filippa k

den här väskan har jag suktat efter ett tag. ska man köpa den nudå? i svart dårå


Väska Filippa K 1400:-

Har bestämt mig för att jobba juli ut och sen ha sommarlov, resa, segla och bara mysa med vänner :) Jepp, så får det bli!
blev glad nu! ska köpa en jättefin morgonrock till mig, mer säger jag inte. det ska bli en överraskning för en viss person. Kul att saker man köper till sig själv kan gynna andra....

Förresten, ägd jag kände mig när jag kom hem med den efterlängtade filippa k kjolen och mamma utbrister "aah, den har jag testat, tänkte köpa den, men den var för dyr".. hehe vad gör man då? "Du får låna den om du vill" sa jag, snäll som jag är :)

Imorgon ska jag jobba heeeela dagen bokstavligen.. från halv 9 till kvart över 8 på kvällen. kommer vara slutkörd! men på onsdag ska jag vara med tess hela dagen och sen på kvällen ska brydarna se sex and the city på bio. MYYYSIGT!

PPPPPPPPPOZZ

jobb

jobbat hela dagen idag, trött, men det är väldigt skoj :) vill dock ha massa ledighet så jag kan njuta av sommaren, men vad gör man inte för lite deg i guess... skulle egentligen slutat halv 4 imorogn och då åka till måns direkt, men eftersom en är sjuk där, ska jag jobba hela dagen :(  vill resa iväg, NU!

nu äre simpsons och sen my name is earl. YES :D love it!
upp tidigt imorgon och springa litta, PUSS!

sommarplaner

Satt och tänkte på vad jag ska göra med min sommar.. kommer nog jobba mycket men vill hinna med att göra lite skojsiga saker ändån..

(x) Spanien med Daniel i 2 veckor
( ) Iväg på spaweekend
( ) Ha picknick med mina brudar
( ) Åka iväg med tessisen, typ Kreta
( ) Åka till Daniels sommarstuga i Hörvik
( ) Vara mycket med Daniel
( ) Grilla och äta jordgubbar med fint folk
( ) Festa
( ) Köpa fina saker men försöka vara ekonomisk
( ) Övningsköra, övningsköra & åter igen övningsköra

vad har ni för roliga planer?

grillad mat, jordgubbar och fotbollsmatch

Blir det bättre än så? Jag fixade nyligen grillen. Ville inte förstöra mina kläder när jag stod och pysslade med kolen så jag hoppade i min nya fina bikini och satte igång! Fick först skära upp den stora påsen med en läskigt vass kniv sen stod jag och grävde i kolen och försökte bygga upp en fin pyramid.. När jag väl blev klar gick jag in kolsvart om händerna och (armarna?) konstigt, med en vass kniv i handen. MUHAHA skrämde mina hundar som flög i taket :) som förövrigt blivit kammade och badade idag, så fina så..

NUUUUU vänta på mat och städa rummet :) SEEEEEN äta jordgubbar och kolla på match! Men först innan det; ringa tessan och fråga henne om vi istället kan ses på onsdag (då är jag ledig och vädret ska vara tiptop, THE BEACH) vi även tvinga henne att åka till kreta med mig, sådetså!

På tisdag efter jobb åker jag till måns och busar!

PUSSHAJ

shoppa

idag åkte jag och mamma till helsingborg och plockade på oss lite olika saker :) jag köpte en efterlängtad kjol från filippa k som jag så länge suktat efter.. En vit ribbad långtröja med knappar framtill, en grön kofta och ett par röda hjärtörhängen med guldkant, FINT! :D efteråt åkte vi föratt plocka jordgubbar, men det var typ helt rensat. Sura som vi var köpte vi några liter istället i ren protest! eller nåt. MATCH ikväll. men nu, iväg igen!

Jag och mamma har pratat lite om hur vi ska göra med mina garderober i mitt rum.. Just nu har jag 5 st inbyggda med en dörr till varje.. tänkte slå ut väggarna emellan dem och fixa en dörr man drar (?) åt sidan. HEHE. sen bara en enda lång stång (?) igenom garderoberna så man kan hänga kläder. Sen en stor byrålåda med 8 stora lådor på ena sidan och på andra sidan ska jag ha skoställ så jag kan ha skorna där. pappa blev nämligen sur en dag eftersom jag tydligen tar upp för mycket plats i garderoben med mina skor, så han slängde dem i en stor sopsäck och slängde upp alla på vinden. INTE SNÄLLT!

jobb imorgon hela dan.

PUUSS


Kjol från Filippa K 900:-
Vit långtröja 250:-

Klänningar från Zara



Dessa två köpte jag på Zara i spanien. underbara tycker jag!

Den högst upp har insydd bh, vilket är otroligt skönt att slippa och sådär fint med ballongklänning :)
Den under är lika djupt v-ringad i ryggen som den är framtill och man knyter i sidorna för att dra åt klänningen under brösten. LOVELY THEY ARE!

