.

ny blogg. hejdå

.

om 1 vecka åker jag och lovisa till stockholm! det ska bli hejdundrande kul. flyger från malmö tidigt på fredagmorgon. fyfyfyfy va fint det ska bli :D

lever livet

HEJ

bor i viken i ett eget hus för tillfället så därför jag inte sitter vid datorn. har det alldeles för bra för det! har vänner som bor hos mig, vi badar utomhusjacuzzi varje kväll, bubbelbad varje morgon, busar och lagar mat tillsammans och har det bara FÖR jävla bra.... snart kommer em hit igen och vi ska laga mat, se film och mysa hela natten lång :D

PUSSHEJ

-

la undan skinnstövlarna idag. imorgon är dem mina. om 1 månad är uggsen mina. om mamma inte ville sponsra dvs. isåfall är dem mina inom en vecka. koftan från hunkydory kommer snart. jag längtar ihjäl mig. imorgon flyttar jag in i ett hus i viken som jag ska passa med min vän. det blir roliga kvällar varje dag. två veckor till stockholm. oj. nu ska jag plugga. hej.

MÅNDAG

oiwh vilken fin dag! blev skjutsad till skolan där jag åt frukost med lovisa och nicole. malin hade på sig en så fin kofta att jag ville slå henne.. hade veckan innan testat en "ungefär" likadan. visade det sig dock vara likadan :D en sandfärgad från HunkyDory. Fick kli i fingrarna och efter skolan gick jag, lovisa, malin, anna och sofia ner till stan och in på Cirkus där jag beställde en sådan kofta (slut överallt). gick även in och testade uggsen på Zebra. mmmmmm va fina de hade varit till. 2200:- får man hosta upp tyvärr... provade även en beige kofta från Odd Molly, men eftersom jag nu beställt HunkyDorykoftan får jag nog chilla lite.. Bara två veckor till stockholm liksom.

gick in på spirit och köpte en superfin kofta till min mamma, som hon gillade supermycket! också en gratis cafe latte på espresso house :D wåååå.

Nu ska jag plugga lite matte. PUSS

lördag

vilken fin och mysig helg det hittils har varit, och halva helgen återstår :) igår grillade vi och åt god mat. sen gick jag och alex och hyrde film. jag hyrde äventyrsfilmen "spiderwick" och han hyrde rysaren "Diary of the dead". Henke, Johan och Stoffe kom och gjorde sällskap..


idag kommer mormor&morfar hit och ska äta middag. daniel likaså :) men först ska vi till louise och alle för att baka kanelbullar. kanelbullens dag idag ju! :)

ha en trevlig helg! :)

-

önskelista

ankelboots från hope
uggs
skinnstövlar
fina undisar från twilfit
koftor i ljusa toner
tjockt hår
gulliga linnen
brun hy
svarta jeans

det hade inte suttit fel..

torsdag

sovmorgon till klockan ett idag. aah, man bara måste älska dessa dar. 13.00 ska vi ha psykologiföreläsning, blä :( sen slutar vi. blir kanske en snabb runda på stan och en kopp kaffe. sen måste jag verkligen hem och plugga matte och göra engelskan, städa mitt rum och ut och gå med voffsingarna. mycket ska hinnas med idag och jag bävrar inför både matteprovet och engelskan.... buuh.

ska borsta tänderna nu och sen ska jag koka en kopp kaffe att ta med.. ha en fin daaaag!

juste; vi såg teater med klassen igår. fadren av august strindberg, yaaarn. och innan dess åt vi på mysiga haket<3

RSS 2.0