söndag

som ni kanske har märkt är jag inte så bloggsugen när jag är hos dallie :) men jag kan väl dra helgen i helhet snabbt.

fredag: däckade i soffan typ.
lördag: kafferep för att fira daniels födelsedag. massa kakor&presenter. på kvällen blev det film hos karl :)
söndag: åkte hem från dallie, mest myst :)

nu håller jag och lovisa på att boka biljetter till stockholm. imorgon ska hon ringa och fixa boende till oss och sen klickar vi hem flygbiljetterna :) tjihoo!

nu ska jag se på spindelmannen och sova. har hängt upp 10 st olika outfits inför veckan, men jag vet att jag ändå inte kommer vilja ha någon utav dem tillslut...

puss och kram.

hanky panky

Godkväll!

Idag hade vi lagdag i skolan, vilket i princip gick ut på att genomföra en masas uppdrag. lätt som en plätt. vi var klara 2 timmar tidigare (eftersom vi skickade iväg killarna på det jpbbigaste) så vi spenderade tid i cafeterian med gott kaffe och kortspel. klockan tolv fick vi sluta och jag gick ner på stan med lovis. På Espresso House mötte vi b la upp med Nathalie och Michaela och det blev en runda i stan för att fotografera till vårt projekt i kursen fotografisk bild. Husomhelst tog det x antal timmar och när det var klart gick vi tillbaka till Espresso House för att denna gången fika, vilket vi inte gjorde på förra besöket. En frapino satt fint. Blev lite affärer och jag var inne på Spirit, men kläderna från Marc By Marc Jacobs föll mig inte alls i smaken. Kanske bara tur? Dock en väska som jag ska nappa sen.

Hade lovat mig själv att inte köpa något men det blev ändå underkläder från HankyPanky! (:D:D:D:D) Jag och Lovisa ska till Stockholm på sportlovet och där ska vi shoppa en jivla massa. Så mitt nya löfte till mig själv blir att inte handla onödiga saker. Dvs max spendera 1000 kr i månaden på saker. På så sätt kan jag ta med 10 000- 20 000 till stockholm. Motiverad! Jadå!

Lovisas mamma kom ner till stan och insisterade på att betala vår lunch. Jatack! blev en god macka på EH och juice. Mmm. Ytterligare affärer och sen skulle jag träffa Daniel.. Tänk er, vi spenderade 7 timmar på stan! Lite väl mycket.. Nu är jag iallafall hemma hos daniel och har gett honom presenter! :D vet ni vad han fick?

En tröja från Nudie
En ftröja från Velour
Och 4 kaffekoppar från FIlippa K


Muggar från Rörstrand Filippa K

Tröja från Velour
Syns kanske inte så bra, men det är tunna tunna
ränder i blått&vitt. supersnygg! Burberryblått!

Och den här tröjan från Nudie.
Nudie skänker 11 euro utav priset till amnestys arbete.

Nu ska jag gå till tvn igen där daniel sitter. Sen kanske vi ska in till stan och puben. Får se.

ha en fin kväll. PUSS


boomerang

idag har varit en rolig dag! började med spanska, helt ok, sen håla i 3 timmar som spenderades i vår kära cafeteria med gott kaffe. sista lektionen var samhällskunskap med mathias, alltid skoj :)

efter skolan gick jag ner till stan med lovisa och michaela och jag hittade en randig tröja (!!) blev den supersnygga från boomerang. helt jävla underbart skön. vi satt på espresso house och nathalie kom och gjorde oss sällskap, innan jag och lovisa gick vidare för att köpa jeans till henne. blev ett par nudie till henne och ett linne från the stray boys till moi :D

när jag var trött gick jag hem till lilla måns och vi såg en massa family guy och simpsons. självklart köpte vi thaimat också! :D

imorgon är det lagdag i skolan, vilket betyder att vi ska vandra en massa :C
btw så anländer marc by marc jacobs kläderna till helsingborg imorgon så jag ska dit och smaska.


Linne från The Stray Boys 600:-
Går att dra till där nere och en random ficka på sidan
i like.


Tjock mysig tröja från Boomerang 600:-
Helt underbar, och lite sådär oversize.

onsdag

nu har jag krypit till kojs och satt på en gammal gammal film, clueless :P mysigt. ska försöka somna i tid ikväll, om det går. imorgon efter skolan kommer em in till stan och vi ska kolla affärer och fika. siktar in mig på en blå/vit randig tröja! godnatt på er.


den här är enkel och fin tycker jag.

27 augusti

hej. idag mår jag inte så bra :( sovit dåligt inatt med magsmärtor, så nu har jag varit hos doktorn. har fått utskrivet penicilin b la. uschusch. men det är bara att ta det som det är. en positiv grej är ju att jag och min finis har 7 månader idag. tiden går så himla snabbt och jag blir bara mer och mer kär.

imorgon har jag en onödig dag. börjar med spanska, sen har vi en håla på nästan 3 timmar(!) och sedan nån annan tråkig lektion. hmm.

nu ska jag krypa ner i soffan och se på tv. puss

höst nutack.

26 augusti

fler nya kurser! b la spanska, samma lärare men en mycket bättre och framför allt mindre grupp. fotografisk bild på nicolai, mindre rolig grupp, vill byta till olympia :( annars inget nytt tror jag.

efter skolan blev det espresso house och bodypump på activerum. jäääääävlar vad ont jag har i kroppen nu. kan knappt röra mig. hur mår du lovisa? fniss.

nu måste jag iväg och fixa lite inför min bebis födelsedag. PUSS :)

godmorgon tisdag

uh härlig morgon! börjar inte förrän 10.15, underbart! dock börjar jag med spanska, mindre underbart. idag börjar kursen fotografisk bild som jag ska ha på nicolaiskolan och det blir roligt :) efter skolan blir det som sagt bodypump så jag är väl hemma vid 8 ikväll skulle jag tro.

puss på er och ha en fin dag.


kläder

förövrigt kommer detta snart hem till mig.

Stickad tröja från Fred Perry
mysig och fin.

enka och fina från calvin klein

alltid en hit med vitt

pyjamas från paul frank. URGULLIG eller hur?

nu ska jag fixa med morgondagens outfit. blir nog nya odd molly linnet, svarta tights, vita fred perrydojjor och grön kofta.

måndag 25 augusti

Godkväll bloggen!

Idag var första riktiga skoldagen efter lovet. Blev ändå en liten mjukstart med en massa papper och nya lärare. Mycket bra, väldigt bra! Efteråt gick jag och lovis hem till henne och åt tårta och drack apelsinjuice innan vi begav oss till activerum. Fast först så kliade det i mina fingrar och jag bara behövde ha något. Men vad! Ett cremefärgat odd molly linne blev det :) Sedan blev det språngmarch till activerum. Där tränade vi i två timmar och lovisa förälskade sig smått i den personliga tränaren (så nu måste vi boka tid med honom igen så lovisa får vara nära). Efter träningen bokade vi in oss hos bodypump passet imorgonkväll. Puwh, kämpa kämpa. Klockan närmade sig åtta och vi satte oss på espresso house för en kopp kaffe. Nu är jag hemma och är helt slut i kroppen efter kvällsrundan med hundarna. Nu måste jag äta något. Woh!


Jag ber om ursäkt för de dåliga bilderna. Men så här ser det ut någorlunda.
600:- på b la spirit, zebra m.m.

man kan även ha det som en klänning med tjocka tights under. blir nog det imorgon.
nähä gullungar, nu ska jag äta nåt och krypa till kojs. puss

acne


så här snygg är min acne tröja och ja
halsduken ingår om man så önskar.
det är läckert.

söndag

puwh. alltid lika skönt att komma hem från jobbet. det är dock roligt att vara där, för kunderna är så trevliga. men idag när klockan började närma sig stängningsdags så kom en äldre dam som brukar handla där. jag tycker hon ser ganska sur ut, men hon är alltid trevlig väl framme i kassan. så ville hon ha cigaretter. malboro light. men det fanns inte där enligt henne. samtalet löd väl ungefär såhär.

