodralklänning finns där. achach. men ni får ha en fin dag! jag tar med min dator till daniel så jag bloggar därifrån. Puss ;*

manikyr

haj hopp!

Desperate Housewives är sluuuut så jag deppar :( men snart är en ny säsong på G. Tycker det är roligt att kolla på gamla säsonger, vissa avsnitt som man tidigare missat sätter pusselbitar på plats. Nu däremot kollar jag på scrubs? Gillar ni det? Jag tycker iallafall att det är sjukt kul.. Har 6 säsonger scrubs på min dator ^^ ska nog somna till det inatt..

Jag funderar på att fixa gelnaglar innan skolavslutning/student. Få fina naglar, tänkte fransk manikyr. Mamma vill också göra det, så isåfall kan man bara haka på henne och få det gratis. Ska få henne att betala min frisörstid sen också ^^ Hon brukar vara snäll med sånt. Vill testa något nytt men vågar inte riktigt.. Har i flera år nu klippt håret likadant.. Snelugg, ganska långt hår uppklippt. Det är väl snyggt, men tråkigt! Vill våga klippa tunn lugg, men det går bara inte för sig..

I sommar ska jag ha citron i håret så mitt hår blir riktigt blekt :) Mitt blonda hår blir ganska "mörkt" på vintern, så det är härligt att få känna sig lite sommarfräsch.. Måste ta och sola lite nu också. Tänkte göra det imorgon, men jag hinner nog inte..

Nu har jag iallafall målat naglarna, tvättat bort sminket och smort in mig med sån niveakräm. Har aldrig förr smort in mig med sånt då jag upplevt att jag fått finnar utav det. Jag har haft sån tur (hittils) att jag väääääldigt sällan får finnar och när jag väl använde krämer för att känna mig duktig, fick jag det.. Vissa hytyper behöver ju inte sånt, men nu har mamma köpt riktigt bra produkter, så jag tänkte att det skadar inte att testa. Så varje morgon och kväll smörjer jag in mig i ansiktet och min hy har blivit riktigt mjuk :) feels goooood!

Jag funderar lite på vad jag ska ha på mig imorgon men min hjärna har totalt stopp så jag orkar inte ens bry mig nu. Det blir som det blir :D det är inte lätt när det är svårt som sagt..

Nu ska jag återgå till scrubstittandet! Hoppas ni får en fin nattsömn :D

PUSS

DH

ännu en säsong av desperate housewives är nerladdat, jippi :) kollar på det nu.. somnade innan och sov i 4 timmar, tur att man är ledig imorgon då :) jag ska sova ut, sen in till stan och träna på friskis med lovisa och efter det ska jag till daniel.. nu ska jag ta ett äpple att smaska på :D

pozz

buhu

hej bloggen!

kände redan från början att dagen skulle bli dålig. försov mig genom att somna om och drömma om skogssniglar, fyfan vilket waste of time. visst är dem svinäckliga?! jag tänkte iallafall skita i första lektionen, men när jag insåg att jag skulle kunna hinna, skyndade jag mig iväg till bussen. väl på bussen träffade jag elsa, som berättade att vi hade nationella i språk första lektionen (vilken jävla tur jag hade som kom iväg :D) så efter 80 minuters läsförståelse hade vi idrott. vi spelade baseboll och det var faktiskt svinkul, men vädret var dåligt :( draman var kul men jag var hela tiden nervös inför matten då vi skulle få veta nationella... väl på matten fick vi reda på resultatet och jag får nu hyffsat bra betyg i matte :D trodde verkligen att jag hade failat på provet, men det dög :D nu slipper jag iaf gå på mattelektionerna fram till sommaren.

