miu miu

jepp, i did it! har köpt min alldeles egna miu miu väska. stolt!


mmm miu miu butterfly bow bag (dock i mörkbrunt skinn)

vet ni vaaad! innan gick jag ut och powerwalkade, så hade jag bestämt träff med mina hundar i viken, väl där gick vi ner på stranden och badade! sen luktade de skunk så de fick duscha här hemma. nu luktar det rosor (tång). snart ska jag och mamma åka och köpa thaimat. MUMS!

godkväll (glad)

torsdag

vaknade helt lycklig idag (och pigg). råkadeg! :D ska snart lägga mig ute i solen och njuta utav den sista soldagen på ett tag. ikväll ska jag hem till maja! imorgon ska jag luncha och shoppa lite med min buse måns :) är ledig hela helgen, underbart! och jag har bara 2 jobbdagar kvar i sommar (måndag&tisdag). så skönt, men jag kommer att sakna det på nåt sjukt vis.

nu ska jag rulla bullar! ha en fin kväll!


Att dricka iskall Frapino på Espresso House med en fin vän en varm dag är något jag rekommenderar!

Gant

testade en jättefin mysig tröja igår på Gant. men jag tänkte försöka hålla i pengarna liite iallafall. så jag köpte inte den. men nu kryper det i fingrarna (sånt som de bara gör när man bara mååste ha något) så jag ringer måns och frågar om vi ska luncha. jag måste köpa den.. enda problemet är att jag nyss köpt säng, och jag vet inte hur mycket jag ska betala på den, eller om jag överhuvudtaget ska betala något. så jag måste hålla i pengarna lite. i höst ska jag beställa den fina miu miu mössan, köpa kappan, köpa de fina skinnhandskarna från whyred och miumiu väskan kanske snart är min. mmmmm

NU, ut i solen! ha en fin dag i värmen.

onsdag

vart håller alla människor till idag? alla är borta. svish :( blir kvalitetstid med min bror dagen lång.. ohno! men först, cykla och köpa melon! gottgottgott




fin dag

jag åkte som sagt till stan med em för lite shopping och lunch. solen stekte och det var svettigt. träffade massa folk :)


lunch på Mezo's uteservering. åh va skönt det var att sitta ner..

Efter lunchen blev det mer shopping för att sedan dricka kall frapino på espresso house.

På kvällen grillades det hemma hos mormor&morfar och jag badade i deras badtunna. guud va skönt! men efter maten cyklade jag och emelie ner till havet och tog ett kvällsdopp.


Sådär ser den nya bikinin ut! kommer från Gant.

3
Efteråt blev det en massa paj! mysig kväll. ses efter emmaboda! <3

tisdag

strålade sol gör mig glad!

nu ska jag ta bussen in mot stan med em. blir lite shopping och god lunch på något uteställe.

hoppashoppashoppas. 2 dagar kvar. jagvilljagvilljagvill!


DK

THEY PROVIDE THE PAINT FOR THE PICTURE PERFECT MASTERPIECE THAT YOU WILL PAINT ON THE INSIDE OF YOUR EYELIDS


Danmarks modevecka med Em&Viktor jadå.

måndag

ny vecka, nya tag!

idag jobbade jag från 10.00-1815. skönt att vara hemma! fick även lönebeskedet idag *skiner upp*. kvällen är så fin så jag måste bara ut, mysa, imorgon ska jag vara med em, in till stan, bada en massa och sen på kvällen ska jag, mamma och bror äta hos mormor&morfar. vi ska grilla, och jag ska bada i deras badtunna! hihi.

puss sängen är bäst

helsingborgsfestivalen dag 3

det var sista dagen så jag åkte in tidigt på kvällen med familjen. först åt vi jättegod middag på Rub Ro i Norra Hamen. Åt grillad fläskfilé till förrätt och mjölkchokladpannacotta till efterätt. jummie! sen gick vi till uteserveringen vid dunkerska där vi mest satt och njöt av vädret och den fina utsikten över alla segelbåtar. klockan halv 10 började Jill Jonsson (var tvungen), shaka bland 40-åringar. fast jag tröttnade ganska snabbt och vi gick till hampan och drack lite tills emmelis modevisning började 23.15. finfint! klockan 23.30 började Bobhund och då shakade det rejääääält :D riktigt bra var det.

trött som ett svin åkte jag sedan hem.