X: Om jag betalar med bonuschecken och vill köpa cigaretter, får jag pengarna då som blir över?
Jag: Ja, det får du.
X: Då vill jag ha ett paket marlboro light *hon letar* nähe, här finns inga.
Jag: Nähä, då är dem nog tyvärr slut. Ska komma en leverans imorgon.
X: Fnys, era cigaretter är ju alltid slut!
Jag: Jag tycker det finns ganska mycket cigaretter på hyllan. Kanske beror på att just den sorten du vill ha är väldigt populär.
X: JAHA, men då borde kanske lära er att prioritera vad ni köper in för cigaretter!!! Vet  ni att de går åt snabbt kan ni väl förtusan köpa in fler utav dem!
Jag: Ja, men tyvärr. Välkommen åter..

så otrevlig hon var! :D ville bara säga "Men sluta röka då, så slipper du det här problemet!". Men man får ju inte vara otrevlig tillbaka.

Iallafall så kom Anki sen, min kollega. Så berättade jag det för henne och småskrattade. Så sa Anki "då borde sagt till henne att hon skulle sluta röka istället." och jag bara "HAHA FÅR VI SÄGA SÅNT TILL KUNDERNA?" men anki tyckte inte att det vore en bra idé :P det roliga med historien var iallafall att vi hade en massa marlboro light. bara om käringa hade kunnat titta lite mer noggrant... hon får skylla sig själv :D

Dagens irritationsmoment på bussen är iallafall vuxna människor som inte kan tugga tuggumi ordentligt, utan flyttar på käften som en lama. Åh, lär er!

Mamma hämtade mig efter jobbet och vi åkte och handlade melon, vindruvor, nektariner och en massa te till mig. Nu håller vi på att grilla och imorgon är det skola. Can't wait! :D

PUSS HA EN FIN KVÄLL!


24 augusti

off to work! hörs ikväll. puss


whyred

23 augusti

hej bloggen hej.

igår åkte jag som sagt hem till daniel. så skönt att bara få vara med honom. imorse kom min pappi och hämtade oss för en trip till väla. finns så mycket fint inne på spirit nu, vill ta med alltihopa hem! köpte en avskedspresent till emmeli som åker till london den 1 september+ att hon fyller 20 år den 24 september.

här hemma åt vi bullar och drack te till filmen dreamgirls. myste lite och framåt kvällen köpte vi mat och hyrde film. sån skön humorfilm som man mår bra av. iallafall så har daniel åkt hem nu och jag mår alltid lika dåligt då. så nu vill jag trösta mig själv. tittar på fina kläder som jag vill klicka hem. lön om två dagar och imorgon blir det jobb. extra klirr i kassan tack.

Från Topshop för £45= 544 svenska kronor

Från Topshop £60=725 svenska kronor

Från Topshop £32=387 svenska kronor

Från Topshop £18=217 svenska kronor

Från Topshop £55=664 svenska kronor

Från Topshop £65=785 svenska kronor

Stella McCartney från Net-A-Porter 250 euro

Burberry Prorsum från Net-A-Porter 2515 euro

Marchesta från Net-A-Porter 3198 euro.
Nåt att drömma om.

Från Asos £50=604 svenska kronor

letar efter fina handskar redan. kan tipsa om ett par fina enkla från tiger of sweden. finns att hitta hos spirit. där finns även ett par finstickade vantar från soaked in luxury som är lite mer budget :) även matchande mössa och halsduk. superfint. jag ska nog satsa på ett par långa skinnhandskar från whyred. men är även sugen på vantarna från soaked.

nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att daniel kommer hem så jag kan få prata med honom. tills dess blir det vattenmelon och en film. puss


..

dålig kväll hejdå nu åker jag långt bort till daniel

22 augusti

det var lite roligt att få träffa alla igen. utanför skolan var det så mycket folk att jag blev lite nervös och det pirrade i magen. förstår inte varför. har redan gått där 1 år. men det kändes som om att man var helt ny om igen. uschusch :) vi fick iallafall 5 nya tjejer i klassen och vi lekte en massa lekar och åt äpplen. sedan fick vi våra scheman. hmm, inte alltför bra tycker jag? börjar vid halv 9 varje dag och slutar halv 4, förrutom på torsdagar då jag slutar vid 2. hoppas att vårterminens schema blir bättre.

efter skolan gick blev det lunch/fika med brydarna och lite fönstershopping. var inne på spirit och de hade fått in marc by marc jacobs väskorna (!!!!!) redan tingat en, fy satan vad fina. blev helt lycklig, praktiskt taget sprang fram till hyllan och skakade om lovisa "fattar du!". fniss. där provade jag iallafall burberrykappan igen och snyftade över att jag inte ska köpa den än. har världens finaste pojkvän som sätter andras behov framför sina egna. godhjärtad rätt igenom. när jag besökte honom på jobbet och snyftade över jackan sa han åter igen "men om du vill ha den kan jag köpa den till dig ju sålänge och vänta med att köpa tvn till mig". han är så fin. på spirit la jag iallafall undan en stickad tröja från acne som jag ska köpa på måndag. (får lön då, yey). sedan köpte jag iallafall en filofax mmmmm. den är fin.

nu ska jag ta en dusch och kanske göra lite mat till mig. vill ha kycklingsallad eller i stuk med det.

puss



min nya filofax i svart skinn och en matchande svart dator ifrån LG.

Läcker med 6 korthållare på insidan.

Terminens kurser. Vissa roligare än andra.
Svenska B, Naturkunskap B, Psykologi A, Spanska Steg 4
Matte B, Fotografisk Bild, Historia B, Samhällskunskap B
Engelska B och Idrott A.

dagens


grå kofta från HM
vitt ribbat linne från Filippa K
svarta tights
väska vintage
&
vita dojjor från fred perry

med detta säger jag hejdå! :) hoppas att ni får en bra dag.

fredag skolstart

jahaaa, då börjar skolan idag. måste medge att det faktiskt ska bli skoj att komma tillbaka till sin gamla klass. hade det varit första året på en helt ny skola hade det pirrat i magen på mig nu. men min klass är helt undebart, så det ska bara bli skoj att komma tillbaka. på senare tid har jag fått dåliga nattvanor då jag vänt på dygnet lite. så det var lite svårigheter med att somna inatt. men jag tänkte inte på det utan låg med datorn och kollade på huset fullt tills jag somnade helt enkelt vid 3.

klockan ringde vid 9 och jag fick hoppa upp för att inte somna om. när man står där och ska in i duschen bara längtar man sig tillbaka till sin varma säng. konstigt att man aldrig har den känslan när man är ledig. för då kan man ju faktiskt gå och lägga sig. så himla typiskt.

iallafall. idag börjar skolan klockan 1 med upprop. sen blir det väl inte så mycket mer. förhoppningsvis får vi våra skåp och scheman idag också, men det lär bli på måndag. efter skolan ska kanske tjejerna ner och äta lunch, annars blir det en fika på espresso house med lovis och jag ska köpa min snygga filofax i skinn. ska även inom roadhouse records och ge min bejbi en puss.

ikväll ska mina föräldrar på bio och alex till malmöfestivalen. ensam! :) förhoppningsvis kommer daniel redan idag om han hann. på söndag ska jag nämligen jobba hela dagen. riktigt nice att jobba söndagar. trust me!

nu ska jag klä på mig och försöka äta lite frukost. hörs senare i eftermiddag. oh, ska bli kul att titta vilka de nya ettorna är.

torsdag

HEJ hemma från malmö. Superfin kväll blev det! Jag och Emelie tog tåget dit vid fem och väl där skyndade vi oss till  mölleplatsen för att se Niccokick. Precis när vi kom dit drog det igång. Vädret var tiptop, sällskapet elit och musiken helt fantastisk. Frontmannen i bandet, Andreas, är så jävla lik min vän Gabriel. Det enda jag kunde tänka på. Efteråt kom Andreas fram och Emelie fick dregla lite.