Imorgon ska jag och mamma till väla för att shoppa litta och sen plocka jordgubbar. Nu ska jag beställa en klänning från topshop.. Skickar dem kläderna från UK eller Sverige? HMMM, det kan man ju undra. allt är ju i pund så, jag drar en slutsats!

NU, äta jordgubbar. POUSS

resor

kollar på lite olika resor. förhoppningsvis i slutet av juli, början av augusi nån vecka eller så med min bästa vän therese :) måste se om hon är med på noterna bara :) jobbar en massa nu så jag kommer ju ha råd om något :D när lönen kommer den 20 ska jag köpa en grej till daniel och jag vet redan vad :D också nåt till mig själv såklart, men resten av lönen ska sparas, tror jag :D fick även veta att jag säkerligen kan jobba vidare i höst på helger osv. PERFECT!


saknar :(

LEDIG LÖRDAGKVÄLL

hemma efter att ha jobbat hela dagen :) fick både öppna och stänga butiken, skojsigt! mamma kom och hämtade mig och vi åkte till ica för att köpa jordgubbar, hallon och tidning till mig. ligger nu i sängen, kollar på tv och läser tidningen. LYXIGT! :D en ledig lördagkväll och imorgon är jag ledig igen! WÅÅ, bäst! vad ska ni göra ikväll då? jag väntar på att någon ska komma hit och bara mysa..

pussar!

Bild från spanien

boka tid

ååååh vad seg kväll. mitt huvud är helt tugnt och jag borde försöka sova.. ska ju snart upp igen. ligger och kollar på scream, så tråkigt det är! nu har daniel mysigt i sitt uterum och röker vattenpipa med sina vänner och jag måste jobba. vill inte gnälla direkt för jag får betalt.. men jag jobbar typ varannan dag vilket innebär att jag inte kan träffa honom.. måste först ta buss och sen tåg för att komma dit, så åker man dit vill man gärna kunna stanna över nån dag eller så och det funkar inte när jag jobbar... ska ta hem mitt schema för v28 också så jag har lite koll.. tog hem för V27 igår och jag kommer jobba måndag, tisdag, torsdag och lördag den veckan. Sen har jag heller ingen aning om hur mycket jag ska jobba i sommar.. Kanske borde fråga om det? HÖHÖ!

Imorgon måste jag även ringa och boka tid till frisören.. Ska dit och få lite råd osv om vad jag ska göra med håret. Hade velat göra det lite tjockare med extensions eller så.. kanske 1 dm längre också hade varit fint, så går det en bit under brösten. sommarhår! :D vi får väl se. måste hosta upp 5000 då och sen ska man spänna varannan månad eller så.. Jag vill ha extensions som man flätar in nämligen. Blir mer naturligt.. Blää vill egentligen inte skaffa det men mitt hår är så tråkigt nu :( har pajat det med fön och plattång nämligen. dumma mig!

men nu, GODNATT, för nu är mina jordgubbar slut och klockan närmar sig 12. Btw så köttar dem alla på scream. LOL

pussis

kväll

puuuwh hemma efter en hård jobbdag ;) men det är så skoj så skoj så.. ska jobba från 8.45 till 18.45 imorgon, sen är jag ledig på söndag iallafall... PUWH!

nu har vi gäster och vi har ätit god mat :) ligger i sängen och kollar på film. mysmys! fast nu tänkte jag beställa lite kläder från topshop! puws

fredag

en sån underbar dag det där är, fredag. oftast den sista jobbiga dagen på veckan och man kan andas ut.. idag blir det jobb för hela slanten. börjar dock 2, så jag har sovmorgon :) men är inte hemma förrän vid 9.. då kan jag andas ut. eller nä, för jag ska jobba heela lördagen. kvart i nio och fram till stängningsdags. jaja, man kan ju inte baka en kaka utan någon deg om man säger så..

har lovat mig själv gå upp i tid hela sommaren,i princip iallafall.. och hittils går det bra.. gick upp vid 10 idag. det är väl ändå att gå upp i tid? om man jämför med typ 12 eller 1.. jodå, jag är uppe i tid.

nu har jag precis tagit ett bad och ska göra frukost/lunch..


Puss



Pablolito

såhär var spanien

Vi landade på torsdagskväll den 12 juni. När vi kom fram till huset kollade vi på fotboll och var riktigt sömniga. Dagarna gick nästan på rutin :) Man vaknade, gick ner och åt frukost (melon, jordgubbar, nybakade bullar, yoghurt och juice. mums) och sedan gick man ner till stranden. Där låg man sålänge man orkade (blev ganska drygt ibland:P) men sen gick jag till köpcentrumet i smyg och köpte luftmadrasser till mig och daniel och då blev det genast kul igen!

En kväll var vi på min lille kusin Erics skolavslutning :) Hans klass skulle dansa flamenco. De hade byggt upp en jättefin scen utomhus, massa bord, mat och dryckservering med god service. Där satt vi hela kvällen, åt mat, drack öl och lyssnade på musik.