Mjölkchokladpannacotta på Pub Ro

Några hade blåst uppe en pool på bryggan där låg de och drack öl

På Hamnpaviljongen

Åt stora saftiga melon på mattorget

jaaaaaa

den nya sängen är uppe. MMMM så fin, så skön, så stoooor ^^

ikväll ska familjen in till festivlen. vi ska äta på en restaurang i norra hamnen, sen se emmelis modevisning och efter det lite bobhund och dricka. mys. SEN hem och sova i sängen yes!

HA EN FIN KVÄLL

upd fredagkväll

sitter fortfarande och myser. pappa och mamma drar fram en massa "godingar" från 80-talet och sjunger med för glatta livet. har fått höra många bra låtar som nu finns på datorn. hört talas om the housemartins tillexempel? ja, nu har jag det iallafall. pappa frågade om vi ville gå och se Eva Rydberg teatern (har gjort det några sommrar nu) och såklart! så nu har vi bokat. fick plats på femte raden, riktigt bra! innan dess blir det picknick och annat sommarmys, tänkte försöka sova nu, ska upp tidigt och köpa säng ju.

puss på er


Eva Rydberg och C.O i årets teater "Rabalder i Ramlösa"

fredagkväll

blev ingen festival för mig ikväll, istället har vi haft hemmamys med familjen. pappa grillade jättegod lax och till det dracks det kallt vitt vin. Mm, till efterätt blev det fruktsallad med martini och vaniljglass. kvällen är jättefin och vi sitter i uterummet. mamma&pappa dricker vin och vi sitter alla och sjunger ballader. mest cornelis vreejswik låtar, eftersom jag önskar låtar hel tiden. idylliskt. dörrarna till trädgården är öppna och vattenspelet låter så fint i trädgården. hundarna springer ut och in och allt är bara bra. så här ska det vara. lycka!

imorgon ska jag och pappa köpa min nya säng :) gladglad. ska försöka somna i tid ikväll. ska upp nio! men efter denna mysiga stund i uterummet ska jag krypa ner i sängen och se en film.

puss på min familj när den är såhär<3

too far gone

igår åkte jag och em in till stan för att möta upp med emma och daniel. det var helt ok, men det var inte som festival. när det är festival ska man åka karuseller, dansadansadansa, äta konstig mat och vara allmänt dräggig. får se om jag orkar mig in dit idag, ska ringa tessisen. vill ner och bada och sen ska jag förhoppningsvis köpa en ny säng. jag åkte hem till till d efter festivalen igår och kom nyss hem. helt svettigt.

nu ska jag sova en timme.

pussochgodnatt


festivaldags

efter jobb åkte jag och em in till stan där jag fyndade två kjolar, köpte underkläder och fikade på espresso house. sen hem! har nu duschat och vid 9 ska jag och em in till stan, idag började helsingborgsfestivalen. kvällen börjar på gp med lite drinkar sen ska vi se mange schmith och vapnet! wåå. ska ringa måns också, han har lite grejer till moi.

puss och godkväll!

torsdag

sovit riktigt uselt inatt så nu har jag huvudvärk :(

dags att åka in till jobb. ska jobba med maja, så det blir skoj, efter det ska jag in en snabbis till stan med em och fixa lite krimskrams, vidare hem, duscha, äta och göra vid mig. idag börjar helsingborgsfestivalen! :) det blir fest i tre dagar.

puss på er


onsdagsgodis














mössa

köper mössan från miu miu. lika bra att börja tidigt.


fin som snus

to know him is to love him


Innan jag åkte hem från D gick jag en runda i stan. Fyndade lite krimskrams, b.la. en stor ring. Kvällen är fin och alla utan jag ska se Håkan Hellström och Kent på Sofiero. Vad ska jag göra? Hade jag fått bestämma hade jag spenderat min kväll med min bästa vän vid havet, men hon är på segelsemester. Jag får göra det bästa utav situationen. God kväll!