När de som sagt hade slutat skulle vi gå till stora scen där Flogging Molly spelade och möta upp Emelies vän Josefin från Arvika. Men Emelie som trodde hon kunde vägen tillbaka var helt fel på det och vi hamnade så långt från stora scen som möjligt så vi fick ta bussen till centrum. Men vårt tåg skulle gå 19.37 så vi hann inte säga hej. Men då ångrade vi oss och drog in och såg Flogging Molly istället och träffade Josefin. Efter det gick vi och åt mat och gick på marknaden. Tro det eller ej men vi glömde bort tiden och fick kuta till centralen, men tåget gick inte på det spår vi trodde så vi fick springa bort till ett spår långt borta. Väl där ser vi att det inte finns någon biljettautomat och klockan är 20.38. Emelie blir emo och deppar ihop. Men jag peppade och vi sprang och fixade biljetter. Sprang som idioter till tåget och hann PRECIS! när vi hoppar på visslar konduktören och vi slår oss ner, svettiga som jag vet inte vad. Lustigt att man inte känner sig varm när man springer, men när man tar det lugnt kommer det som floder, eller nåt.

Väl i stan hämtade emelies Daniel oss och han körde mig hem. Tack! Nu ska jag krypa ner i sängen. Sovmorgon imorgon, yes!

PUSS

Fina Andreas "Gabriel" i Niccokick.

SvalövJosefin och Emli

Jag filmade hela Turn 27 och försöker ladda upp den på youtube så jag kan slänga upp den här. Men det vill sig inte :( Skulle det mot förmodan sen fungera slänger jag upp den :D

21 augusti

sista lediga dagen firas med en trip till malmö med em där vi ska se niccokick& millencollin, dricka goda drinkar och äta god mat. hörs ikväll babes, vädret är strålande!

our lips are sealed

När jag var ca 10 år gammal började huset fullt "full house" gå på svensk tv. Eller det var iallafall då jag uppmärksamade det. Blev väldigt fäst vid det snabbt och började spela in alla avsnitt. Har väl cirka tretton band eller nåt med endast en massa avsnitt. Hittade några för ett tag sedan och har börjat kika på det igen. På nåt sätt känns det extra roligt eftersom man "följt" tvillingarna ashley&mk ända sedan de var 10 månader gamla i princip. När avsnitten slutade sändas på tv övergick jag till att köpa filmer utomlands, då jag inte kunde få tag på de här hemma. B la our lips are sealed och winning london. Nu har jag lust att beställa hem full house boxarna från utlandet. me like! helt underbart. nu diggar man mest ashleys sense of stile. awesome. påtal om detta har jag rotat fram den filmen our lips are sealed. haha, så jäkla bra är den inte. men dem är ganska charmiga.

nu ska jag kika runder på nätet efter boxar. puss och godnatt.


flera hjältar

buh. pappa kom hem och tog bort den äckliga insekten. annars har kvällen flytit på. halvklar med städningen, men resten tar jag imorgon :) alex lagade megagod vegetarisk mat mmmm och jag har tänt en massa ljus i mitt rum. sitter för tillfället och spelar det mest nördiga spelet man kan tänka sig, Heroes lll. omg, fast det enda som är kul med det är att bygga en massa. kriga är tråkigt och onödigt.

förövrigt sprang det en spindel i mammas&pappas säng och mamma skrek jätteroligt. fast pappa agerade hjälte igen och tog bort det. mina hundar blev helt till sig. det fattade ingenting, bara att mamma blev väldigt uppspelt. så de flamasade omkring ovetande, men glada. om man allt vore en hund........

nu ska jag återgå till spelet och samtidigt se scrubs på tv. ultimat! imorgon blir det malmö. Niccokick&Millencollin! :D

godnatt på er

ÄCKLIGT

tänkte att jag skulle få ut något utav dagen ändå, så jag passade på att storstäda, eller ja, jag städar fortfarande, succesivt. har precis städat ena garderoben, den stökigaste, de andra är helt ok.. när jag väl fått väck alla grejer som låg på sängen så tänkte jag skaka av lakan, täcken m.m. så jag inte behöver sova i massa skit. just då när jag ska öppna min altandörr ut till trädgården ser jag något grönt på gardinen. ÖÖÖÖEE. sån fet stor grön insekt med stora antenner. jag känner hur kräkreflexena sätter igång (AVSKYR INSEKTER) så jag kallar på alex som kommer in i mitt rum och tar en titt. han flinar lite och säger, "jadu, en vårtbitare kallas det". jag blir ännu mer illa tillmods. vadå vårtbitare liksom? sen ser jag att knappt 10 cm därifrån sitter en spindel. vafan är detta? noaks ark. så klämde alex fram "du kanske ska sluta ha öppet dörren på nätterna" no way. det blir så kallt och mysigt då också bäddar man ner sig i en varm säng..

iaf. den sitter fortfarande där och jag håller ett stadigt öga på den. den får inte röra sig en millimeter förrän min pappa kommit hem så han kan slänga ut den. hmm. äckliga sak. insekter är verkligen vidriga. jag menar, okej, jag hade kunnat slänga ut den själv, eller jag vet inte. den har megalånga antenner och den rör på de hela tiden :( också är den stor. alex sa att den kan bli hela 9 cm lång. Vafan! :( och som man hör på namnen kan den bitas ashårt. förr användes den till att bita av vårtor på folk. ÄCKLIGT!


RÖR DU DÖR DU LILLA INSEKT! :(

onsdag hejochhå

hehe öe svettigt. jag gör verkligen ingenting. har varit ute och gått lite och andat frisk luft. måns har ringt men jag orkar inte riktigt ta mig in till stan idag. får bli imorgon istället. en lunch med måns och sen malmö med b la emelie där vi ska se älskade niccokick. nu ska jag ta en dusch, ta på mig pyjamas och krypa ner i sängen och se filmer. alltså slösa bort hela min dag :D hoppas ni gör något bättre..

puss

20 augusti

åh bara två dagar ledighet kvar. ångest. samtidigt ska jag inte förneka att det ska bli skönt med lite rutin i livet igen. nu är man ju så sjukt slö av sig och tar dagarna som de kommer. visst, hur skönt som helst. men det ska även bli skönt att komma upp i tid varje dag, göra det man ska i skolan, sen träna och träffa ens vänner och älskling. kommer bli jobbigt att hinna med allt dock. skolan, träningarna, jobbet och samtidigt prioritera vännerna. de är ju faktiskt det bästa man har! :)

som sagt börjar vi på fredag klockan 13.00. så lustig tid. men efter skolan ska tjejerna i klassen ner till stan och äta lunch. vi har storslagna planer ska jag berätta. jag och lovisa är bra på att fantisera, men även på att låta det slå i. i vinter ska jag och lovisa kanske åka iväg och åka skidor, ska även se om de andra tjejerna i klassen är på. antingen fixar man allt själv och åker iväg, eller så väntar man till februari och åker mycket billigare med ProCivitas privata gymnasium till frankrike. hoho vi får se. men annars så planerar vi en utomlandsresa efter skolavslutningen med tjejerna i klassen. vi ska prata om det på fredag. hallå, underbart ju? och alla i klassen är roliga partyprissar :) inga mesiga brudar här inte..

uh vad ska jag göra idag? jag vaknade och var sjukt pigg klockan 8 imorse.. vafan gick jag inte upp då för? nä, istället somnade jag sedan om och vaknade 1. värdelöst :P gick ut en runda med hundarna, vädret verkade helt OK, men sen börjar det ösa ner. Både jag och hundarna blev dyngsura. sen när vi väl kommer in, skiner solen igen.

nu ska ja ta en dusch och ta tag i dagen om man säger så. hoppas att ni får en bra dag :) jag längtar redan till helgen, gör ni?