Sista söndagen åkte vi till ett vattenland (ca 5 min från huset, haha) Det var skojsigt men jag är på nåt vis lite rädd för vissa saker. T.ex. när man får en massa vatten i ansiktet så att man inte ser någonting och man bara snurrar runder så man vet inte om man kommer hamna rätt i vattnet eller baklänges :( Uschusch. Detta resulterade i att Daniel fick åka lite mindre läskiga med mig :D Sen badade vi och solade där.

Köpcentrumet besökte vi, alltför ofta. Men mig hem därifrån har jag; tre klänningar från zara, en kjol därifrån aswell och en kofta. 5 par skor och en väska. Det är iallafall det jag kommer på för tillfället :)

Ikväll är jag jättetrött! Har jobbat idag fast att jag kom hem imorse. Men vill man ha pengar på kontot så vill man. Vet redan vad jag ska köpa till Daniel när pengarna kommer in på kortet :) Jajamensan. Nu ligger jag i sängen, halvsover med laptopen i knäet. En tallrik tacos på bordet här och en bra fotbollsmatch på tvn framför mig. Jag njuter..

Påtal om resor. Jag har tråkigt här hemma, så jag kollar nya resor nu. Vill resa någonstans med tess, så vi får väl se :) Vi ska iallafall prata om det. Tänkte Nice i franska riviäran och Kreta/Rhodos i Grekland.

PUSS!

hemma

hemma efter en omtumlande hemresa.. säga vad man vill om flygplan men ibland är det bara hur mysigt som helst! vi lyfte vid halv 11 vilket innebar att det var mörkt ute och hela planet var också helt nersläckt :) det enda som gav en gnutta ljus var tv-apparaterna och ljusslingorna längst golvet. mycket mysigt :) planet var heller inte fullbokat som det var på ditresan så man hade gott om utrymme. jag låg och sov över 2 dynor, sen frågade daniel mig om jag inte hellre ville lägga mig på raden bakom som var helt ledig, då kunde man ligga över 3 stolar, men jag sov vidare.. sen fick jag ont i nacken och ville lägga mig mer ordentligt, men då hade nån bitch tagit platserna bakom :( då insåg jag att hela planet hade blivit upptaget av en massa sovande människor utbredda över en massa stolar.. äsch :( notis; lyssna alltid på daniel direkt..

nu ska jag till jobbet :( buh. men mamma hämtar mig sen så jag hinner hem till em-matchen :) sen ska vi äta god mat och efter det ska jag berätta om resan.

PUSS


hemresa :(

jepp. hoy es la ultima dia :( maaaalo!

kommer sakna att kunna gora all dessa tecken ¡¡¿¿ hihi rauligt. idag ar vi sa trotta och sega att vi inte gar gatt ner till stranden. vi har istallet packat ner allt, tagit ett langt bad och ser pa en massa tv.. ska en runda till kopcentrumet sen. igar fixade jag mammas presenter :D tva par skor.. ett par bruna i siden med skyhog klack! och ett par bruna ballerinaskor i mocka med fint spanne framtill fran zara. jippie! kopte aven en klanning till mig fran zara. gillar kladerna dar.

flyget gar halv 11 ikvall och vi landar i danmark vid 2.. sen maste vi vanta dar 1 timme, for att sedan ta taget till malmo, vanta dar och sedan ta taget till helsingborg. sen kommer mamma forhoppningsvis och hamtar mig i helsingborg halv 6 pa morgonen.. sa slipper jag ta bussen :D

orkar inte skriva mer nu. tar allt nar jag kommer hem :D men jag ska jobba tors-fre-lord sa vi far se hur mkt jag orkar...

PUSS OCH VARMAAAAAA HALSNINGAR FRAN SPANIEN!! :D

spanien hojhoj

badabadabadabada typ

imorgon ska vi till ett vattenland och aka laskiga vattenkaruseller. buuhu :C litar inte pa karuseller nar det galler vatten...

ikvall, mysa.

spanien hojhoj

badabadabadabada typ

imorgon ska vi till ett vattenland och aka laskiga vattenkaruseller. buuhu :C litar inte pa karuseller nar det galler vatten...

ikvall, mysa.

spanien UPD dag 8

idag tog vi endast med vara luftmadrasser, tva kassar, ol och snore ner till stranden. vad kan man gora med en luftmadrass, tva kassar, ol och ett snore tanker ni.... joda, det ska jag beratta. man lagger olen i kassarna.. tar en bit snore och knyter i handtagen. sen knyter man fast andra anden i luftmadrassens handtag... sen simmar man ut en bit, lagger sig pa luftmadrassen med tva kassar kalla ol under sig, ocksa flyter man dar! sen nar man ar sugen pa en ol, tada! dra i snoret och kassen med ol kommer fram. saa fiffigt.. eller? slutade med att ena kassen forsvann sa vi gick pa oljakt... hittade dock bara 1, de andra blev begravda under sand :D

men iallfall, ingen solkram inom rackhall. jag ar BRAAAAAAAAND! :( mage och lar. det gor lite ont :( sa imorogn ska jag och daniel mysa hemma med tacke i soffan och ha sagan om ringen maraton. hihi, mysigt, men ack va sloseri med tid!