wåå

igårkväll åkte jag och em in till stan för att ta ett par drinkar på gp. pina colada och en ½ liter öl blev det. varför pina? jo, emelie har svårt för variation. men den gick ner :) sen skulle emelie åka hem till sin daniel och jag blev lite avis. så jag ringde min daniel. det resulterade i att jag och emelie åkte gemensamt tåg till påarp där emelies daniel hämtade oss och körde mig till min. wåå! festligt. nu är jag hemma och har duschat, men ska in till stan nu igen för att träffa min buse måns.

hörs ikväll!

fin dag

jag och em åkte till malmöeeee där dagen började på zara där jag fyndade en vit spetskjol, prettypretty! sen vidare inom tiger, filippa k, abcd, hm, massa skoaffärer, ett stopp på ett fint ställe och åt lunch i sommarsolen, vidare till weekday och monki. på monki hittade jag jättefina linnen med 50% rea. omg. brottarlinnen med knappar i ljusgult, mörkblått och vitt. mmm vill ha! ingen i malmö som kan köpa dem till mig? orkar inte ta tåget en timme dit&sen hem för att köpa dem imorgon. dagen imorgon ska spenderas med måns! shopping i helsingborg, lunch (thaimat) och en massa annat skoj.

ikväll blir det några drinkar på gp med fint folk.


pina colada. drinken jag fick förra gången. 85:- jag var även för onykter för att uppskatta den. bortkastade pengar enligt mig. ikväll ska det bli SATC drinkar.

malmö

yes, godmorgon. nu sticker jag och emelie till malmö för en heldag. sen hem till henne laga mat och hyra film eller ututut! :) måste väcka alex, han ska ge mig 2000:- att shoppa för.  älskade bror som tjänar 20 000-30 000 i månaden på ingenting. löjligt. men det har resulterat i en enorm generösitet och det tackar vi för. jag får min lön på fredag.

puss på er. ska försöka hitta min kamera nu.

net-a-porter

tänkte bjuda på lite godbitar.










baka bullar!

jag står i köket med laptopen bakom mig och bakar bullar i mängder! ett recept jag fått av D mormor. goda som tusan är dem! för goda. tänkte baka några till min familj (speciellt till mig själv) fniss. leker med mjölet medan mjölken ska svalna. den blev såklart för varm och nu stoppar jag ner lillfingret där varannan sekund för att se om det är i fingervärme, men varje gång blir det ett "AJ! SATAN VA VARMT!" inte så lyckat. men snart så antar jag..


åh jag är lycklig! brabrabra dag idag. klänningen är så fin ÅÅH bajs.

nu ska jag doppa huvudet i mjölskålen. puss :D


Bild: såhär hårt sliter jag. gölligt

klänning från topshop!

nu, när jag kom hem från jobbet låg den där, på bordet. jag slet upp förpackningen och drog på mig den. aaah, va fin den är :) den är såå blå och såå fin! sitter som ett smäck också! kunde varit bra med 1 storlek mindre för bröstens skull, men whatever. den är så fin! är av med min kamera så jag kan tyvärr inte fota.. men såhär ser den ut, klänningen pappa köpte till mig.



nu har jag varit ute med voffsingarna, i min nya känning (måste ju glänsa lite när man går med två skabbiga hundar:P). mamma fixar med maten och min mage kurrar. snart ska det bakas bullar i stora mängder (har köpt jäst) och imorgon ska jag till malmö med emelie.

puss&ha en fin kväll!

lycklig!

bra morgon! vaknade automatiskt vid nio och gick upp, tog en dusch och sen bara hittade jag en massa saker jag varit av med. 3 väldigt viktiga saker! glad blev jag. klockan 1 börjar jag jobba, puwh. men sen, ledig fram tills torsdag! HALELUHJA!!!!!!!!!!!!

nu ska jag klä på mig, ut och gå en runda, äta lunch sen åka till jobb. puss på er


shitty shitty bang bang!