Puss


Lerberget

redan onsdag

ska vara uppe läääänge idag med. leva loppan hela natten. för tillfället går 2 ½ men på tv, men jakten på den perfekta filmen fortsätter. ska jag hitta den inatt? annars får det bli scrubs som vanligt ^^ det jag somnat till de två senaste nätterna.

idag har jag haft en skojsig dag. verkligen fått ut något utav dagen :) imorgon ska jag nog vara med måns. vi ska äta god mat och hoppa hopplasteg genom centrum. det är det vi gör bäst! och på lördag kommer min favorit hit :) möjligtvis ska jag passa Elias då också, men vi kan gå och hyra film så får han sitta i mammas&pappas rum och se hans film så kan jag och daniel se våran.

påtal om ingenting. när jag tog bussen hem idag från stan så satt jag med ryggen mot busschauffören ganska långt fram eftersom det var sjukt mycket folk. så fick jag sån obehaglig känsla i kroppen att jag tog på bältet. brukar inte ha det. dåligt jag vet. men idag tog jag på det. sen när jag vänder mig om sitter chauffören och har en massa papper framför sig som han läser samtidigt som han kör. vägen vi körde på var ganska smal och en motorväg med "staket" som skiljde de olika filerna åt. fan vad nära de han körde :( var livrädd. som tur var la han ner "tidningen" ganska snabbt och fick koll på sin körning igen. men fan alltså. magkänsla, kan rädda ens liv en vacker eller mindre vacker dag...

NU bilder som jag lovade :)


Karls drink på Gozzip i Malmö förra fredagen :)


den bästa helt enkelt.

Karl
_____________________________________________________________________


Underbart väder när jag var ute och powerwalkade i lilla Lerberget.

När man gungar så kittlas det i magen och man känner sig som 5 igen :)
__________________________________________________________________

Tivoli i Malmö och jag var glad!

haha lovis! :D


SÅ HEJDÅ PÅ ER FÖR ETT TAG ÅTMINSTONDE! mer bilder kanske kommer. vem vet.

en tisdag i malmö

jag och lovis åkte till malmö vid ett. väl där gick vi i våra favoritbutiker, de viktigaste! åt sjukt god lunch på en fin uterestaurang och tittade i fler fina affärer. jag hade inte tänkt köpa något egentligen, men det blir väl så. köpte massa kollegieblock och pennor på tiger, nödvändigt inför skolan i guess. kan inte släpa med min dator till skolan varje dag. köpte även ett par nya svarta heltäckande tights. haleluhja! kan slänga mina gamla med tolv hål i. vissa slarvigt igensydda dock. haha! en fin konstigt blå kjol. ochochOCH ett par dojjor. minns ni att jag sa att jag gärna hade köpt ett par likadana som jag har? de vita fred perrydojjorna? DE FANNS KVAR! ETT PAR! I JUST MIN STORLEK! fatta jag slog till fett.. efter sju timmars promenad i malmö satte vi oss på Espresso House och drack fantastiskt god frapino. jävlar i det!

nu måste jag ut med hundarna. fniss. men här få ni en bild på mina beloved shoes!


Skor från Fred Perry 600:-

fler bilder kommer senare och en massa annat skoj!

19 augusti

hej mina vänner!

nu sticker jag och lovisa till malmö. fick fyra timmars sömn inatt, alltid något. ikväll blir det fest. hörs mer då ;)

puss

tidig tisdag

jag har ingen direkt lust att sova inatt. men jag lär ju. ska upp tidigt imorgon, blir malmö med lovis tidigt. shopping& god lunch. senare på kvällen blir det malmö igen, malmöfestivalen, med emelie, hennes daniel och kent. bu, jag saknar min dallie, jättemycket :C livet är inte rättvist ibland. man borde alltid få vara nära den man vill. just nu vill jag ha er alla här! daniel, tessan, emelie, måns, hela jävla klassen, släkten :) woh vi kan ju ha fest.

på lördag är det avskedsfest för emmeli nu innan hon sticker till london :/ men jag&tessisen ska nog dit och hälsa på i jul och julshoppa. hoho. det skulle vi allt tycka om. förövrigt är jag ensam hemma på lördag så förfesten blir här. fniss.

jag kollar på sex and the city men funderar på att rota fram en film. fast det finns ju inga verkar det som. vi har över 100 filmer, men inga som passar mig och mitt humör just nu.. blir väl dreamgirls igen, fast den ska jag ju se med daniel. kan inte tjata ut den. nu måste jag ringa emli!

godnatt cupcakes

skolstart!

har man inte redan börjat lär man göra det väldigt snart. man kommer känna sig så mycket mer motiverad och peppad inför året med rätt saker i väskan. här kommer nödvändiga medel inför ett lyckat år.

lyx vs budget






Det här är det enda som behövs! en snygg väska att ha datorn i. En filofax så du kan hålla reda på ditt liv och en penna att dokumentera med. Allt hamnar i datorn.

måndag

4 lediga dagar kvar. börjar på fredag :C dock börjar vi klockan 13.00 med upprop. haha lönt? idag har varit ganska stressigt måste jag säga. imorgon vill jag till malmö igen och titta i affärer. ska fråga om emelie vill följa med, mysdag! nu är jag ganska trött, men tänkte gå ut och powerwalka en timme innan middag idag igen. jepp, så får det bli. ska ringa hit någon ikväll och hyra en film. ligga i min stora stora säng och bara njuta av ovädret. YES, i like!

förresten så är jag inget stort fan av tandläkare och idag tack vare det besöket fick jag tuggumi på min nya jacka och min filippakjol. fanken då.

hör senare bebi

18 augusti

god eftermiddag!

lite smått stressigt sådär. ska till malml, hinna hämta ut mitt gymnasiekort och till tandläkaren. har inte tid att sitta här.

puss

what to do what to do

jag powerwalkade en timme innan maten och då smakar det alltid bättre :) mamma har gjort björnbärspaj, men den har ingen ätit. muha, vågar man bryta trenden? vill nämligen sätta på en bra film. men vilken? igår såg jag dreamgirls, den är så bra att jag ska tvinga min bebis att se den med mig. påtal om honom så har jag fixat födelsedagspresenten idag. yes indeed. skönt att ha det avklarat, slippa få panik dagarna innan liksom. men nu har jag fixat det i god tid.

vad ska jag göra imorgon? funderar på att cykla in till höganäs och hämta ut mitt gymnasiekort så jag kan åka gratis in till helsingborg. där vill jag äta lunch med någon trevlig filur. men vem? emelie kanske, eller tessiliten eller helt enkelt måns. måns blir man aldrig trött på :)

jag är iallafall supernöjd med jackan. ett bra val! känns skönt att veta att jag inte slängt ut en massa pengar på inget. nu måste jag hitta en film att se. något förslag?

godnatt

söndag

fantastiska söndag. även fast man har lov så är söndag inte en direkt rolig dag. det sitter väl i att man ska ha lite hatkärlek till den dagen. idag har jag iallafall hunnit träna innan jag åkte till viken. där har jag fikat litta och myst. nu är jag hemma och tänkte powerwalka en timme till bra musik. har fått låna bebis läckra röda wesc hörlurar. alex blev avis. muhaha. så nu måste jag ju gå ut och flasha dem.. ikväll ska pappa grilla färsk lax. mmmm lax.

jag är tyvärr i behov av en massa saker som jag inte har lust att köpa ännu. b.la. en ny ipod. visst, min fungerar, om man bortser från att det är glapp så man kan bara höra ur en lur och att den alltid står på "hold" såvidare man inte drar holdknappen skitmycket åt vänster och håller in den medan man väljer låtar. usch. så en ny ipod måste jag kirra. just nu har jag en nano som är x antal år gammal. den håller inte riktigt måttet. antingen köper jag den "nyaste" ipod nano som är liten och händig eller en ipod classic. ja det förblir en stor fråga. men än ska jag inte köpa den.



skor, är något jag behöver. tygskor trivs jag bäst i. mina favvisar från fred perry är tyvärr ganska äckliga nu, så jag måste köpa ett par nya tygskor, gärna ett par likadana om det finns kvar. fniss. men även ett par ordentliga skinnstövlar inför hösten och förra årets stora dreggel, ankelbootsen från hope. de finns fortfarande kvar, och de ska finnas i min garderob.