idag efter stranden gick vi till kopcentrumet, as usual typ.. dar kopte jag en blommig kjol fran zara, aaaaah (med prick over a). den ar jattefin, supersot! ocksa kopte jag tre par skor! keds typ. ett par vita, roda och marinblaa. finfina! var nara pa att kopa ett par nya gladiatorsandaler ocksa, den flugan har annu inte hunnit do ut, kommer vara sommaren ut. men jag funderar fortfarande som sagt.. ska aven kopa tva till koftor pa zara. mojligtvis tre :) hihi. sen drack vi kaffe och gick hem.

nu har vi kollat pa tyskland-portugal och tyskarna vann med 3-2. daniel ar eld och lagor. sitter och kollar pa "matchens hojdpunkter" nu.. ack. vi borde sova, det ar vaaaaaaaaaarmt, sa det lar ta ett tag att ens kunna sova..

godnatt pa er! :D

MMM


jag tror att jag kommer att overtrassera mitt konto.

skitfin.

pac-a-parka



Pac-A-Parka
jo garna det, men vilken ska jag bestalla?

fargerna fran vanster ar;
lilac, forest, light blue, navy blue

just nu lutar det mot nagon utav de tva sistnamnda.

uuuuuuuuselt sverige

10 minuter kvar och jag har gett upp. vill inte kolla pa det sista. jag sa till daniel innan matchen att man vet aldrig med sverige. ibland har de helt enkelt daliga dar, inget ar egentligen sakert. saken borde vara biff! sverige vann over grekland med 2-0, ryssland over grekland med 1-0.. sverige forlorade mot spanien med 2-1 och ryssland forlorade mot dem med 4-1. HALLAAAAAAAAAAa, vad are med sverige? 2-0 till ryssland, lagg av! javla palsmossor!

nu ska jag stada rummet och deppa litta :( hors imorogn

España - ¡la vida!

just nu sitter daniel och blaser upp vara luftmadrasser. sa balla alltsa! min ar med armstod, rygg och "kudde" i olika farger och daniels ar gra med handtag. imorgon ska dem fa folja med ner till havet. vara luftmadrasser och kalla ol! aa vi lever livet har i spanien.

var nyss nere och gick strandpromenaden och satt pa ett cafe. itz nice! nu kollar vi pa matchen mellan sverige-ryssland. men det star fan 1-0 till ryssland, sa vi deppar :(

jag ar sa nojd med min kofta fran zara, sa jag ska dit imorgon och kopa 3-4 st till fast i andra farger. ska aven hitta nan till vaska, en storre. och sedan kopa solglasogenen fran rayban.

nu har daniel blast klart :D sa vi ska ner och se vidare pa matchen. vi har massa godis, chips och dricka, sa vi njuuuter! det far bli andra bullar nar jag kommer hem! i host ska jag borja trana med lovisa ocksa. HEJ LOVISA! :D

puss och kram!

heheh

hemma med en ny klanning fran zara och en kofta darifran ocksa! plus varsin luftmadrass till mig och daniel :D WAAAA:D

NU, ner till havet och dricka ol! :D puss

UPD spanien

hemma fran stranden. blev en sadar 5 timmar, lite mer, och daniel ar jattebruuuun! :C den manniskan ar inte mansklig, det kan jag iallafall tala om! nu ska jag duscha och cykla till centrum och fixa lite saker medan daniel gottar sig har hemma :D jag ska namligen shoppa och han borjar trottna pa det, tror jag.

idag ska jag titta pa ett par solglasogon fran rayban som jag tankt kopa. ett par wayfarer. innan tankte jag kopa ett par blaa med vita skalmrar, men sen tankte jag om och ville ha ett par svarta. men jag har redan ett par svarta hemma som liknar dem, och daniel ar lite inne pa att kanske kopa ett par svarta, sa ett par roda far det bli! :D har dille pa solglasogon och har nog narmre 20 par dar hemma i mina gommer!



nu ska jag in och ta en snabb dusch sa jag hinner! for nar jag kommer hem ska jag och daniel ner till strandpromenaden, sen hem och se matchen!

aaah ska hitta skor idag ocksa!