HOME FROM WORK! LOVELY! endast jag och ingela i hela affären, pust. det var litta jobbigt. nu är jag hemma och myyyser. har sovmorgon imorgon till 1.. det är en efterlängtad vecka som kommer nu<3 sitter här och är avundsjuk på emelie eftersom hennes daniel kommer till henne nu. bah. lyckost dig bruden :D nu har mamma gjort pannkakor, haleluhja! ska ut en trip med hundarna nu och sen sätta på en film och mumsa lite.

puss på er


JAG DANSAR ROLIGT

regn regn regn

ligger i min nybäddade säng, stirrar ut genom fönstret där min lykta med ett tänt ljus hänger. dörren ut till trädgården står på glänt och man hör hur det öser ner. bredvid mig har jag en oäten morotskaka. mums! tankarna går till min bror som nu cyklar hem från jobbet. stackars liten <3 så fort man tror att det lugnar sig, drar det på värre än någonsin. nu ska jag sätta på filmen juno och dra in lukten av mina vaniljljus. fin kväll.


blöh

lämnade in lönlappen idag..  3000-4000 kr kommer de ta i skatt. min dag är förstörd och jag är ännu en gång fattig.

annars, jobb imorgon hela dagen och på måndag. sen njuta!

puss


godnatt

det blir en tidig kväll. jobbar hela helgen. men sen nästa vecka jobbar jag endast 2 dagar, haleluhja moment! så det blir en bra vecka.

Måndag: jobb+fika
Tisdag: shoppa+lunch med emelie
Onsdag: lunch och en massa saker att fixa med måns
Torsdag: jobb+helsingborgsfestivalen
Fredag: helsingborgsfestivalen+modevisning
Lördag: helsingborgsfestivalen+hej tess&emil
Söndag: 6 månader hej och hå

sen bara 1 veckas jobb kvar. jag känner mig så duktig!



ajaj

gårdagen var toppen! hem till axel. de hade sånt mysigt "uterum" med bar och allt. tillockmed en fräsig ismaskin. LOVELY! där var det öppen bar och det blandades drinkar hit och dit! Sen åkte vi vidare in till stan för att sätta hos på GP, sen tivvan för vissa.

idag har jag jobbat. BÖÖÖH säger jag. kände inte för frukost imorse, så jag har gått hela dagen i affären, mått illa, varit hungrig, haft huvudvärk och måste vara trevligt mot kunderna. jobbigt värre! men nu har jag köpt med god mat hem. bakismat!

ikväll ska jag antingen in till stan och vara med maja. eller till viken och gotta mig med emelie.

puss

ikväll

axel - poolparty - stan

med den fina bruden emelie


Phelicia och jag dansar fint hemma hos sanna

skor


Dessa skorna från Diesel är måttligt snygga och de blir dina om du pungar upp 2200:-
Man bör satsa på basplaggen i höst. Lägga pengar på de yttre plaggen. Ett par fina skor (dessa) en fin kappa (har redan hittat en, den visar jag sen), en snygg väska (miss sixty väskan) och ett par shyssta skinnhanskar. På onsdag nästa vecka är jag ledig, då blir det nog lite shopping! Lönen kommer på söndag nämligen.

Påtal om kläder. Pappa beställde en klänning till mig idag. Tack tack tack tack pappa, jättesnällt! Den är skitsnygg! Får den om 5 dagar ca, då ska ni allt få se den.

Nu ska jag springa över till tessisen. Movenight tonight! Puss

hej och hå

hemma från jobbet, lovely! är ledig imorgon så nu ska jag ut och powerwalka i regnet, sen hyra film och mysa till det med tessisen.. imorgon åker hon iväg på segelsemester :C hon vill nog hyra morgan pålsson världsreporter. den har jag dock redan sett, men vad gör det....

PUSS OCH KRAM ha en fin kväll.


underbara morgan

notis

note to myself:

boka tid till frisören
boka tid till tandläkaren
sluta äta godis
inte slösa hela lönen utan bara på; kappan och väskan
få sålt den där dumma sängen
köpa en ny säng

så, vad ska ni göra innan juli's slut? ;)


BE GOOD!

fashion


FASHION IS FOR FASHION PEOPLE. IT'S HARD TO BE COOL IF YOU DON'T FOLLOW THESE RULES!


burberryhalsduk

imorse kom jaqline cyklandes till jobbet med en superfin halsduk från burberry köpt på olsens. jag vill ha en nu tack, men först måste jag vänta in hösten..ska inte ha 100% cashmire. vill ha en tjock och mysig halsduk, som hon har! hade ett mycket givande samtal med henne på lunchen. klok brud den där jaqline. nu är the sims 2 klart men kommer det fungera? ååh, det är frågan.