när jag var inne i stan och köpte min jacka från burberry pratade jag med expiditen där. de har fått in 2 olika jackor från thomas burberry denna säsongen. den ena, som jag nu köpte, är lite mer regnjacka som passar bra nu i september/oktober, medan den andra är en riktigt prinsessjacka som man kan glänsa i när det snöar. problemet är bara att de som hänger i butiken nu, är de enda som ska säljas. finns inga fler.. så alltså fanns min jacka i 3 upplagor i S, M, och L. finns inga mer sedan. så skynda er och köp, bara två kvar utav den sorten nu. sen den andra finns också bara i tre upplagor, S, M och L. panik. lika bra att köpa den nudå? men slänga ut 4400:- på en jacka man inte kan använda förrän i november kan kännas lite surt. har världens finaste pojkvän som erbjöd sig att köpa den till mig sålänge, så den inte tar slut. fast det känns lite taskigt att be honom köpa den åt mig tillsvidare. hmm. på nåt sätt ska jag köpa den inom närmsta månaden.

hörlurar. som sagt har bebis lånat ut sina nya fina. men de kan jag inte njuta av föralltid, ett par nya borde jag skaffa. vill ha de feta lurarna från wesc i blått. så jävla läckra! give it to me.


fast de röda är ju också riktigt läcka till en svart ipod.


nya koftor.. okej, mina vänner har redan konstaterat att min garderob är en "koftgarderob" som de så fint kallar det. den ena är en "skogarderob" den andra "en vanlig" den tredje en "väsk och klänning garderob" , den fjärde är då koftgarderoben och den femte är bara lite stökig och random.. koftor är också ett plagg jag bara inte får nog av. jag menar, du kan ha det till vad som helst! jag har nog en kofta i varje färg du kan tänka dig. name it. grön, vit, svart, brun, mint, cerise, korall, blått, marinblått. yeye. men jag vill hitta den perfekta koftan.. vart är duuuuu? :(

nog talat om vad jag skulle behöva. nu ska jag ut och gå innan maten. puss på er!

17 augusti

haha vafan! igår somnade jag vid 4, men valde ändå att ställa väckarklockan på nio.. vaknar till och tänker; guud vad skönt att klockan ännu inte har ringt.. fast jag har ögonen stängda märker jag att rummet är ovanligt ljust för att klockan skulle vara innan 9, men jag la inte så mycket tyngd vid det. mitt rum är nämligen väldigt.. vitt... vita väggar. garderober, gardiner, fotölj och påslakan. sen kommer mamma in och säger "josefine, nu är klockan faktiskt ett.." fandå. har jag stängt av den i sömnen, eller var jag så trött att jag inte ens hörde den ringa, så nån stackare i min familj fick gå in och stänga av den?

jag ligger iallafall fortfarande i sängen. frukost på sängen nämligen. visst förtjänar man det. men sen ska jag gå ut och powerwalka och se till viken :) för tillfället ser jag även på ensam hemma 2. fniss.

filmtips; sedd minst 5 gånger, men alltid lika bra varje gång.

Dreamgirls



16 augusti

hemma från fredriksdal där vi såg rabalder i ramlösa. alltid roligt, men förra året var bäst. då pissade jag nästan i byxorna, det gjorde jag inte här. inte ens i närheten :) men den var bara bra!

nu är jag hemma, funderar på att byta lakan i sängen, krypa ner och se en film. imorgon ska jag hem till mormor och morfar och sen ska jag till jobb, säga hej till maja, och lämna in lönlappen. alltid kul med lön. påtal om det så måste jag ju fixa det nu. fniss!

vilken film ska jag se sen? en mysig disneyfilm så man blir sådär nostalgisk kanske? eller eva&adam? den där gulliga serien nu vet.

fundera..

lördag

gårdagen. åkte som sagt in och träffade maja och köpte min fina jacka. sedan mötte jag upp med beb och vi åkte hem till honom. där hade vi ingen tidsuppfattning alls. så såklart tar vi ett tåg försent till malmö. billie börjar spela halv 10 och vi är inne vid 10. plus att det tar ett tag att gå till mölleplatsen där de spelade. så jag sket i det :( fan. istället satte jag, daniel och karl oss på gozzip och drack. uh jag gillar inte mjölkdrinkar.

som vanligt hemma hos daniel sover man läääänge. men klockan 2 gick jag och duschade och daniel gjorde frukost. snart hämtar min familj mig och vi ska se eva rydbergs teatern "rabalder i ramlösa" idag på fredriksdal. wååååååho! :D

puss på er hörs ikväll.

fredag

haha vad lugn dagen blev iallafall. trodde jag skulle behöva stressa ihjäl mig. men det är lugna puckar! idag ska jag köpa burberryjackan, kan bara inte hålla mig! ååh! nöjdnöjdnöjd! sen i november ska jag köpa den andra. men jag kommer säkert köpa den mycket tidigare eftersom jag kommer oroa mig för att den ska ta slut ^^

snart ska jag på bussen och möta emli. ikväll ska vi se billie the vision i malmö, jag längtar skitmycket! fast denna konserten kommer inte bli som de andra. för idag ska jag inte hoppa sönder så jag svettas ihjäl som man gjort på de andra konserterna. nä, ikväll hoppas jag på sommarväder så ska jag hålla om min fina babe och bara njuta av musiken. aaj löv billie the vision and the dancers! you rock!


Billie the Vision and the dancers med summercat!
<3

NU måste jag skynda mig, haha!

upp och hoppa det är fredag!

nu har jag duschat och ska göra mig klar. måste nämligen hinna städa rummet lite snabbt, packa ner allt jag ska ha med till daniel och sen in till stan och äta lunch med maja. got to hurry! för hundarna ska ut en runda också och jag ska själv powerwalka. pust och flås! men fan, nu har jag ju redan duschat? fan vad onödigt :C

see yaaa later!

övertrött


den tanten får mig att bli så rädd  att jag kunde skita på mig och samtidigt asgarva!

Den nysande pandan. En klassiker. Men ack alltid lika söt&rolig!

Den här kattungen fick mig att bli trött :) godnatt finisar!

torsdagkväll

mamma köpte hem thaimat för det var bara vi två hemma ikväll :) alex stannar hos nick ännu en dag och pappa kom nyss hem från stockholm. så möjsigt. blir ingen dagens outfit idag för jag har haft multimånga olika outfits idag. började med en läcker träningsutstyrsel, sen blev det underkläder till frukostbordet, sedan beiga chinos från filippa k och en vit farfarströja. men sen blev jag för bekväm och kastade av mig det och bytte ut de till röda hotpants, svart linne och vita duntossor på fötterna. mysigt värre.

nu kollar jag på 40year old virgin. suger lika mycket varje gång. oh, come on! imorgon ska jag ta bussen med emli, men hon ska till malmöe och jag ska luncha med maja. sen möta upp med dallie och hem till honom :) men senare imorgonkväll ska även vi till malmö för billie the vision spelar. och då ska jag bara hålla om honom och njuta utav musiken... mm underbart att vara kär.

puss på er!

powerwalka

ett sånt uttjatat ord, men det är ett riktigt roligt träningssätt! så på med dojjorna och ta med stavarna. det ska jag göra nu en timme innan hundarna ska ut på promenad igen.

ha're

torsdag

godmorgon sötisar.

guuud vad skönt det är att vakna upp om morgonen, också är man ensam hemma! :) mamma är på jobb, pappa är i stockholm och alex är hos Nick. YES! bara jag och voffsingarna hemma hela dagen. vad ska man hitta på? blir en stor promenad sen iallafall. nu ska jag äta sen frukost.

hörs senare!

dagens outfit

idag har jag hoppat runder i mina hunkydoryshorts och svart baslinne från hm med knappar framtill. och såklart mina favvisdojjor från fred perry och svarta glajjor.



eftersom jag glömde lägga in gårdagens outfit kan jag slänga in den här också.
igår hade jag en vit spetskjol från zara och mitt blåa whyredlinne. läckert!



godnatt pluttar

fina linnen

okej, kameran blev inte använd idag. tänkte inte på det ^^ men jag och emli tittade runder, drack gott på espresso house och mös. skulle inte köpa något, men det blev ett linne iallafall. uppenbarligen älskar jag linnen. har ca 30 linnen i garderoben om inte fler, men det är bara vissa jag använder upprepande gånger. mina favvisar! b.la. mitt lovli vita filippa k linne, ett blå/vitt burberrylinne, mitt hunkydory linne, mitt superfina oddmolly linne, ett svart baslinne från HM, och mina ny whyred linnen.. men idag råkade jag köpa ett till. ett till svart med knappar framtill. jag har nog med linnen, speciellt svarta, men ändå fortsätter de trilla in i min garderob. äsch. ett till ska jag iallafall köpa inom snart framtid. och det är det svarta korta, ribbade linnet från filippa k. i lööööv.

vi mötte stina och becca så de körde oss hem. nu är jag bara för trött. mamma gör mat och jag kollar på family guy. i like. ikväll kommer nog emelie hit..