nu är jag hemma, trött som ett svin och kollar på nanny. äter lite melon och njuuuuter. för imorgon är vi LEDIGA!!!!!!! underbart! men nu ska jag gå från datorn. PUSS OCH HAJ :D:D::DD

fyyyy

helvete vilken jobbig dag måste jag säga! vi fick "snabba" oss på väla för mamma skulle köra och lämna en grej till alex lärare, mitt ute på landet. men jag hann iallafall köpa med mig lite saker hem. B.la. den röda kjolen från spirit köpte jag idag :) sen tre stycken fodralkjolar i grått,vitt och svart, en vit kort "kofta" och ett par solbrillor. ångrar att jag inte köpte fodralklänningen :( får se om mamma ska upp där imorgon, då kan hon köpa den till mig.

men sen iallafall så åkte vi ut på landet och vi hittade verkligen inte.. så jag blev sur. när vi hade kört runder i över 1 timme och bensinen började ta slut hittade vi tillslut.. öde på en privatväg låg deras gula hus. jag var så sur att jag inte ens hälsade på alex lärare, (låtsades sova).. sen skulle vi köra och tanka men då kör mamma fel så vi kommer till hyllinge, vilket gör mig ännu mer sur! bensinen var snart slut och mamma började få panik.. tillslut rullar bilen in på statoil med endast 2 liter kvar i tanken.. snacka om tur.. men nu har jag världens huvudvärk och mår skit :( har inte ätit någonting idag, men nu lagar mamma mat.. skönt att jag bara går i skolan imorgon och sen får en till ledig dag på tisdag..

nu ska jag visar er lite saker iaf :)

Dagens outfit + min fancy fanny väska och klackarskor


3 st fodralkjolar och mina glasögon


mums, jag gillar dem. mina nya brillor.


Också den här koftan. Vet dock inte om jag ska behålla den.

Jag tänker inte lägga in en bild på kjolen, den gjorde sig inte rättvisa! :P så jag fotar en sen när jag har den på mig, så kan ni få se den då :) nu ska jag ut med voffsningarna! PUSS


godmorgon

hej hopp!

nu är jag trött och sliten. gårdagen var mysig :) mamma gör frukost till mig nu, wååå. ska till väla idag, ännu en gång. tjitt, måste plugga lite idag. men nu draaaaaaaar jag! POZZ :D

fest

hejhopp!

nu ska jag till stan med mina kära vänner. blir lite fest! wallaaaa. hörs senare då. ska hinna med bussen nu.

PUSS

studentkläder

jepp :) nu tror jag att jag vet ungefär. letade efter klänningar men hittade inga riktigt bra. så gick jag in på spirit och dem har fått in nått nytt märke där. iallafall så hittade jag en jättefin(!) röd kjol med dubbelknäppning som var lite "stor" i midjan så när man knöt den blev det sånt överflödigt tyg där uppe. sjukt fin! mamma ska köpa den på måndag till mig.. isåfall tänkte jag ha den röda kjolen, mitt vita ribbade linne från filippa k, en vit kort, kortärmad kofta och ett par röda skor (troligtvis) eller ett par klackarskor.. idag köpte jag dock en väska :) från fancy fanny.. den ska jag nog ha till :D ja vi får väl se. har lagt undan en fodralklänning med dragkedja fram hela vägen. fast den ska jag inte ha på studenten, men jag vill nog köpa den. + att jag köpte ett par skor idag.

visar kjolen på måndag, men så här ser väskan ut iallafall :)


Fancy Fanny 349:-

och skorna jag fyndade



väla

hej gullungar!

igår var jag hemma hos tessan, min bästa vän sedan 14 år tillbaka :) vi satt och pratade sen drack vi te och såg på the simpsons movie :D aj lööv her.

Idag ska jag till väla (Helsingborgs köpcentrum) och köpa en studentklännig och lite accessoarer till. Det ska iallafall bli skojsigt. Jag ska också köpa studenpresent och födelsedagspresent till min bror som imorgon åker till costa brava och fyyyyyfaaaaaaaaan va skönt det ska bli att vara ensamt barn här hemma :) då blir man spoiled, and i like that. För tillfället kollar jag på desperate housewives men måste nu klä på mig ;) så pusshej, skirver mer när jag kommer hem. förhoppningsvis har jag hittat en läcker klänning då. har hittat en fin från filippa k, men den är vit och det vill jag inte ha...