PUSS




dag 7 i spanien

oj, redan dag 7 :(

nu ska vi ner till stranden och bada i 5-6 timmar. det far racka for daniel har slutat anvanda solkram. ja, juste, han har slutat anvanda det, eftersom han inte langre behover det. han ar redan sa brun. halla. sa dessa timmarna far racka sa han inte blir alltfor brand!

ikvall innan maten ska vi ga langst standpromenaden :) jattefint dar. sen hem och kolla sverige-ryssland!

puss och kram

ytterligare inkop i spanien

HAAAJ!

en trip till kopcentrumet dar jag kopte en svart kuvertvaska fran mau! SAA JAAVLA SNYGG :D jag ar nojd! pa mandag ar det "strandfest" sa jag och daniel ska ner dit pa kvallen och ta en ol och bara mysa :D ska vara konserter och en stor brasa b.la. sa da ska jag ha pa mig min nyinkopta svarta klanning fran zara, min kuvertvaska fran mau! och ska forsoka hinna kopa ett par nya skor ocksa! ett par bruna eller guldiga tror jag.. ska aven vara mycket brun, forhoppningsvis! Daniel kopte ett par mycket fina beiga shorts ocksa. sen tog vi en kaffe och nu ar vi hemma! ska snart ata, men forst, italien spelar sa vi ska kolla!!!!! sen antagligen ner till havet och ta en ol.

PUSS PAAAAAAAAA ER

uppdatering dag 6

idag var det femte dagen vi har legat pa stranden. forsta dan kom vi hit sa sent sa det var bara att ga och lagga sig i princip. men iallafall, det jag ville komma fram till var att daniel ar redan saaaaaaaaaaa brun :C fuskigt! han smalter bra in bland spanjorerna, fast hans har blir allt blondare :D

vi ska sola/bada pa stranden har i torre del mar fram tills sondag for da ska vi ivag till ett sant stalle med tillgang till bade pool och hav :D dar var jag och tessan forra aret ocksa! dar drunknade vi nastan, men det ar en helt annan historia! den kan vi dra en annan gang :D



en liten del utav polen dar

Eric, min kusin

och pablo, min andra kusin

Nu har jag precis duschat och ska ner och se vidare pa toy story med dallen min. Kanske en trip till kopcentrumet for att kopa skor och en vaska till mig. Ikvall ska vi iallafall skriva vykort och dricka gott kaffe pa ett cafe vid havet!

PUSS PA ER!


klicka hem klader



Funderar pa att kanske kopa detta. vad tycks?
klanningarna fran motel
pyjamasen fran paul frank
linnet fran resterods

klanning pa zara

hejhopp mina vanner!

nu har vi kommit tillbaka efter att ha varit pa kopcentrumet en runda! jag kopte en supersnygg svart ballongklanning fran zara med inbyggd bh. riktigt fin! ocksa har jag kollat pa skor som jag sedan ska kopa och vaskor saklart! :D klanning brande dock lite i planboken sa jag far nog ta nagra dagars paus fran kopcentrumet. hihi. ikvall ska jag nog ha pa mig den och min fina kuvertvaska i siden fran fancy fanny. MUMS! :D daniel kopte en jattesnygg skjorta med marinkrage och en den nya calvin klein summer. nar han kopte det stoppade dem med lite parfymprover till mig fran noa. godi :D

nu ska vi ner till stranden och schteeeka ett par timmar! PUSS PA ER

uppdatering dag 5

nu har vi atit och ska en snabbis till kopcentrumet (det var stangt igar), kopa citron till mitt har, vykort och kolla pa klader och skor som ska kopas innan vi aker hem. riktigt fina skor har kan jag ju be att fa tala om. ska kopa ett par till min mamma ocksa! :D sen ska vi ner till stranden och steeeeka. min branna har lugnat ner sig nu, sa det ar dags att stchteeeka aannu en gang! maste hitta en luftmadrass ocksa. attans :D:D

PUSS OCH KRAM!

shoppa

KLICKA HEM





kaffe, glass och fotbollsmatch

hej mina vanner!

nu har vi kommit hem efter en trip ner till havet dar vi satt pa ett mysigt cafe, drack kaffe, at skitstooooor god onyttig glass och kollade pa turkiet-tjeckien matchen. mysigt tycker jag :D hela dagen har det varit kanonvader, valdigt varmt och over 35 grader..

pusspaer


stranden

hejhopp :)

hemma efter en liten trip till stranden. fick bli en kort runda, vi ar redan sa branda. maste lata det lagga sig innan vi borjar schteeeka for mycket igen :) nu vantar en skoon laang kall dusch, ser fram emot det. sitter iallafall nu med en calippo shots i ena handen. en fin version av den gamla solero shots.

puss pa er!

topshop

daniel sussar vidare sa jag kallar klader pa topshop. finns en kjol som jag sa innerligt vill ha. men den finns ej med pa hemsidan? hur tusan ska man gora? bor man i helsingborg har man inte tillgang till topshop som de i sthlm har. nehedu, det far nog bli en shoppingweekend i sthlm nu i sommar. tessan far folja med!! :D



nagon som har en san? underbart fin!
annars, nagon som vet en sida man kan bestalla ifran?

puss&kram

spanien dag 4

¡hola suecia!

nu har jag vaknat, sjalvmant vid 10, men daniel sussar fortfarande sott. tanker lata honom gora det ett tag till. for idag ska vi forst till kopcentrumet, shoppa lite skor och klader + citron till vara har som ska bli megablonda, haha! sen ska vi vidare till ner stranden, for idag ar det over 35 grader sa vi maste vara nara vattnet :) men vi ar bada ganska branda sa vi far ta det lite lungt..

nu haller han pa att vakna, shoho! och jag ska ta pa mig sa vi kan ga till centrum, men forst, frukost!

puss pa er


spanien uppdatering

tjooohoooo sverige!

vi har det jattebra har nere. i torsdags akte vi med taget till flygplatsen i danmark. planet var dock sa sjuuukt drygt! forsenat i nastan 1 timme. val hemma i huset var vi jattetrotta och kollade pa australien-polen matchen, sen somnade vi som stockar..