PUUSS

onsdag

nu drar det ihop sig, snart 1 vecka kvar tills skolstart, usch och fy. inga roliga treor kvar, ingen fin pojkvän på skolan kvar. aja, man får ta det. gud vad deppig jag blev nu! nä, skärpning! nu har jag duschat och ska klä på mig. idag ska bli en bra dag. solen skiner! jag tar med mig kameran, tror jag.

puss på er

lugn och mysig tisdagkväll

idag har jag bara varit såå seg. verkligen inte orkat göra något vettigt. alex har laddat ner lite filmer som jag se nu, b.la. Kung Fu Panda, Indiana Jones och Bilar. Fniss.

Imorgon ska jag in till stan och äta lunch med Maja, sen ska jag vara med emli.

jag längtar så jääävla mycket till min student.. hade jag tagit studenten nu hade jag åkt till frankrike utan att ens blinka! usch måste stå ut hela TVÅ år till. hemskt värre. vet redan exakt hur jag vill se ut. den lilla vita klänningen, sånt fint brun som man ska bli av costa brava resan innan studenten (+vi tjejer som ska till grekland 1 vecka), höga platåskor (ska krympa 10 cm, sen ska jag ha sånna riktiga jävlar) och den fina studentmössan där det ska stå Olympia SP1C. Fy jag längtar.


dessa ljuvliga platåskor vill jag ha till min framtida klänning.


work out

såklart började det pissregna när jag var ute! kalltkallt. nu har jag tagit ett varmt bad och ska snart gå ut på promenix med voffsingarna. uppehåll nu. sen ska jag antingen vara med tessiliten eller bara ligga i sängen heeeela dagen och se film. gud vad skönt.

HÖRS SENARE!

tisdag

fan vad dålig jag är! ställde klockan till 9, men bara tryckte av den, och sov till 12 istället. dumma mig. nu har jag ätit frukost iallafall, omelett och grov macka med avocado. mums, älskar avocado. nu ska dojjorna på för jag ska ut och springa. tråkigt väder, inga planer än, så why not. räknar dagarna tills jag ska hem till min bebis. 4... 4 dagar kvar. jag får hålla ut.

hörs senare när jag har svettats i några timmar! PUSS

bron till terabitia

idag har jag varit med min bästa vän. tessiliten. vi har varit så otroligt trötta och slöa idag! annars när vi träffas har vi alltid miljtontals saker vi vill göra. men inte idag... vi bokstavligen satt ner och sa "vad ska vi göra?". men som bästa vänner är allting skoj! så vi började med att spela lite roliga spel och dricka te. monopol, ett spel jag fullkomligt HATAR, om jag inte får norrmalmstorg&centrum. så jag sa till tessan att vi fick spela tills jag blev arg... och såklart, tessan fick BÅDE norrmalmstorg och centrum. jag kokade! haha hatar det spelet! men sen fick jag de nästbästa! OHYEAH. och jag byggde hus, jag var rik, och jag byggde hotell. och tessan hamnade där OFCOURSE flera gånger och jag vann med hästlängder! LOVELY!

efter det gick vi ut på promenix, as always. hemma lagade vi tacos mumsmums. och sen gick vi ut ytterligare en gång, fast med mina voffsningar och hyrde film.. bron till terabitia. den såg vi hemma hos tessisen med massa gott te och druvor. fy vilken bra film. sån äventyr, med temat bakom narnia. älskar sånna filmer och denna var inte alls förutsägbar, utan bara mysig!

nu är jag hemma och ska hämta en frukt. muha. ska sätta på en film och mysa natten lång. måste ta vara på dagarna innan skolan börjar igen... PUSS

se den!

billie the vision and the dancers


de är alltid lika underbara live. längtar nu till malmöfestivalen.
ni kan ladda ner deras musik gratis på http://www.billiethevision.com/

nu ska jag till banken! sen ska jag ringa tessiliten.

dagens

idag har jag strosat runder i något som ska föreställa en kjol och mitt nya whyred linne. enkelt och skönt.



jag har längre ögonfransar på höger öga. stört.

burberry inför hösten

iår ska jag införskaffa mig två ordentliga jackor. finns en superfin jacka som jag planerar bära då snön faller (klart det ska snöa!). men den här kappan är i ull b.l.a och går man med den i regn kommer den lukta skunk! så först tänkte jag köpa en jacka för "regnperioden" september/oktober. och den jackan har jag redan hittat. tänkte köpa den igår, men tänkte att det var onödigt. så i slutet av augusti ska jag slänga in den i min garderob. Båda kommer från Burberry.


Såhär ser den ut: Burberry jackan som jag ska ha under regnperioden.
3000:- går den på i en vanlig affär. Spring och köp, men spara en till mig :)

Har tyvärr ingen bild tillgänglig på den andra jackan, men jag kan lova er. Den är smaskens!

pussochkram

söndag

gårdagen var supermysig! uppskattar mina vänner så sjukt mycket. speciellt mina närmsta, ni är bäst! vi hade iallafall jätteskoj. grillade goda spett (fast vi hade kräftskiva) och åt massa kladdkaka. goda drinkar och fint sällskap. tessisen har alla bilder, kan visa någon dag då hon får tummarna loss..

innan gästerna kom igår följde jag ju med mamma till väla som moraliskt stöd. skrev att jag skulle fönstershoppa och kaanske skulle det bli lite shopping också.. eh, ja. fick hem en massa, sjukt nöjd. men aj, sa plånkan.

Linne från HunkyDory 500:- finns att köpa på Spirit b.la.

Linne från Whyred 800:- finns att köpa på Solo b.la.

Superfin klänning med urläcker rygg finns att köpa på MQ orgpris:400:-

Transperant linne från Whyred 800:- finns att köpa på b.la. Solo

Fina klänningen från MQ orgpris: 400:-

Shorts från HunkyDory 700:- finns att köpa på b.la. Spirit

Skynda och fynda sådana sko på Din Sko! Svinsköna och riktigt billiga!

nu ska jag äta majs som jag har kokat. sen hem till mormor&morfar. wie!

PUSS PÅ ER
& tack till Jonna&Elin för fina blommor och mumsig choklad.

lördag

HEJ

nu ska jag och mamsen till väla. tänkte fönstershoppa, och kanske lite riktig shopping också :) sen skynda mig hem, för tessisen kommer och vi ska börja på maten, dekorera och baka. muha, rolig dag! :) ser fram emot den..

hörs senare babes! puss

smaskens!