PUSS

huvudvärk

äntligen helg, men jag kan ändå inte riktigt slappna av. massa saker som far genom mitt huvud, det gör ont :( har försökt plugga lite idag fast jag har varit äckligt trött.. men sen somnade jag. så nu måste jag återgå till pluggandet. en rolig sak att nämna är ju att olympias tjejlag (min skola) vann fotbollsturneringen i malmö idag. grattis tjejer! :)

jag funderar lite på vad jag ska göra ikväll. kanske kommer tessan hit och hyr en film med mig och bara tar det lugnt. eller så åker jag in med em och c.o. till gröningen och festar. men som sagt, im not in the mood. samtidigt känns det som slöseri med tid att inte göra något alls :( måste måste plugga!

japp nu ringde hon. ikväll ska jag vara med tessan, phelicia och sanna. mysigt. så nu ska jag in och duscha eller nåt.

PUSS PÅ ER

måste bara nämna att jag saknar daniel jättemycket. han kämpar just nu på med det sista innan studenten, vilket är en del. men han är jätteduktig och jag bara längtar till allt detta är över så vi kan spendera en fin sommar tillsammans <3

Nyår '07

skola

hejhej!

nu bloggar jag från skolan, har precis haft lunch. Imorse hade jag muntligt nationella i engelska men kom försent :P fick dock göra det ändå med malin, så det gick skitbra! :) nu ska jag ha ännu en samhällslektion och sen är det drama. vill bara hem nuuuuu :( trött som ett svin.. alla festade igår typ så dem i min klass är bakis :P

PUSS

tenta

Nu har jag ääntligen gjort klart min hemtenta i internationell ekonomi, feels gooooood :) kanske ska finslipa lite på det sen, men aja :D har dock mer att plugga på så det är bara att bita i. just nu belönar jag mig själv dock med lite desperate housewives och ska snart börja laga mat till familjen, det blir lax :) sena middagarna nuförtiden. mamma fixar inför alex student och pappa jobbar och spelar fotboll stup i kvarten. spenderade nyss lång tid med att fota alex. han ska ha en bild på sig själv på framsidan till sitt bildprojekt. det blev bra, ohyeah.

men nu ska jag återgå till dem desperata hemmafruarna!
PUSS

torsdag

jaha ja då är det bara att sätta igång och plugga då. ska göra klart hemtentan i internationell handel och sen påbörja vg-mvg skrivningen i politik. wää. imorgon är det drama iallafall.. det ser jag fram emot..

men idag känner jag mig så trött på allt :( måste bli sommarlov snart.. det bara måste..
hittade iallafall en fin filippa k klänning jag tyckte hade varit fin på studenten och även två filippa tröjor till min bror som jag nog ska köpa.. fixar det nästa vecka.

puss på er!


skola

hej mina kära vänner! :)

nu ska jag iväg till skolan. har endast två lektioner, svenska och spanska, varav på svenskan ska vi skriva uppsats i 80 min i aulan, så det är chill :D efter skolan ska jag ner till stan med daniel, kika lite på studentpresenter till honom och min bror :D ska bli skojsigt. slänger in dages när jag kommer hem!

PUSS

15 minuter av värme

visst får man fuska när solen inte tittar fram? annars har jag syndat. mamma, jag och bror åkte till solariet och solade. min bror laddar inför costa brava och vill ha en bränna redan innan ^^ haha. nu är jag iallafall nöjd och kollar på sex and the city. mmmm ska plugga lite nu :D ha en fin kväll! hörs imorgon

LOVE image30

dagens och en massa annat

hej gullsnuttar!

idag skrev jag ett samhällskunskapsprov, "Så styrs Sverige". Vår lärares G-prov är så jäääävla svåra. Riktigt svårt att klara det alltså :) Men hon rättade mitt på studs och jag klarade det, YES :) så nu ska jag skriva VG-MVG prov på det. Fick även mvg på ekonomiprovet. wiiwiwi :D i like.