TO BE CONTINUED!

asos


väska från miss sixty 1500:-

finfina armband för endast 120:-


vill ha lön nu! :D

the sims

laddar hem the sims, men det tar en jävla tid! laddar ner hela packet i ett! alla the sims 2 spelen+ extraskiten. lär väl ta ett par dagar innan det går att spela som det ser ut nu :) fniss. är mest sugen på att spela the sims 2 pets! aldrig spelat det. innan var jag galen i the sims, men la sedan ner det. nu kommer suget igen!

kollar på my name is earl och äter biggaråer.


tea, it's good for you


fullkornsfrukost

idag har jag "sovmorgon" till 2 innan jag börjar jobbet. jag vaknade klockan nio och gick ut en runda. väl hemma gjorde jag en god frukost! fullkornsscones med prästost på, meloner och biggaråer i mängder, och grönt te :) mumsmums! nu har jag duschat och ska ut med voffsingarna. tror det blir en runda ner till havet. ikväll ska jag ringa tessan.

puss och ha en fin dag.




bloggpaus

aa en liten sådan får det bli...

jobbjobbjobb

städa städa städa

hej hopp.

städa, alltid en rolig torsdagssyssla. måste hinna ikväll! imorgon åker jag till D direkt efter jobbet. packar ner lite nödvändiga saker inför helgen och jag får alltid pressa ner allt i en väska, plus, att laptopen ska med.. gick igenom alla mina "större" väskor. Har en Loncchamp väska, men den lyckas alltid bli helt full fast den är stor. så såg jag den, den stora louis vuitton bagen. vågar man? den är liksom inte liten, så man får plats, verkligen. men den kommer liksom skrika!! tro nu inte att det är den vita bagen med grönt, rött och alla möjliga färger i sig. nej, det är den bruna :) så den skriker ju inte lika mycket. men ja, vågar man gå runder med den ändå? ska ha den liggandes på jobbet först. JAJA :) whatevvooo! NU, sex and the city. me like!



Så ser den ut, fast STÖRRE!!!!!!


mysig torsdag morgon

jag vaknade vid kvart i 9 och klädde på mig mysiga kläder. ringde tessisen och mötte upp med henne, också gick vi ner till havet :) en mysig lång morgonrunda som slutade med att vi köpte nybakade bullar. så satt vi där i hennes trädgård och njöt av morgonen.

klockan 2 ska jag börja jobba, tjohej!

puss på er

SEXY MAMA!




och jag måste bara fråga....



är det gräsligt? eller gräsligt snyggt? delade åsikter här.

GODNATT!

onsdag kväll

hejhopp!

idag jobbade jag från halv 9 till 1. skönt att sluta så tidigt. jag och tessisen stack till stan där jag fixade nytt bankkort. kände mig så dum som tryckt fel kod 3 gånger, jag veeeeet, korkat! men han som hjälpte mig var jättesnäll när jag satt där och skämdes med tessan garvande i bakrunden. så han beställde ett nytt kort till mig också fick jag lite fickpengar ^^

i stan skulle tessan shoppa, men, alla kläder var så oootroligt fula! verkligen! fick dock köpt en kofta, som vanligt. när vi kom hem gick vi ut på promenix med voffsingarna och sen städade jag min garderob. yes! imorgonbitti ska vi gå ut och gå, sen börjar jag jobba vid 2...

puss på er!

tisdag

att vakna när någon håller om en i en stor säng med massa värme är underbart!

till frukost blev det jordgubbar, nybakade bullar, te och sex and the city the movie. lovely! imorgon efter jobbet ska jag vara med tessisen. hon ska provligga min säng. hon är nämligen en potentiell köpare till min värmekälla. nu ser jag på simpsons och ska snart ut med mina voffsingar, men jag borde städa garderoben.. isch, måste ta tag i det nu.

puss och godkväll på er!