Burberry Prorsum 2500 euro

Chloé 995 euro

Mike and Chris 1047 euro

Roberto cavalli 810 euro

Roberto Cavalli 1790 euro

Bottega Veneta 660 euro

Stella Mccartney 575 euro

Brian Atwood 865 euro

Stella Mccartney 890 euro

Jimmy Choo 875 euro

Allt finns att hitta på net-a-porter

fredagkväll

hej läsare!

fredagkväll. vad gör man? förtillfället väldigt lite. har satt upp mina speglar i rummet, jajamensan. så nu kan jag se mig själv om jag sneglar liite åt höger. höhö! tanken var att jag skulle följa med em, daniel och c.o. till malmö och se jockes band, men såklart var det åldersgräns. hatar att ligga på linjen! ett halvår kvar..okej, lite mer, men jag måste vara optimistisk! vad gör man då istället. att vara med sin bästa vän hade ju inte suttit fel, fanken, hon är i svalöv.. alla är poff, borta, känns det som.. funderar på att i min ensamhet hyra en film, köpa gottis och inte ens lämna sängen! alltid en idé. men ganska tråkig va?

imorgon ska bli så mysigt. samla gänget igen+sannas kille (välkommen i gänget höhö). har handlat mat idag och vi ska grilla goda spett.. med ryggfile, kyckling, majs, goda grönsaker och annat smarrigt! sen efterätt och gott vin, såklart. jag och tessisen brukar blanda goda drinkar och dricka ur mina urläckra martiniglas innan vi ska ha gäster. när katterna är borta dansar råttorna på bordet, som man brukar säga. föräldrarna är borta, och broder jobbar natt, då ska jag och tess ta av klackarna och dansa på bordet. rejv! när vi alla är 18, ooogud måste jag säga. det kommer inte bli nådigt!
'
jag strassar runder i hotpants och mysig tjock tröja. undra om vi har kexchoklad? mmmmm

ha en trevlig kväll iallfall. jag ska också försöka.


Dessa läckra Louboutin klackarna blir dina
för fjuttiga 550 euro på net-a-porter.com

kräftskiva

idag vaknade jag alldeles för sent enligt mig (10.30).. men jag gick upp och åt frallor som alex köpt med sig hem imorse. när han jobbar nattskift åker han nämligen in och köper nybakade bullar&bröd till resten av familjen på bosse bagare. gottgott! sen städade jag huset. någon som vi i vår familj måste göra 1 gång i månaden. eftersom vi är 4 stycken i familjen om man bortser från hundarna, blir det varsin gång i månaden. gyd, va svettigt bara! städa hela huset, damsuga, damma, torka golven, städa toaletterna. puwh! men nu är jag klar, haleluhja, och jag har tagit en kall dusch.

imorgon ska jag ha kräftskiva här hemma för mina vänner. men majoriteten utav oss ryser av bara själva tanken av en kräfta. så vi ska ha själva temat, men vi ska grilla istället :) tessisen kommer till mig några timmar innan, hjälper mig med maten och dekorationen, sen ska vi göra vid oss och sen ska vi ha skoj hela natten lång, och sova i min stora säng. muhaha.

nu ska jag klä på mig och gå ut en runda. ska ringa emsi. puss på er!


segelbåt

vid lunch idag åkte jag och min bästa vän sedan 15 år tillbaka till stan för att fixa lite saker. bl.a. köpte hon present till sin pojke som snart fyller år. jag fick med mig en tischa/tunika hem och en guldberlock (där tessisen&jag ska vara i). efter att vi vandrat runder i stan i över 3 timmar åkte vi hem, tog en dusch och cyklade ner till hamen där vi åt mat i segelbåten. så mysigt! vi åt jättegoda räkmackor! sedan kom phelica och sanna ner till oss och där mös vi. tyvärr kom regnet så vi cyklade hem till tess. där åt vi kexchoklad och kollade på hipp hipp! jonna kom även och gjorde oss sällskap. fina tjejer!

nu sitter jag hemma och kollar ut! guuuud, åskar, regnar, blixtrar! jag var livrädd när jag skulle gå hem från tessan, fast hon bara bor 50 m ifrån mig. cyklade som en galning! nu är jag trygg iallafall. men mina hundar skiter nästan på sig! eller ja, den ena. voffsing 1, bowie, ligger i min säng och sover medan voffsing 2, ribbon, ligger längst in bakom min säng i ett hörn, flämtar och darrar. stackars hund! nu ska jag iallafall tända massa ljus, äta choklad och se på sex and the city! woho! life is good to me!


Drack Frapino på Espresso House och jag måste ha varit måttligt populär.
Spana in blomman, vavava!


Hamnen i Höganäs. Där satt vi och mös innan vi skulle äta.
Tessisen har de flesta bilderna som togs. Visar någon dag.

Sedan cyklade vi hem i ösregn. Mina fina barndomsvänner!

Godnatt på er, sov gott!


torsdag

hejhopp!

snart ska jag in till stan och gå lite ärenden med min fina vän. vädret ser helt ok ut också, så jag är nöjd! måste klä på mig nu. puss!

gucciväska

sitter och kollar på de överskattade?/underskattade? gucciväskorna.. jo, ni vet vilka jag talar om.


man har sett dem överallt detta året, i alla möjliga färger på både själv väskan och remen.. åk till thailand så kan du fixa en egen kopia för 50 kronor. jo, det är sant. men nu har det haft/har sin storhetstid. inte lönt att köpa en känns det som. ganska uttjatade nu, tyvärr.. men påtal om det jag skulle komma fram till med detta inlägget var, när jag kollade runder insåg jag att fan, jag har en gucciväska i min garderob som jag fyndade vintage. hahaha! fejk, jo antagligen.. fick den gratis på vikvallas loppis. pappa är ordförande för klubben, så jag och em fick gå till loppisen 2 timmar innan den öppnade och ta en massa saker, gratis. så vem vet, denna borde kanske ha legat bland auktionsakerna? men gjort är gjort. jag fick den gratis, jag är nöjd, men jag har aldrig använt den. haha, ni får se bild någon dag.

nu, sova.

mysfaktor 10+



mysfaktorn är hög nu när jag sitter i mitt rum med en massa tända ljus,
lyssnar på tiger lou och bara längtar efter deras kommande album.
vad gör ni ikväll?

imorgon ska jag, tess och phelicia äta lunch i stan.
godnatt sov gott gullungar

veet, clearasil& miu miu

min pappa har ett bra jobb, det vill jag allt påstå. efter nästan 20 år i inredningsbranchen bytte han eftersom han ville "testa något nytt".. jo, sur blev jag, för det skulle innebära sämre lön (eftersom han inte skulle vara lika högt uppsatt), vilket sedan skulle resultera i färre saker till familjen&(mig). egoistisk, jo alltför. men jag är glad för min pappas skull, för han trivs verkligen :) nu har han jobbat där i snart år, och det tog inte alls lång tid innan han blev chef för företaget. han åker runder en massa och träffar olika företag (rekrytering) och vetni, han får ALLTID hem en massa produkter från det företaget.. en gång kom han hem med en sopsäck godis. haha öe liksom. packeterat godis, såklart, från haribo... andra gånger har han kommit hem med en massa krimskrams.. idag kom han hem med massa olika veetförpackningar (vaxningsprodukter) och hudprodukter som clearasil osv. WOHO! jag har haft tur som har haft vääääldigt få finnar eller hudproblem i mitt "långa" liv. en finne kommer då och då, varannan månad eller så och den är bara till att täcka om man så skulle vilja.. tack pappa, tack! :)

nu har jag varit på posten och hämtat en väska WIWIIWI! jag och mamma har även handlat och nu ska vi laga god mat tillsammans.