Efter skolan gick jag och Lovisa i klassen och fikade på Espresso House :) det var mycket trevligt. var inne och kollade i affärer också och jag vill så gärna köpa ett par beiga filippa k shorts eftersom de marinblåa på Gant är slut tydligen :( men jag tröstade mig med ett par billiga kornblåa shorts sålänge ^^ ska slänga upp en bild på dem.. Till hösten ska jag iallafall fixa gymkort på friskis för jag och lovis ska börja träna.. Eller tja, hon tränar redan.. men jag borde också ^^ hihi..

Idag var vädret lite konstigt så jag vågade inte bara gå i shorts ifall det skulle bli kallt, så jag hade tyvärr på mig strumpebyxor.. lite deppig klädsel nu mot sommaren kanske :) men det var tur det, för det har varit kallt idag...

image28

hehe ursäkta posen iallafall..
Linnet från acne
Svart bolero
Vit kjol från HM
och vita tygskor

Här är även shorten jag köpte

image29

Det har hänt något med min kamera :( ska försöka fixa det.. bilderna blir helt konstiga.. ni får ursäkta.
Men nu ska jag iallafall plugga (lite) ;) och ikväll är det Sex and the City. Någon som ska se det?
Hoppas på vackert väder imorgon.. Då kan jag ha de blåa shortsen, mitt vita ribbade filippa k linne, en lång
kofta och vita tygskor. hoppashoppas!
PUSS PÅ ER!

godmorgon

fint väder det ser ut att bli idag! makes me happy! idag ska jag till skolan (wää) och skirva prov och en massa andra tråkiga grejer. sen ska jag hem och ut och springa lite med tessan och jonna, wiiwåå :D men först, dags att ta itu med mina kläder och gåt ill skolan.. tror jag ska ha på mina chinos idag.. hmm. beiga chinos, vitt ribbat linne och en kofta? fasiken har mitt fina linne hos daniel. aja,. det löser sig.

Hörs efter skolan! Puss image27

dagens

det här hade jag på mig idag..

image24

Kofta från Åhlens
Linne från Acne
Shorts från Tricot
+ ett par vita fred perry skor

Här är även en bild på mina bustroll

image25


PUSS OCH KRAM image26

glass

hej mina vänner!

är hos emelie nu :) vi har varit och pratat med mats om jobb, får se hur det blir. nu ska vi gå och köpa glass och jag ska ringa tessisen :) hon kanske kommer hit..iaf så hade jag 2 timmar nationella i matte idag. aaaaaaaah gick nog inte alltför bra. men jag bloggar mer när jag kommer hem..

puss på er

dagens outfit?

tycker själv att det är otroligt kul att se vad folk har på sig och hur de matchar. man får även mycket inspiration. alltså riktigt kul att kolla på sånt. därför tror jag att jag ska testa det ett tag. visa vad det är för kläder jag har.. ska bli kul :) måste bara hitta kamerasladden så jag kan lägga in bilder. ni ska även få se lite bilder från helgens grillkvällar.

with love image24

mest aktiv

tjohejsan. ska nog börja uppdatera oftare så man kommer med på mest aktiva listan :) hur ska ni läsare annars hitta hit :) nu ser jag på desperate housewives och är så lycklig :D imorgon ska jag vara med emelie. dricka te och fixa jobb till mig. hon är helt underbar! :D

snart är det dags att gå ut på kvällspromenad med voffsningarna. kan lägga in en bild på mina lurviga monster sen också :) efter promenaden ska jag testa en grej jag beställt hem.. berättar om vad sedan.. om det fungerar rättaresagt ;)

puss och kram!