Fredag:
Klockan ringde vid 9 (jag vill ga upp i tid for att fa ut sa mycket av dagen som mojligt). Daniel ligger kvar i sangen och gnaller om att han vill sova, men han tvingas upp utav mig. Ner och ater en god frukost, nybakade bullar, yoghurt och juice. mums! pa med bikinin och ner till stranden for att schteeeka hela daaan. kommer hem pa kvallen och inser att jag brant mig pa rumpan? typ wot tankte jag. ser inte klokt ut. kvallen spenderas med indiana jones maraton, ol och choklad och en tripp till kopcentrumet.

Lordag:
Sovmorgon till 10 och vi gar ner och ater frukost. ner till stranden och schteeker lite till. daniel blir skitbrun och ser numera ut som barack obama. vi gar till en restaurang vid havet och ater lunch. schteker lite till och gar sedan hem och tar en laang kall dusch. sedan ser vi pa sverige-spanien och blir sjuuukt besvikna medan grannarna skriker "WEAAAHAHH GOOAAL GOOAL GOOAL VIVA LA ESPAÑA!" vi bah "que malo" :( nu ser vi iallafall pa den sista indina jones filmen, deppar lite och ska snart ut och ata glass och dricka kaffe. livet ar gott har nere. 30-35 grader varje dag och soooool. i like kan jag ju saga. kommer lagga in utvalda bilder nar jag kommer hem. om 2 veckor :D hurrahurra! hoppas ni inte ar alltfor trotta pa regnet dar hemma. nu ska jag ner och se vidare pa filmen!!!!!!

PUSS LAAV YOUU ALL / THE SOON VERY BROWN WOOMAAAN

hejdå sverige

jepp nu sticker jag iväg till spanien i 2 veckor :) som sagt, bloggar lite därifrån och håller er uppdaterade. nu ska jag in till stan och möta upp daniel. kollade upp vädret ännu en gång. regn tors-fre-lörd-sön-mån-tis i helsingborg och säkert lär det regna ännu mer, men det vet man inte än.. sen strålande sol och 30-35 grader i malaga. TJOHEJ, jag är nöööjd!


PUSS PÅ ER :D

up and go

nu är jag uppe och är nydischad :) vaknade vid sju av morgonljuset. sov med uppdragen persienn för att vakna på ett mycket skönare sätt än en väckarklocka. and so i did :) nu ska jag smått börja göra vid mig och kolla så att allt finns med. sen är det skeppohojj :D


färdigpackad

såå då var jag väl i princip klar. har iallafall stängt resväskan och ställt ut allt vid dörren. vet dock att jag måste öppna den en gång till för att lägga ner ett linne och en kofta som just nu är på tork :P väskan väger hittils 14.7 kilo inklusive alla presenter som är där i. Sen väger handbagaget kanske 2-3 kilo så jag klarar mig under 20 kilos-gränsen. puwh! :) det var med nöd och näppe förra året kan jag be att få tala om :) sen kommer man ta med sig hem en massa kläder och väskor (förhoppningsvis), och äckliga spanska korvar och ostar till mina kära föräldrar.. i spanien hänger det hela äckliga grisben i mataffärerna. helt galet. tessan fick en smärre chock förra året när jag visade henne det. hon svimmade för sådär 2 sekunder ^^ hihi

nu ska jag gotta ner mig i sängen och vänta på att mamma kommer hem så vi kan prata lite innan jag åker :) tjolahej :D pratade nyss med min vän Elin som är där nere nu, eller ja, mellan marbella och malaga, vädret är KANON! :D ca 30-35 grader och just nu sitter hon på balkongen och njuter med en laptop i knäet. inte fel snäckan, inte fel ;)

PUSS OCH HAJ :D skriver innan jag åker!

friends of spiritstores sommarrea

fasiken. den 17 juni är det sommarrea för spiritkunder :( fasiken! ganska mycket rabatt och det finns en del jag vill ha där om man säger så. ska ge bort min "inbjudan" till nån vän istället som kan låtsas vara mig och få lite rea.