Miu Miu väskan jag köpte för ett tag sedan. Lyckas inte få en bra
bild tyvärr :( ni får se den någon annan dag. Urläcker iallafall!

angående gårdagen, ÖÖÖEE va lökiga vi var.. tessisen ringde mig innan emelie hade kommit och undrade om vi skulle gå ut en runda. Jo, tänkte jag. Emelie är ju ändå aldrig i tid (skulle komma mellan 8-halv 9).. så vi gick, och vi gick, ända till höganäs faktiskt. Sen började vi vår hemresa... just då ringer mobilen.. På skämt säger jag till tessisen (säkert emelie som står och väntar på mig utanför min dörr)... hahahaha jo såklart. "VART ÄR DU?"..... då stod hon utanför mitt hus och bankade som en dåre och mina hundar skällde och ylade (ingen hemma). hahah snuffsan. hon kom och mötte oss utanför preem där hon köpte massa gottis. sen beställde vi mat och var allmänt dräggiga. hon köpte 2 liter cola och jag köpte 2 liter juice, de drack vi rätt ur paketet! sen hade vi disneymaraton (skönheten&odjuret) men vi somnade och sov som små änglar. faaan va skönt vi sov i min stora säng. mysmysmys! sen vaknade vi på morgonen, såg eva&adam, sweeney todd (se inte den, urkass) och lite annat smått och gott.. vi låg i sängen, åt rester och var så jäääävla äckliga måste jag säga. men mysigt vare! :)


Vi bytte om till fina pyjamaser och emelie dansade i sin fina cocaine blowstischa


nu ska jag bara vara allmänt glad och tända en massa ljus i mitt rum. hög mysfaktor!

puss på er


posten

m-m-mysig kväll igår! berättar mer sen, för nu ska jag till posten och hämta ut ett paket! ikväll ska jag vara med tessisen. min fina vän.

allt och lite till

idag börjar mitt sommarlov, enligt mig, för idag var sista dagen på jobbet. nää, va deppigt det låter :C nu är det ca 2 veckor kvar till skolstart och jag ska njuta av varenda minut! fick med mig sorbéglassen hem idag, MUMS! ska ätaätaäta sen kommer emli. fy vad mysigt det ska bli ikväll!

fast sommaren fortfarande är här, känns det som om att sommaren kommer med stormsteg. idag har det varit riktigt kyligt (beror nog mycket på blåsten), men jag gick till jobbet i tjock tröja och halsduk. brr! så, vad kommer jag ha på mig i höst? världens finaste jacka från thomas burberry, finns att inhandla hos spirit. ordentliga skinnstövlar som skyddar mig mot kylan. stora halsduken (tjata,tjata,tjata, men burberrys halsdukar med originalmönstret är för läcker. den ska få pryda min hals när vintern är här... långa/korta skinnhandskar efter smak. tänkte införskaffa två par iår. ett par långa svarta från whyred och ett par korta svarta, med vitt skinn mellan fingrarna från tiger. En fin miu miu mössa ska värma mina öron och min nya miumiu väska ska jag showa off med! mmmm hösten, kom, men inte än...

Skinnhandskar från Wang Stockholm


Såhär på sommaren känns håret så tradigt och slitet (som alltid egentligen). Snart kommer min sabbatsmånad för håret (endast vila). Hårinpackningar konstant! Tips: Gliss Hårinpackning

Ska håret vara trist under en hel månad får man kompensera med något annat. Loreal double extensions ger långa och fina fransar. Har använt det märket i 2 år nu. funkar för mig! :) Med fina ögon kan du nästan raka av håret, du är lika snygg ändå (nästan...) ;)


Den här mysiga tröjan vill jag mysa i i höst. blir snygg till enkla svarta leggins och stövlar. Kom igen? Erkänn, visst gillar ni också hösten, på nåt sjukt sätt? Eller är det bara modet som lockar? Nää, mysiga hemmakvällar med den man gillar, en massa film och pussar.



ha en fin kväll pluttar

tisdag

snart ska jag gå till jobbet för sista gången den här sommaren. sorgligt? mm lite. jobbar till halv fyra idag. ikväll kommer emelie hit! vi ska sova i min stora säng, ha disneymaraton hela natten, beställa mat och bara ha tjejsnack i pyjamas. mysigt :) tjolahopp. nu måste jag bege mig! puss

kvällstips

eftersom bilden jag satte samman krånglade, kommer bilderna en&en.. enjoy. allt från asos






att jobba i en..

mataffär kan vara ganska intressant.. man kan säga mycket om en människa beroende på maten den köper.. barnmat, blöjor, godis=barnfamilj. panpizza, öl och en tidning=ungkarl.. finns en person som kommer till affären väldigt ofta. den här personen är blek, fettigt hår, påsar under ögonen (röda ögon) och personen i fråga köper alltid läsk, chips och annan skräpmat. vad är detta då för person? skulle jag gissa, skulle jag säga att personen är beroende av någon form utav datorspel. Cs, Warcraft eller dylikt. ingen sömn som resulterar i påsar under ögonen, för mycket skräpmat som då resulterar i fet och finnig hy. som sagt, att jobba i en mataffär kan vara ganska intressant.

vädret, puh, kaotiskt! blåste in regn på lagret som bildade vattenpölar. hyffsat lite folk, vilket gjorde att man mest gick och käka godis. innan vi skulle stänga passade jag på att köpa lite tidningar. sneglade lite på sorbeglassen (så gott) men köper man hem det äter alex eller pappa upp det. men jag köpte (tänkte skriva mitt namn på den). Lägger glassen i frysen sålänge så den håller sig kall, men glömmer den i affären :( får avnjuta glassen imorgon istället..

nu ska jag krypa ner i sängen och bara mysa. sista jobbdagen imorgon. kommer sakna det, det vet jag.

puss och kram

måndag regnar bort

tittar ut, satan i det var det vräker ner. mysigt? mm, kanske det. om man hade fått ligga inne hela dagen med några bra filmer nerbäddad i sin säng.. men jag ska till jobbet. usch och fy och dubbelurk! okej, lite mysigt är det. det riktigt slår mot marken.. om det regnar såhär hela dagen kanske inte kunderna vågar sig till affären? och då kan jag slappa. MMM.

två jobbdagar kvar. kämpa, kämpa, kämpa. btw, ska beställa världens finaste burberryhalsduk nu.

puss&ha en fin dag.


från vår trip till malmö

tres en línea



ska boka tid till frisören. blir väl ungefär så långt som på dessa bilderna. har alldeles för långt nu. vill även våga klippa lugg.

arriesgar su vida

söndag

ååh tråkiga söndag!

vaknade upp hos min finis och gjorde frukost på sängen. han är ensam hemma så det kylskåpet är i princip tomt :D fast de har goda bullar och gott te. jag blev hämtad utav mamma och vi tittade förbi väla en sväng. spririt har så mycket rea nu :( ska köpa en kjol från whyred som jag suktat efter. nypris 1800 och nu endast 900, och ett fodral från acne 500:- fina grejer.

imorgon ska jag jobba, blä! men bara två dagar kvar. haleluhja! ikväll ska vi grilla och annat mysigt. pusspuss

ölpingpong

sitter hemma hos dalle. de har satt upp pingisbordet och de spelar nåt fult spel. en massa glas med öl på varje sida så ska man träffa glaset med pingisbollen, så måste motståndaren dricka upp (?) iallafall, det har spelat det i evigheter! så nu är ölen slut och det har övergått till pepsi i glasen.. snart blir det nog kaffe..

jag ligger i soffan och kollar på. tittar lite på south park och vill krypa ner i en varm säng. mmmmm

nati :D

lördag

solen skiner otroligt nog och jag är glad!
idag sov jag länge, väl behövligt! ska hoppa in i duschen och sen äta frukost. åka in till stan och luncha. sen ikväll ska jag hem till D.



Godbitar från Topshop såhär på dagen

..

ååååeh vad jag är trött! kom nyss innanför dörren, ligger halvdöd i sängen. kvällen blev riktigt trevlig! jag mötte upp med lovisa och vi gick ner till norra hamnen och köpte frapino på espresso house, sen vidare ner till gröningen för att bada! men sen träffade vi lite grabbar och de ville ha med oss till GP och vilka vore vi att säga nej? så vi följde med och där fick vi en massa gratisdrinkar (och lovisa fick till det) morr. när GP drog mot sitt slut gick vi ner till norra hamnen. där satt vi med fin utsikt, drack lite öl och bara njöt av kvällen, men då, då började det regna (hurra) så vi fick fly fältet till nåt mysigt ställe med tak. imorgon ska vi äta lunch. jag, lovisa, fredrik och ville.

nu ska jag soooova. se lite south park först, såklart. puss på er

fredag mmm

hemma från stan. vi satt nere i norra hamnen och drack fapino på espresso house. nu är jag hemma och ska duscha för att sedan åka in till stan igen! love it!

tråkiga uppdateringar idag. inget nytt. puss

fredag

godmorgon! nu är jag uppe och ska äta god frukost, nybakade bullar! sedan ska jag bege mig till stan och träffa måns! kul dag! vi hörs ikväll puss

RSS 2.0