image22

Här är det enda bustrollet, Bowmore Legend a.k.a Bowie

drama

skolan är verkligen hur jobbig som helst nu på slutet.. kom på att jag har TVÅ samhällskunskapsprov i veckan.. ett på onsdag och ett på fredag. jeez! iallafall. dagens lektioner bestod av spanska, idrott, drama och matte. draman är ju lätt roligast på hela dagen :) jag och anna skulle arbeta med någon dialog som var så sjuuukt flummig.. den här ska vi sedan spela upp för skola, familj osv med givetvis en massa andra aswell.. men idag skulle vi visa gruppen en del ur dialogen och det lät såhär..

-du
-ja
-duu
- ja vad är det om?
- säg någonting?
-vadå säg något?
-ja, har du verkligen ingenting att säga?
-ankskit...

bör kanske tillägga att detta är skirvet för vääääldigt länge sedan :) iallafall det blri sjukt störigt sen. anna som är den jobbiga karaktären kommer hela tiden tolka allt som hon själv vill, vilket är jättefel :) och jag kommer vara den irriterande pojkvännen som tycker att hon är jättelöjlig..

nu är jag iallafall hemma för dagen och smaskar på lite citronsorbe ^^ inte ätit nåt idag, så det känns inte så bra att börja med sorbe. men jaja :D nu börjar simpsons och jag är glad.. livet är allt bra :D

puss på er! :D

godmorgon

ännu en måndag då man bokstavligen får dra sig själv ur sängen, visst är det trist? hoppas iallafall att den här veckan går snabbt. idag ska det även vara dåligt väder så man är lite nere. har matte sist på dagen, så otroligt segt.. från 14.20 till 15.40. bah.

efter skolan ska jag hem och pluggapluggaplugga. möjligtvis hinna träffa daniel efter skolan om han är kvar där :) sen ikväll är det bra program på tv, så det är bara att bädda ner sig och njuuuuta. följ 6;ans kanaler ikväll... b.la. simpsons, 2 ½ men, my name is earl, scrubs och cheers! :D wallaaa.

nu ska jag iallafall kila. hoppas att ni får en fin dag och fint väder ^^
puss

sanningens ögonblick

herreeguuud det programmet är så sjukt! helt otroligt frusterande. de tjänar pengar på att troligtvis såra och förnedra deras älskade. som killen som berättade att både varit otrogen och önskade att hans flickvän sedan 5 år tillbaka skulle ha silikonbröst. är pengar verkligen mer värt än dem man älskar? i dagens program fick en brud frågan "skulle du kunna donera en njure för att rädda din mamma?" jag satt verkligen och höll andan. jag menar, klart som faan att man hade gjort det. när det gäller sånt kvittar det hur dålig relation man än har till sin mamma så bryr man sig, någonstans långt där inne.. jävligt tur att hon svarade "ja, det hade jag" och att hon talade sanning.. annars vet jag inte vad... dåligt program iallafall... väldigt dåligt.. brukar vanligtvis inte se det..

Någon som gillar programet eller håller ni med mig?
Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen med datorn och se på desperate housewives. DET är däremot ett superbra program. go sånt! :D

puss och godnatt :D

söndag

Ännu en helg som gått. Trist :/ Har mycket den här veckan så det är riktigt tradigt. Har 3 nationella prov i matte, spanska och engelska, sen ett samhällskunskapsprov och någon inlämning här och där. Råga på allt saknar jag Daniel något så fruktansvärt.

Men nu ska vi inte klaga! Vädret har varit superfint hela veckan och helgen har varit riktigt mysig! :D ser fram emot nästa och jag ser verkligen fram emot sommarlovet!