NU simpsons och potatis

passande kläder till flyget?

ja, nu börjar allt trilla ner i väskan och jag har tvättat allt som skall tvättas. har även hunnit fixa och välja allt som ska ner i handbagaget. tidningar, en bok, kamera, mobil, pass, pengar osv. nu är bara frågan: Vad ska jag ha på mig på flyget? jag vill nämligen bara stänga igen resväskan nu och säga "klart!". nåt bekvämt. men snyggt likz. för kallt med shorts i sverige men i spanien är det lagom.. för varmt att landa i spanien med jeans.. jag vill heller inte ha värsta ombytet i handbagaget. det får typ bli linne, shorts och en kofta. så får jag frysa under den korta vistelsen i sverige. tåget går direkt till flygplatsen nämligen. ska be mormor köra mig till centralen så slipper jag kånka med bagaget på bussen. jepp :) det gör hon säkert om jag frågar snällt :) nu ska jag iallafall ta en frukt. har inte ätit på hela dagen, har kanske omedveten resfeber :D det ska bli såå skönt..

iallafall så blev jag sur på min bror nyss. jag tänkte göra nåt fint till ikväll då jag ska bjuda över tessan.. så hade jag ockuperat hela köket med en massa saker. så kommer han ut där och stänger först "omedvetet" av spisen. sen slår han till hela skålen så allt rinner ut i bestickslådan. fasen! jag bara gick därifrån och sa "städa efter dig..." sen har han mage att komma in i mitt rum och säga "va inte så mycket ivägen, du är jobbig". det enda jag kunde göra var att skratta. haha dumma dumma bror. påtal om det, drömde jag att jag sa att jag hatade honom inatt och att hela familjen blev arg på mig :( uschdå. men nu slipper jag honom i 2 veckor.. jag tycker gott att han kan flytta snart.. sådeså.

LAVV

ingen lust

jag har verkligen ingen lust till att packa.. sitter här och sneglar på den snart, faktiskt, fulla resväskan. vill bara åka iväg nuuuu. jobbig blir dock hemresan. vi åker hem från spanien på kvällen vilket resulterar i att vi anländer i köpenhamn 2 på natten. då måste vi vänta 1 timme på tåget som tar oss till malmö, där vi måste byta tåg mot helsingborg och därifrån skiljs vi åt och jag åker hem till sketna lerberget. det värsta blir dock att jag ska jobba samma dag. från klockan 10.00-18.30 :( böh. inte nice. sen ska jag även jobba fredag, lördag. sen blir det lite uppehåll och då kan jag äntligen andas ut! ska njuta dessa två jobbfria veckorna iallafall. njuta i värmen!!!!!!!!!!!! puss på er alla här hemma! vi har dator på rummet så jag bloggar litta därifrån.

LOOOOVE



kusin pablo

& kusin eric

snart får jag träffa dem igen :) wååwåå

packa

ja nu packar man, lite sådär då och då :) är trött och seg idag,men måste hinna packa, städa och se på brännboll mellan niorna och lärarna ^^ en tradition. hihi! jag måste även hinna tvätta lite för mamma kommer inte hem förrän sent ikväll och pappa jobbar i danmark idag. Nu går våra värsta år på tv, packningen kan vänta :)

PUSS

Pub Ro

Igårkväll åt vi på Pub Ro i Norra Hamnen. Riktigt mätt blev man! Åt först grillad oxfilé, mums! sen kladdkaka och kaffe. och efter det beställde daniel in öl. när vi sedan lämnar restaurangen gör vi ett besök inom donkan och köper en glass och en kaffe till. haha. MÄÄTT!



PUSS



KLADDKAKA MUMS!

Nu ikväll åkte vi hem till Gustaf och såg matchen. HEJA SVERIGE SÄGER JAG, men synd om grekerna :( Nästa match mot spanien spelas när jag och Daniel är där nere :) skojsigt. Vinner sverige ska vi gå ut med massa flaggor osv och skrika! hoho. påtal om spanien så måste jag börja packa :O för imorgon ska jag hinna vara med tessan ett tag, sen kommer daniel på kvällen och sover här. ack och ve!!!! :D

PUUUUSSS


HEHEHEHE

HÄR FÅR NI EN MASSA BILDER. DESSA BJUDER JAG PÅ EFTERSOM DEM SPEGLAR MIG SÅ BRA!




ENJOY!

härliga bilder







stranden

idag gick jag, tessan och jonna ner till stranden och skulle steka med picknick och allt. men fyyyyfan vad det blåste. eller ja, nu ska jag inte överdriva, men det blåste och jag fick sand i ögonen så vi gick upp och la oss på gräset ovanför stranden istället. där var det lite mer lä och det var mysigt :) sen helt plötsligt kommer vår gamla SOlärare och svenskalärare förbi. vi bara waaaaaaa och sprang dit :) lite nostalgi. men sen kom en massa småungar och tog hela gräsplätten och skulle spela fotboll så då packade vi ihop och begav oss hem. men vilka sitter inte där utanför skolan dåååå. jo vår matte/nolärare bildlärare franska&spanska lärare. vi blev lite sentimentala och pratade med dem jättelänge. sen följde vi med in på skolan ett tag och kikade runder. ååååh saknar den skolan :D

nu har jag tagit ett långt bad och ska snart in till stan och möta Daniel. vi ska ut och äta. wååhå.