GE MIG GE MIG GE MIG

... DEN DÄR JÄÄÄVLA SÄNGEN NU!

ja, det är dags för det fanemej. och tills jag får den kommer jag sova i daniels 180 centimeters breda säng där man knappt hittar varandra.. fniss. tessan, min bästa vän visade sig vara intresserad av sängen (mycket pga fjärrkontrollen som kan höja och sänka sängen på en massa olika vis). (hon leker alltid med min säng när hon är hos mig).. så vi ska prata om det på onsdag. så fort jag fått sålt sängen ska jag köpa den nya. och när sängen kommit ska jag spendera en heldag på ikea och bränna en massa pengar på roliga småsaker att inreda med. det är så skojsigt :D en vän får joina för smakråd!

har även hittat en adoptivförälder till min vita soffa, en mycket kär vän till mig ^^ så jag kan hälsa på den så mycket jag vill.

ledig imorgon, hurrahurrahurra! :D så kvällen spenderas hos D

ny inredning

ja, nu är det väl dags att göra om rummet. ny säng, fixa garderoben osv..

Först så ska jag köpa en ny säng.. Har bara en liten 90 cm bred nu och ska köpa en som är 160 eller 180 cm bred så daniel kan få sova i lugn och ro utan att jag puttar ut honom. Det är en likadan som jag har nu fast istället för ek så ska jag köpa en svartbrun stomme och två nattduksbord som man monterar i sidorna.



Köpa nya sänglakan. Tänk röda sänglakan till dessa. Jävlar, snygg kombination!

Sedan tänkte jag fixa min garderob. Har säkert berättat om det innan. Men just nu har jag 5 st inbyggda garderober med en dörr för vardera. Tänkte slå ihop alla och fixa skjutdörrar.. Halva dörren ska vara vit medan andra hälften är en enda stor spegel :D Bakom dörrarna ska jag ha en enda lång stång där jag ska hänga alla tröjor, klänningar, kjolar och jackor. Sen på ena sidan ska jag ha en stor byrålåda med 8 lådor där jag ska byxor, underkläder m.m. och i andra sidan ska jag ha skoställ, där mina snygga skor ska stå. Wooho. Hur snyggt låter nu inte detta? Har en platt-tv som jag ska sätta framför sängen och även fixa två nya vita mattor som ska vara på vardera sida av sängen. Och, såklart! Mina favoritmuggar av Filippa K som ska stå på nattduksborden bredvid en snygg lampa. LOVELY!!!!


Skjutbar garderob


Snygga kuddar!

BTW, någon som är intresserad av en sådan säng i ek, 90cm.. En bottenmadrass och en annan över med på köpet, plus att det är en höj-och sänkbar säng (via fjärrkontroll). Kan även slänga med lite snygga påslakan, bl.a. ett blå/vitt rutigt hästeninfluerat. fint!

pussochkram nu äter jag hallonpaj.

burberry, louboutin och acne

finns så mycket fint här i världen när det kommer till klädesväg.. vinner jag en miljon ska jag unna mig detta bland annat :)



Halsduk från Burberry (den SKA jag köpa i vinter)
Solbrillor från Rayban
Skor från Christian Louboutin



Läcker? Eller hur? Från Burberry.


De synd överallt för tillfället. Skorna från Acne. Lovely they are.

badbomber

tog ett långt varmt bad innan :) släckte ner i rummet, tände ljus och släppte ner en badbomb i vattnet. jag tycker att badbomber är riktigt roliga! sättet de löser upp sig på! man vill bara hålla dem i handen, känna bruset och se de tyna bort. spännande :) jag har alltid sådan otur när det gället att läsa tidningar i badkaret. blötar alltid ner dem :( ackåve. iallafall, efter ett sånt mysigt bad vill man ha en fin morgonrock att svepa om sig i. min är inte fin :( tråkig vit i handduksmaterial. men jag har hittat en superfin, som jag bara längtar efter att få köpa. så nästa gång när jag kommer upp på väla, så blir den min :) med matchande underkläder, såklart!

lön snart..... snart.