Hoppas ni har haft en fin helg, det har ju iallafall jag :D
PUUUSS!

internationell ekonomi

jeez! det suger. håller på att förbereda mig inför mitt prov på fredag, inte skoj alls. daniel ligger fortfarande och sussar fast klockan är 12. snart ska vi dock gå ut och få lite färg. man kan lika bra plugga utomhus! :D senare kommer även hans syster,hennes man och deras hundar. skojsigt :D

nu måste jag fortsätta ack. men hoppas att ni får en fin dag i solen! :D

underbart!

nyduschad och nöjd! har legat ute i trädgården med daniel hela dagen och fått lite färg. har pratat med emelie också, så jag kanske har ett sommarjobb, fasiken vad bra det hade varit isåfall! vi ska dit och prata med chefen på tisdag, emelie har redan jobb där nämligen.. över 600 kr i handen varje dag är INTE fel, speciellt inte om det ska klirra i resekassan :D iaf, nu ska jag göra vid mig lite, kanske sussa en stund. sen kommer våra vänner hit, det ska grillas!

puss på er!

image21

Gustaf, Erika och Albin spexar till det ^^

family guy

vi sov länge, ända till 11 idag. fast det var mysigt, så det kvittar :) sen åt vi frukost och nu ska vi ut och sola/plugga. tar med min dator ut så vi kan se på film emellanåt tihi.

Teo berättade igår om en sida där man gratis kan se family guy avsnitt.. spana in den alla family guy älskare.. http://www.familyguyx.net

Nu ska vi som sagt ut och sola! Ha en fin dag i värmen!
btw, nu ska Daniel skriva the final mail till sin farbror i Usa och prata om resan. im so excited!

vattenpipa

Det var mysigt att grilla hemma hos löwings :)
När jag sedan skulle ta bussen hem för att sedan ta tåget till påarp gick det åt helvete :(
Bussen var först försenad i 10 min, vilket innebar att jag kanske skulle missa tåget.. Och jag var framme 16 över och tåget skulle gå just då. Så jag rusade ner till tågen och löste ut en biljett, men när jag står där och "väntar" med andan i halsen frågar en kille mig "Var det tåget mot Åstorp du skulle med? Det gick precis innan du kom.." fuck :C
Men Daniels kompis hämtade mig och nu sitter vi i uterummet. Jag är lite osocial och kollar på Desperate Housewives och de röker vattenpipa. Mysigt. Jag är lite trött :)

Pusspuss :D

grilla

grillhysteri nu när sommaren närmar sig.
ikväll blir det hemma hos systrarna Löwing, skojsigt :) Och efter det ska jag till Påarp där det kanske också grillas. Ska nämligen sova hos Daniel.

För tillfället är jag hemma (tvingad att städa rummet&gå ut med hundarna). Ska packa med mig datorn idag också.
Har ingen ork att åka till höganäs för att hämta mitt paket på posten. usch. mamma får göra det...

ikväll ska det grillas lax iallafall!
puss&kram

image20

Jag och Viktor hösten '07

solsolsol

finfint väder idag, haleluhja! :D
hade shorts på mig med svarta strumpebyxor på mig under. ville inte visa mina bleka, orakade ben. men tjejerna övertalade mig, så jag gick strumplös, vilket faktiskt var otroligt skönt i den här värmen.

efter skolan gick jag och daniel till olympiafältet och kollade på när skolan skulle ta ut ett lag i fotboll och efter det begav vi oss ner till stan för att inviga de nyöppnade Espresso House på kullagatan. En caffe latte och cheesecake blev det. gottgott!

nu är jag hemma hos daniel och vi ska ut och sola&spela boll i trädgården.

pusspuss

image19

Bild från Nyår '07

skola

Hej pluttar!