PUSSPUSS

deep talk

wallaaa!

kom nyss hem från över 4 timmars deep talk med tessan och jonna i nattvärmen :D var mysmys. vi satt i tessans trädgård, pratade och drack te. riktigt mysigt var det ja. underbara!

imorgon ska vi till stranden och steka. ohyes. tar med la camera!

NATTI

pass

Nu har jag och Daniel varit och fixat pass till honom på polishuset.. hoppas bara att han hinner få det i tid. aaaahhh. bara 5 dagar kvar! ska bli jätteskoj och framför allt sköööönt! vädret är strålande så vi får väl gå ut en runda nu :)

puss och kram

sveriges nationaldag HÅHÅ

hejhopp..

gårdagen var väl lite konstig. dagen började iallafall med spex i aulan och lite snack i klassrummet. sen slutade vi och då skulle jag ner till ProCivitas och se Alex springa it. And so i did. Sen upp för de svettiga hallbergstrapporna och upp till olympia. Där såg jag Daniel springa ut.. Sen till kärnan och titta på alla studenter tåga ner för kärnantrapporna tillsammans. Sen efter det hem till Daniel på bjudning och seeeeeeen hem till alex på bjudning. Efter det kom tessisen till mig och vi mötte upp med Sanna och Elin vid bussen och åkte in till stan. Det positiva med kvällen... free champange. Då blev jag glad och ringde måns och mötte upp med dem istället ;) askalas.

nu har jag nästan precis vaknat och har ont i magen :( inte skoj alls.. ska nog ta ett långt bad snart.. fint väder och sveriges nationaldag... kanske äta middag i perssons båt ikväll. isåfall, nice :D

student!

hurrahurra! idag tar alex, daniel,johan och henke studenten. wååhåå!
ska till skolan om en timme och vara med klassen, nåt spex i aulan och sen slutar vi.. då måste jag tydligen gå ner till ProCivitas och se min bror springa ut, sen upp till Olympia igen(!!!) för att se Daniel springa ut.. Sen ner till kärnan ännu en gång och se alla studenter, sen upp till Daniels syster på Söder. SVETTIGT MMMMM. Typ 30 grader kommer det bli.

Efter Daniels bjudning ska jag iallafall hem till min bror. Vara här en sväng också kommer tessisen. Sen ska vi in till stan vid halv 10. NAJS, jo vi får väl se..

PUSSOCHKRAM

sista skoldagen

idag var det sista skoldagen med redovisning och betygsnack.. fick mvg i engelska iallafall, wååhå. likaså drama, som jag fick reda på igår. efter skolan fixade jag och lovisa presenter till lärarna.. 3 st presentkort på ett spa a la 200 kr och skitfina blombuketter a la 100 kr styck.. blev finfina presenter iallafall..

imorgon är det picknick, mysigt :)

scrubs

det har varit en mysig kväll! fin framförallt. vi grillade och bara njöt av vädret med dörrarna helt öppna i uterummet. sedan gick jag in i mitt rum, pysslade lite med mina kläder och invigde min pyjamas. jätteskön :D och riktigt fin för den delen också. ska slänga in en bild sen, när jag orkar :) då kan ni få se linnena också.. nu har jag tvättat mina vita fred perry skor, ska dock bleka dem imorgon. wää. IAF nu ligger jag i sängen, precis ätit melon, annanas, vindruvor, honungsmelon, physalis och massa mer exotiska frukter. köpte sån god mix MMM :D kollar på scrubs och bara njuuuuter. sovmorgon imorgon som sagt. sova länge! sen pluggapluggaplugga :( ish...

på onsdag ska vi ha picknick i slottsparken med god mat och brännboll med SP1C, SP2C och SP3C :D skojsigt! imorgon blir det bara en lektion, drama, där vi ska sitta ute, fika och ha betygssnack. ojojoj! på tisdag har jag 3 inlämningar och 1 redovisning, USCH. men ändå bara 2 lektioner och sen onsdag, picknick och sen TORSDAG, SKOLAVSLUTNING/STUDENT :D HURRAHURRAHURRA :D veckan därefter, Spanien med daniel <3 aj lööööv.


PUSS OCH GODNATT!!!!!!!!!!!!!!

shoppashoppawåå

hej mina vänner!

jag är såå trött idag och såå sugen på frukt :C nu har jag och mamma kommit hem från väla :) ännu en gång. åkte först och lämnade daniel hemma hos sig, sen in till stan. köpte två linnen, ett blå/vitt och ett rött/vitt, en "pyjamas" och strumpor. och FRUKT såklart :) men det ska jag ha till ikväll.. är helt sluuuut nu. ligger i sängen och njuter. imorgon har jag sovmorgon, YES!


PUSSPUSS

RSS 2.0