PUSSOCHKRAM


Badbomber i fina färger. ett måste!

lördag

jobbat, puwh :) men snart kommer daniel hit. då ska vi ner och ta ett litet kvällsdopp. sen hem till mig, äta melon, jordgubbar, druvor m.m och se på scrubsmartonet :D wååhåå. lovely!

schemat för v28 har ändrats (maja var inte inräknad), så nu behöver jag inte jobba lika länge nästa vecka. YES, makes me happy!

nu, ta ett bad. puss

sillkväll på stranden

mamma hämtade mig hos daniel och vi cyklade ner till stranden för en sill(a)kväll som vi har här i lerberget varje fredag under sommaren :) vännerna var samlade med filtar och mat och jag ville bada. en riktigt mysig kväll :) men jag ska jobba imorgon och kände mig lite kymig så jag och tessisen gick hem.. Nu ska jag sätta på en film och njuta av kvällen innan jag ska sova.




hos daniel

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH mysigt! Älskar honom, verkligen jättemycket!! Jag jobbar på lördag men jag har hela dagen tillsammans med honom imorgon. Sen jobbar jag i veckan, men på fredag kommer jag hit igen :D helgen ut! Då ska vi festa wååwå!

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS

torsdag

nu är jag hemma hos daniel. mysmys! jag älskar att vara här, att få vara med honom.

kanonfint väder, borde gå ut ett tag. men gissa vad daniel gör? nä, det vill jag inte säga. lite pinsamt :D poouuuss

sex and the city

Ja, den var riktigt bra! Det var den! Solklart värd pengarna. Finast var ändå att jag fick se den med mina älskade vänner. Under filmens mest känsliga scener lutade jag mig fram för att få en blick utav brudarna samlade och gosh, dem är verkligen underbara! Vi satt och storbölade samtidigt som vi skrattade. Åh, bäst! Hur skönt som helst att även fast man inte har setts på månader, kan man träffas sådär, utan att något alls känns konstigt. Snarade känns allt som det brukar, som det ska kännas.

Innan filmen åt vi mat på Soda och efter bion blev det kaffedags, för vädret var så otroligt fint! Men nu är jag hemma och ska jobba imorgon. Fast efter jobbet ska jag hem till Daniel, så jag längtar! :)

Hörs imorgon! PUSS


Phelicia, Tessisen och jag på vår konfirmation 06



Lovely they are!

satc, popcorn och fina brudar.

läänge jag sov idag! Men inte alltför konstigt. jobbade 12 timmar igår och 10 timmar i förrgår.. Jag behövde få sova ut lite. Nu ska jag in och duscha, göra vid mig och sen träffa tessan :) Efter det ska vi möta upp tjejerna vid bussen tjugo i 4 och åka in och äta mat och mysa. Long time no see.

Men nu kollar jag på Våra Värsta År, så jag är fast i sängen. HÄHÄ

Hörs inatt. PUSS

möblera

ja, då har man möblerat om sitt rum.. spontant!

SATC


with my girls!

kläder



KLICKA KLICKA KLICKA!
Man har aldrig nog med kläder.
Är man rik så är man.

tisdagkväll

ååååh va skönt att vara hemma! har nog haft en otursdag idag.. har skurit mig jättemånga gånger också blödde det bara igenom plåstret, skit också! inte nog med att jag hela tiden skadade mig, så var vi underbemanade i både kassan och charken.. stress, stress, stress! men vi tog oss igenom det och jag tog mig igenom dagen med hjälp av kaffe. sen kom mormor och hämtade mig istället för mamma, för pappa hade tydligen överraskat mamma med en picknick, gulligt!

nu ligger jag nerbäddad i sängen, kollar på family guy och mumsar jordgubbar! funderar på att ringa tessan och hitta på nåt! imorgon ska jag iallafall träffa henne och på kvällen blir det sex and the city på bio med brudarna :) jobbar på torsdag, men efteråt åker jag hem till daniel, sover där och kommer hem fredagkväll, för jag jobbar på lördag.. ska jobba juli ut, sen har jag begärt lite ledigt innan skolan börjar :)

puss på er!


Jag och Therese <3

tisdag

uppe tidigt för att åka till jobbet, ska öppna butiken&stänga den, så det blir en heldag.. men imorgon är jag ju ledig och ska ha en rolig dag med mina vänner och på torsdag slutar jag 4 :) Mamma kommer och hämtar mig efter jobbet så jag slipper bussen. puwh!

snart är äntlgen Desperate Housewives säsong 1-2&3 klara.... väntat i en evighet typ! hörs när jag kommer hem! Pouws

RSS 2.0