Nu sitter jag i skolan med Daniel. Har svenska, uääh. Fast vår lärare är så snäll (slö?) så hon orkar knappt ha lektion, så hon skickade ut oss utomhus för att arbeta med en novell. Men eftersom Daniel är så snäll och väntar på mig, trots att han redan har slutat, satte jag mig hos honom i mediateket istället :)

Så fort vår lärare släpper oss ska vi gå och lägga oss vid kärnan, ligga i solen, äta glass och plugga lite. Mysigt. Sen hem och se på Desperate Housewives. Waaaahhh :D

Pusspuss :)

student

Man bör fixa en klänning inför studenten. Jag har en fin tigerklänning som jag gillar, men tyvärr är den vit, och vitt bör man inte bära på studenten (för det ska ju alla studenter ha).
Dock hittade jag den här godingen från topshop. Den är ju faktiskt ljusrosa. Vad sägs? Jag avgudar ballongklänningar, specielt de utan band. Gillade detaljen runt magen också, skär av lite. Den här klänningen och ett par vita skor. Mums! Ser det framför mig. Utsläppt hår med ett ljusrosa diadem. Vad tycker du, Daniel? :)

image18

aj

Den värsta tiden på hela månaden för alla tjejer genomgår man nu och magen gör oooont :C Har dock brabra piller, så det känns bra i omgångar. Har heller inte kunnat äta på hela dagen :C (mår alltid illa) dock åt jag en grov macka med pastej och tomat på nu, mumma! Värst är nog innan, då äter man allt! Man nafsar t.om. på Daniel :O

Nu ska jag snart ut och gå en runda, det mår man bra av. Imorgon är det skola som vanligt och nationella i matte (gaah). Efter skolan blir det plugg igeeeeen, me don't like :( Längtar som fasiken till helgen, då får jag äntligen ta det lungt och träffa bebs.

Jag har lagat min egen mat inför kvällen också, jajamensan. Kycklingsallad. Får börja dra in på Kolhydraterna ett tag.
Nu måste jag rusa! puss och kram

image17



städa städa städa

Mitt rum var riktigt jävligt igår och det är svårt att sova gott när man vet att rummet är kaotiskt.
Så igår slog jag nytt rekord i städning.. Fem minuter tog det, knappt ^^ (dock ingen damsugning osv) hiho

image15

Före


image16

Efter

IM THE MAAAAAAAAAAN :D

godnatt

Nu har jag iallafall gjort klart engelskan och matten (hurra!), måste dock gå igenom spanskan till torsdagen eftersom morgondagens plugg kommer fokuseras på matten. Har nationella på onsdag, fy :(

Jag har även hunnit tänka på tusentals klädkombinationer till imorgon, men inget känns sådär bra.. Ja vi får väl se vad morgondagen säger. Det ska ju iallafall bli fint väder! :D Så plugget får ske utomhus. Ska vara med tess också egentligen. Fanken, hur ska man hinna allt :(

Nu ska jag krypa ner i sängen (ja, redan). Måndagkväll är bäst för då går 2 ½ men, my name is Earl och Scrubs :) Så det är bara att kryp ner i sängen och mysa till det.

Jag måste köpa den dumma skinnväskan från Filippa K snarast. Fasiken!

GODNATT PLUTTAR! :D

Filippa K

Någon undrade och så här ser de ut. Tyvärr hittade jag ingen galge att hänga upp dem på, så det blev lite slarvigt.
Iallafall, mina chinos från Filippa K.

image14

Chinos från Filippa K 1200:-
Glömde nämna att acnelinnet nedan
kostar 450:-




Acne

Hej gullpluttar!

Vi fick sluta matten lite tidigare så jag gick ner på stan och köpte det finfina acnelinnet. Sedan mötte jag upp med Daniel och hans pappa för lite glass. Nu ska jag snart äta mat (hämtmat), mamma är trött och pappa är i Göteborg. GÖTT :D Efter det måste jag verkligen plugga lite. isch.

Så här ser linnet ut ;) sjuuuuuuuuuuuuukt snygg rygg iaf

image13

godmorgon

godmorgon bloggen!

idag blir det sovmorgon för min del, för jag ska till läkaren innan skolan vilket kommer dra över ca 2 lektioner. Så jag behöver endast komma till draman som börjar 12.40. Fast sen har vi matte efteråt, blää ;)
Efter skolan ska jag som sagt ner i stan och köpa acnelinnet (hoppas att det finns kvar bara) annars tröstköper jag något annat.

På draman ska vi få se vårt uppspel i osynlig teater :D Jens och Cecilia filmade nämligen plus att vi hade mikrofoner på mig, Ska bli skojsigt, men nervöst.

Just nu går desperate housewives för fullt! Låg uppe och kollade på det fram tills 2 (försökte somna vid halv 11). Var helt speedad och det enda jag kunde tänka på var Daniel. När jag kommer hem idag måste jag plugga, plugga och återigen plugga. Måste hinna med lite Desperate Housewifes och städa Fionas bur sen också.
Jag har aldrig riktigt haft en favorit utav hemmafruarna. Jag gillar alla, mer eller mindre. Av de fem "huvudpersonerna" gillar jag Bree och Edie minst iallafall. Sen ligger Lynette, Susan och Gabrielle på delad första plast. Vem/Vilka är din favorit/favoriter utav våra kära hemmafruar?

Nu ska jag se vidare på det medan mitt hår självtorkar ^^

HA EN TREEEEEVLIG DAG! :D

image12

presenter

På min födelsedag fick jag jättefina presenter utav Daniel, så jag vill verkligen ge honom något extra fint på hans student :) Måste fundera ut något riktigt bra!

Av honom fick jag ett Thomas Burberry linne och ett Odd Molly linne + att vi kaanske ska åka till USA tillsammans i sommar. Vilket hade varit helt underbart..

Fotade mina linnen lite snabbt nu för att visa er.

image10

image11

Jag älskar honom!

söndag

hej gullpluttar!

Nu har jag kommit hem från Daniel (suck :C) Sitter i uterummet med Alex och lyssnar på soundtracket från Enchanted (love that movie!!!). Till er som inte sett den; SE DEN!

Ikväll ska vi grilla och nu funderar jag på att gå ut en runda med voffsningarna. Alla Desperate Housewives säsongerna håller på att laddas ner. WÅÅÅ! Nu längtar jag till imorgon så att jag kan få träffa Daniel, olidligt.
Imorgon ska jag ner till stan efter skolan och köpa ett linne från Acne, innan det tar slut. Också ska jag fundera ut en riktigt bra present till Daniel till studenten, så jag måste lägga undan massa pengar nu ^^,

Iallafall, nu måste jag plugga lite iallafall..

Puss på er (speciellt på daniel)

image5
min kärlek!

grillning

hej vänner!

Är hemma hos daniel. Vi har målat hans uterum (som hans vänner&han nästan brände ner förra sommaren). Sen har vi fått lite färg (hoppas jag). Nu var vi nyss på ica och handlade mat, för ikväll ska vi grilla här! Några utav Daniels vänner kommer hit nämligen..

Nu ska jag slänga mig i sängen och värma mig. Hoppas daniel kommer snart, vill pussa på honom! ;)

puss och kram, trevlig lördag
/ Josefine

valborg

tjenis.

hoppas att ni hade det roligt igår. vår kväll blev helt ok :)
först grillade vi och förfestade hemma hos alle och ogge, det var gott och trevligt. Sedan gick några utav oss till mini ca 300 m från deras hus, då hon hade fest. lite konstigt folk där, jag menar, BÅDE peter OCH måns var där. Helskruvat ;) men hon hade ett stort hus och pool (som vi ville bada i) eller slänga i Hektor i ^^
När festen hade haft sin höjdpunkt åkte jag och daniel hem.
Det tog nog inte fem röda sekunder innan jag hittar daniel däckad i sängen när vi kommit hem. Så var det med den kvällen <3

Nu är klockan snart 1 och vi zappar runder bland dåliga tvkanaler. Snart ska vi väl äta brunch, in och duscha och sen ut på promenad :) Måste göra något idag.

Puss
/ Josefine

RSS 2.0